Българските бутици и брандове- мнения

• 96 072
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас/Пз
Ал, тоалетът на Ирис е страхотен и ти стои невероятно.
Моля те сподели за синята рокля на Денина, че и аз я мисля. Основно материята и дължината ме интересува Simple Smile

# 631
Много ми харесва ето тази рокля, не знам защо съм запомнила, че на първи юни излиза колекцията… е, вече я няма налична Sad

# 632
  • Бургас/Пз
Във ФБ и инстаграм пишеше, че новата колекция излиза днес 30.05.
Обаче не само тази, а и синята рокля е изчерпана, а от бялата почти няма размери

# 633
Във ФБ и инстаграм пишеше, че новата колекция излиза днес 30.05.
Обаче не само тази, а и синята рокля е изчерпана, а от бялата почти няма размери

То сигурно е пишело, ама аз като съм запомнила 1ви и си чакам… сега случайно реших да цъкна. Ще видим някой нещо ще върне ли.
Ако някой я е поръчал пък ще помоля да качи снимки да видя как изглежда Simple Smile

# 634
Имам мейл, че роклята е изпратена и утре ще е в офиса на куриера, като я взема ще пиша.
Аз страдам за една черна ленена и за едни бели панталони....

# 635
Аз преди да забременея XS щеше да ми е идеална, но сега не знам ще успея ли да отслабнала до края на лятото до XS, сигурно не така, че да не се напъвам май 😁

# 636
Здравейте, днес поръчах тази рокля. Надявам се да стои както си я представям и да не прозира. Никога не съм поръчвала досега. Бях си наумила това лято да си взема ленена рокля, ще видим дали ще е тази Heart Eyes

# 637
Преди три-  четири часа имаше налични почти всички номера от роклите на Денина. Бързо са приключили. Много харесвам дрехите и, имам и разкошна чанта от минала колекция.
Радвам се на успехите и. ❤

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 22:35 от densi

# 638
Sonya_Dimitrova, на твое място бих пробвала XS, като стане жега се слабее по-бързо. Така мисля аз де.... За какво ми е нещо, което ще ми е широко след два-три месеца? Много ми харесва и на мен точно тази ленена, но ще ми дойде къса

densi, предай и поздрави, много хубави модели има Simple Smile
Тя ли е на снимките? Много е женствена и лъчезарна Flowers Hibiscus

ElleBg, първата комбинация на цветя ми харесва много за лятото. Цветята са красиви.

# 639
По принцип и това го има, ама дали чак XS няма да е прекалено.. може би поне S да беше…
А то всъщност нали имаше роклите някъде в Mall Bulgaria ли какво беше.. 
?

# 640
Sonya_Dimitrova, на твое място бих пробвала XS, като стане жега се слабее по-бързо. Така мисля аз де.... За какво ми е нещо, което ще ми е широко след два-три месеца? Много ми харесва и на мен точно тази ленена, но ще ми дойде къса

densi, предай и поздрави, много хубави модели има Simple Smile
Тя ли е на снимките? Много е женствена и лъчезарна Flowers Hibiscus

ElleBg, първата комбинация на цветя ми харесва много за лятото. Цветята са красиви.
Да, тя е. Красива жена и супер мила.❤

# 641
Таблицата им с размери виж и така прецени - взимаш сантиметъра, в краен случай рулетката Grinning и се премерваш.
Идея нямам дали ги има в магазин, да видим някой дали знае.....

# 642
  • София
Напълно възможно е да се появят отново размери от Denina Mártin, аз следя някои и постоянно се променят наличностите.
Красиви ленени рокли на Dika, много мой стил:
Ленена рокля риза с колан
Същата рокля в бежово
Ленена рокля с декоративен детайл в синьо

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 11:56 от Lizia

# 643
Някой скоро спомена Верне - имат ли още от памучните ежедневни рокли или са само тюлени вече?

# 644
Имат разни нетюлени рокли, до колко са ежедневни… за мен не са.

Общи условия

Активация на акаунт