Как бихте описали това поведение?

• 9 724
  • 136
  •   1
Отговори
# 15
Какво ме интересува какъв е, той си се харесва. Хич няма и да се мъча да разгадавам баш какви са му отклоненията, просто ще си стегна багажа и ще отида другаде(да се подразбира при някой слънчев и ведър 25-годишен, какъвто е нормално е да е един мъж на тия години, че и по принцип).
Мъжът трябва да е с приятен, лек, ведър характер. На всеки случва да има проблеми в работата, да е кисел, но е типично женска черта това мрънкане и офлянкване, еле пък да се оплаква на разни приятелки. Или да търси начин да си оправя проблемите, или поне да не си ги прехвърля върху авторката.

Кисели чичовци никой не понася, независимо дали са Аполони на 25, или на 50.
Останах с впечатление, че споделя на всички други, само не и на теб какъв, по дяволите, му е проблемът, а ти продължаваш да ровиш и да се самопредлагаш като боксова круша за променливите му настроения. Защо? Вие един нормален разговор не можете да проведете, една вечеря да изконсумирате без да се врътне, понеже е обиден и разсърден, че трябва да комуникира като зрял човек. Не е необходимо да е нарцис или социопат - просто не те възприема вече като най-доверения му човек, даже го дразниш. Проблемът му най-вероятно не е свързан с нищо друго, освен с теб и че се чуди как да те разкара. Затова се държи като страхливец и мята пасивно-агресивни подходи, белким се усетиш.
Направи последен отчаян ход и се опитай да поговорите без да си язвителна и нападателна. Ако и това не даде резултат(или по-скоро даде очаквания резултат до момента) - адиос. Животът е хубав и продължава.

# 16
О, Боже! Хлапашки истории! Спокойно, подобен инфантилизъм и у тридесетгодишни отчитам, така че имате много време да си шетате на глупостите.

# 17
Още древните римляни са казвали "Във виното е истината", когато е пиян виждаш какво представлява реално.

Няма значение какво му има. От значение е, че не ти допада положението.
Не, няма да се промени към хубаво, към по-лошо може да се промени почти със сигурност.
Не, не можеш да го промениш, той самият ако искаше и можеше - щеше. Най-вероятно не може.

В момента губиш време в някакви излишни анализи "защо той прави така", търсиш някакъв ключ или обяснение. Няма такива, той си е такъв. Топката е в твоето поле, приемаш го какъвто е или си продължаваш по пътя преди усложнения, брак, деца. От теб си зависи.

# 18
  • Бургас
Ако смятам,че някой се държи така с мен,едва ли ще търпя.
Ще му заявя е прав текст още при първия проблем,че не ми е приятно.
Но Вие не се чувствате добре с този мъж.
Горкият е все жертва явно.
Имала съм взаимоотношения с подобен тип характер.Сам ми показваше нещо на телефона,когато дойде съобщение от някакво момиче,на което беше се жалвал и обяснявал,че ми е казал твърдо "не" и не сме заедно.Доста лошо се получи.Не се виждахме доста време,явно като му приключи връзката пак ме потърси.И пак се държеше по стария начин.Ами махнах се.Сега понякога пак му прищраква да ме търси,явно зарязан и подведен от новата си приятелка.Ако се срещнем случайно ми се жалва от поредната.
Не сте Вие лошата,той така Ви вижда.Има и такива хора,проблемът е в техния телевизор.

# 19
Аз никога не съм повишавала тон винаги тръгвам с нормален подход, а той напада. Защо съм била запалила цигарата на най-добрия му приятел? Е момчето нямаше свободни ръце😃защо съм харесала на комшията снимката и всякакви всякакви ей такива дребни незначителни неща. Аз защо харесвам снимките на тоя и оня, а той се оплаква на непознати за връзката ни и за живота ни нещо не схващам?! Сърди се буквално за някакви глупости и аз му обяснявам, че това не е нормално и той “ох добре и това ще преглътна”

Накарах една моя приятелка да му пише той не я познава. За 1 час чатене той си изля душата по такъв начин, че аз съм злата вещица.

# 20
Авторке, ти, сигурна ли си, че знаеш какво искаш за себе си? От писанията ти аз схващам, че не знаеш сърби ли те, боли ли те, иска  ли ти се.
Чужди хора ли трябва да ти кажат, че не е ок???

# 21
Труден за съжителство, но все пак зависи от твоята гледна точка.

# 22
Да, всъщност какво искаш? Какво е идеалното и възможното бъдеще с този човек?

# 23
Комплексирано е момчето. Какво да му обсъждаме? Въпросът е на теб какъв ти е проблемът, че все още го търпиш? Колко голяма любов да е, че ежедневно да търпиш чалъми и фасони, а насреща нищо да не получаваш?

# 24
Авторке, ти, сигурна ли си, че знаеш какво искаш за себе си? От писанията ти аз схващам, че не знаеш сърби ли те, боли ли те, иска  ли ти се.
Чужди хора ли трябва да ти кажат, че не е ок???

Еми май да чужди хора трябва да ми кажат. До преди година не се държеше така. Той си е изградил такова мнение за пред хората, че даже сестра ми не можеше да повярва, докато не й показах черно на бяло. Попринцип имах някакви очаквания за промяна, но вече нямам. Изглежда ми просто като шизофрения една вечер се държи трагично на следващия ден страшно ме обичал деца искал.

# 25
Една година не е малко време, за да не си направиш изводите и да не действаш.

# 26
  • Бургас
Че и ревнив.
Определено е в неговия телевизор повредата.Разбрал е,че доста момичета се трогват ако е наранен и получава лошо отношение от приятелката си и ако мине номерът...
Съжалявам,че се е променил.Едва ли е шизофрения.

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 22:34 от mariqivanova799

# 27
Че и ревнив.
Определено е в неговият телевизор повредата.Разбрал е,че доста момичета се трогват ако е наранен и получава лошо отношение от приятелката си и ако мине номерът...
Съжалявам,че се е променил.Едва ли е шизофрения.

Даже на моята приятелка и стана жал за него, а знае какво се случва в действителност. Много обучен манипулатор изглежда. Сърди се 2 дни, че ми подарил роза и не съм я сложила във вода.

# 28
Усеща, че те губи и просто грабва момента да прокара клишето - че ще има хепи енд, нещата ще се оправят, вече сте на такива години, в които се позамисляш, и ще вземе да се сбъдне мечтата той да се очовечи и да имате дечица. Старо като света.
На теб може и да ти щрака биологичния часовник вече, но дано и акълът да ти е в главата. Не се гради семейство така. Може и на него нищо да му няма, просто не сте един за друг, изчерпани са нещата и това няма как да го поправят ни сватби, ни деца. Знам, че много ти се иска да има щастлив край, ама няма да е с тоя човек. Предполагам, че още ти е забавна цялата гоненка, затова и пускаш теми.

# 29
  • София
Зарязвай го и не се чувствай виновна да се оправдаваш пред някакви сеирджии, на които той се е оплакал, колко си гадна и т.н. и ти държат сметка за поведението.... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт