СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 87 604
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 2 040
Може би бавно загрявам, но нали участвалите на първо и второ трябва да представят свидетелството за 7-ми клас, за да участват на трето? А в случая то би следвало да си е в АК, след като детето е записано там. Какво пропускам?
Ред, те са със статус "незаписан" в системата. И могат електронно да подават, през системата. Само записаните в ДГ трябва да ходят в гнезда след като си изтеглят документите.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 22:20 от maria77bg

# 2 041
  • София
Red, в системата на МОН то не е отразено като записано в училище с ДПП, ако е записано в АК. Съответно може да кандидатства на трето класиране онлайн без да представя свидетелство.
Мария ме е изпреварила.

# 2 042
  • София
Загрях.
Хич не ми идват отвътре такива врътки очевидно. 😐

# 2 043
Ох, бях писала да "гласуват". Лекинко започвам да давам фира вече.

# 2 044
  • София
Вероятно да "гласуват" електронно? 🤣
Дори не съм забелязала.
Иначе девойката се дърпа, дърпа, пък си направи ФБ профил преди малко. Веднага откри момиче от съседен клас, с което ходеха заедно и на школа, прието в нейното училище. Та вече е и в онази група. Която май била малко спам, ама карай. 😁
ПО: И виж ти какво нещо, след мене веднага се сприятели с онази разкошна учителка по БЕЛ, за която знаете.

# 2 045
Няма да се запише. Готвело се е две години за АК. Просто се забавлява и иска да се види класирано в АК+ трите ДГ в топ 3 . Мен ако питаш, след трето класиране трябва да се запише в реномирана детска градина...
Явно още не си е достигнало първото желание 😉 Няма да се учудя, ако успее на 3-то и се запише в ДГ.

# 2 046
Стиснати палци за всички, които ще участват в трето класиране! 🍀

Мария, ако трабва и ще гласувам.
Ти само кажи:-)

# 2 047
Няма да се запише. Готвело се е две години за АК. Просто се забавлява и иска да се види класирано в АК+ трите ДГ в топ 3 . Мен ако питаш, след трето класиране трябва да се запише в реномирана детска градина...
Явно още не си е достигнало първото желание 😉 Няма да се учудя, ако успее на 3-то и се запише в ДГ.
Само в номер 1 няма да може да се види, че местата свършиха 😂 Трябвало е да побърза.
Maria77 преди няколко поста извади потенциалните кандидати за СМГ АЕ с най-голям шанс. Ако не е сред тях, ще трябва да пробва на 4-то 😉

# 2 048
  • София
Малко "злият гений" ми идва това.  🤔 Не че няма право детето да се пробва, но ако е сигурно, че няма да се запише никъде... някак не го разбирам.
Успех на всички, чакащи трето! 🍀

# 2 049
  • София
Той/тя може да е бил класиран вече там.

# 2 050
Стискам палци и желая успех на всички смели , които участват на трето !
Дано децата имат късмет , да влязат в желаното училище и така жадуваната и необходима им ваканция да започне тази седмица !

# 2 051
Щом е играл/а на второ, не е бил/а класирана там.

# 2 052
Той/тя може да е бил класиран вече там.
Е нали иска да види до къде ще стигне... Едва ли го вълнува къде ще падне, ако е бил в СМГ НЕ 🙂

# 2 053
Значи, аз ако познавам родителите и детето в очите ще им кажа какво мисля за тях и колко прости, и комплексирани са всъщност.
Това нормален човек не би го направил Stop

# 2 054
На първо смг АЕ, на второ смг НЕ и сега явно 164 или нег Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт