Българските бутици и брандове- мнения

• 96 101
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
Много е красива роклята Simple Smile
Честита! Със здраве да я носиш!

Аз да питам за V'zaro, че харесах няколко неща за мен и за подарък на абитуриентки - отговарят ли мерките, как става с лоялната програма, тениските им като състав как са?

# 601
Аз днес си взех ето тази рокля от Дика:

Снимка и от мен на плата /не знам защо като снимам нещо и кача снимка изглежда като избеляло, определено в мен е проблема 😀/

Много мекичък лен, има я в още няколко разцветки. Аз лично я взех за всеки ден да я нося с ратанова чанта и еспадрили.

# 602
Танчитка, симпатична рокля ако си под 30. В по- зряла възраст рискуваш да изглеждаш инфантилно с тази висока талия, или пък да те питат дали си бременна.

# 603
Размерите си отговарят, има доста точна таблица с размери на сайта, но са в общи линии стандартни.
Тениските са памук с еластан. Плътен, приятен - спрямо “мол” качеството са направо екстра. За принта не мога да кажа, защото не съм го зорила с много пране.

Нещо особено - при тях поръчките са с 7-10 дни срок за изпълнение - не съм сигурна дали важи за тениски, но най-добре питай ако ти трябва в срок Simple Smile

Програмата е с регистрация и потвърждение, че искаш да участваш. Btw често пускат промокодове по имейл. Тук отварям скоба, че много ми харесва как все повече бг брандове си направиха такива “зарибявки” за лоялни клиенти. Предвид, че малките им производства не позволяват кой знае какви намаления, все пак е жест Simple Smile

# 604
Да ми препоръчате магазин за официални рокли във Варна?

# 605
  • София
Поредната романтична рокля на Vivel, в цвят мента (не ми е любим, но стилът на роклята ми допада):
Романс в мента
Видях, че Денина Мартин ще пуска нови модели скоро.

# 606
  • Пловдив
И според мен тази бялата рокля ще издува отпред все едно жената, която я носи е бременна.
А тази на Вивел в цвят мента е много свежа. Но аз нали протестирам срещу безумния им customer service и нищо не взимам от тях.
На ДИКА имат готини неща, но принтовете с животни не са за мен определено.

# 607
Благодаря много за подробното инфо Танчитка
поръчах си яке и тениска от V'zaro

обадиха ми се за потвърждение и казаха, че до 7-10 дни поръчката ще е готова.

Харесах си и роклята в десена на якето, една пола с жерави, синия ленен костюм, ярките якета в розово и жълто...
Да видя първата поръчка и тогава 🙂

# 608
Ал, радва се, че са ти допаднали техни неща, надявам се и от качеството да останеш доволна.

Днес си взех белия бански на Ka bo и роклята Пла̀менна. Банският е екстра много хубав материя и модел. Не прозира, не очертава, има вградени чашки. Коланчето е много сладко и се маха. Доста съм хепи от банския, чакам да направя тен и го почвам Simple Smile

Роклята на Пламенна обаче никак не ме очарова. Материята е доста тъпа: една прозираща басма, доста мачкаща се. Очакваш повече. Имах мераци за още 2-3 неща оттам, но нещо ми охладняха Sad Доста се  чудя дали да не върна роклята. Ако я оставя ще е за из вкъщи и макс за плаж

# 609
Бих върнала на мига роклята - за какво ти е нещо, което не те радва, не ти харесва и т.н.?

# 610
Така е Ал, освен това прегледах “разлюбените” рокли в гардероба, определено нямам нужда от още една. Политиката им за връщане се оказа доста удобна и ще я заменя с една рокля син солей. Дано се окаже полезен ход.

Куриер ме уведоми, че утре ще ме чакат 2 топа от Vzaro и тюлената пола Верне. Надявам се да изтрият днешния ми неуспех Simple Smile

# 611
Denina Martin с някои нови летни рокли

поръчах си синята Sunglasses

Вивел

# 612
Здравейте момичета!
Някой поръчвал ли е от Christine fashion? Ще се радвам да споделите впечатления. Харесах една рокля но нямам опит с тях.
Предварително благодаря и хубава седмица! 🌸

# 613
От скоро съм фен на Junona, страхотни тишърти и панталони! Като ми дойде музата, ще снимам! Призовавам и вие да снимате реални снимки по вас ☺️👍
Да похваля този панталон от Попов, символична цена 57 лв. Дублира ми се с на Junona цвят и кройка, но този повече ми допада. Определено ще ги следя и тях

Размер М, ханш 95 см, ръст 165 см

# 614
  • София
Имам рокля и риза от Christine Fashion, много съм доволна от материите и качеството. Ризата ми е от по-отдавна, нося я и я пера редовно, не е мръднала.

Общи условия

Активация на акаунт