Българските бутици и брандове- мнения

• 96 064
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Днес получих тази пола на 29desires и съм мноого доволна (както обикновено, де)

Малко са изкопирали от една рокля на Алеса, иначе и аз я бях загледала. Имаш ли снимка, дори и не облечена?

# 661
Якето и тениската са разкошни!
И аз се чудя на 2 тишърта на Vzaro, май пак ще се зарибявам...

Уау това е прекрасно!
И най-накрая модел с голям бюст и нормална талия не номер 34

# 662
Някакви предложения за български сайтове с бърза доставка на официални рокли за сватба?

# 663
Ето моя снимка с роклята от Vzaro. Тази е размер М, аз съм с ръст 170 см. Оказа се малко сложна за връзване на рамената и гърба, но ММ ми помогна. Хубавото е, че един път нагласени панделите, може да се съблича без отвързване.

# 664
Има ли възможност за връщане?

# 665
  • Около света и у нас!
Здравейте момичета, от одавна следя темата и се чудя за PINKY и пижамите на Светлана Гущерова, заслужават ли си?
Набелязала съм си някои неща от Nicolle и V’zaro също. От Nicolle съм харесала един страхотен сет с пайети , но все още ву се чудя 🙂 На V’zaro съм набелязала една рокля с магнолии , май ще се пускам в боя, пък да видим 🙉

# 666
До 09.06 има промокод за чантите Зарена, аз това си чаках и днес поръчвам двете харесани Simple Smile

# 667
Синята чантичка ми харесва много, мисля я от както научих за марката
А какъв е промокода? (че да се познаем по чантичките някъде из България Grinning

В шоурума на Love by Iris видях полите от букле, харесват ми много, но не нося толкова късо, а такива поли са хубави само къси

Роклята на V'zaro в jungle десен ми харесва много, но точно деколтето и панделките ме спират.
Този модел ми харесва, но я искам под коляното и им писах, нали изработват и по индивидуални мерки
и съм си харесала тениската със сладолед Simple Smile

Dream Team, може да погледнеш на Love by Iris, 29Desires, Christine Fashion.....

# 668
Al, промокодът е GALIA20. Синята чантичка я има и жълто и малко се колебая, но май ще взема синята.

Хубава рокля си си харесала, ти май харесваш флорални мотиви. Пиши как са ти я изработили индивидуално, че майка ми се колебая за индивидуална поръчка на един ленен сет.

Полите от букле на Ирис много ме грабнаха от комбинациите на една блогърка. Ежедневни спортно-елегантни визии си беше направила с такава пола

# 669
Танчитка,
този модел ми харесва повече
пак ги има панделките, на полата пада по-красиво и със сандали на ток ще е супер

# 670

Малко са изкопирали от една рокля на Алеса, иначе и аз я бях загледала. Имаш ли снимка, дори и не облечена?

# 671
Тази пола е божествена. За мое огромно съжаление обаче е изчерпана в S размер.Disappointed

# 672
  • Бургас/Пз
И на мен много ми хареса полата Simple Smile

# 673

Много е красива!

# 674
Момичета, май намерих още един бранд като за моето тяло и стил!
Набелязах за 420 лв красиви нещица в 29 desires. Дали има шанс за промо код? Дали сега са поръчам 2 дрешки примерно и после пак с надеждата за код или няма смисъл да се занимавам така?

Иначе Алесите са много напористи. Мисля, че е при продукт в кошница

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 20:41 от ElleBg

Общи условия

Активация на акаунт