Българските бутици и брандове- мнения

• 96 061
  • 769
  •   1
Отговори
# 675
В 29desires като направиш оборот от 500 лв и получаваш 5 % намаление на всички, после на някаква сума стават 10, но не знам точно на колко беше. Иначе правят намаления, за други кодове не знам - не съм срещала

# 676
  • Los Angeles CA
Вмъквам се тук да попитам само онлайн магазини ли обсъждате? Последните няколко страници, които обърнах останах с това впечатление. Реални магазини и бутици, където може да се премери и да се докосне материята бих искала да знам къде в София или Русе има, които си заслужават. Ще бъда за не много дълго време в България и бих искала да имам някакъв ориентир. Благодаря Ви!

# 677
Вмъквам се тук да попитам само онлайн магазини ли обсъждате? Последните няколко страници, които обърнах останах с това впечатление. Реални магазини и бутици, където може да се премери и да се докосне материята бих искала да знам къде в София или Русе има, които си заслужават. Ще бъда за не много дълго време в България и бих искала да имам някакъв ориентир. Благодаря Ви!

AVIN - Адрес: ул. „Цар Иван Шишман“ 11, 1000 София център, София
JUNONA - ул. „Уилям Гладстон“ 38, 1000 София център, София
DJOFRA FASHION -  бул. „Джеймс Баучер“ 114, 1164 ж.к. Лозенец, София

# 678
Много от обсъжданите дизайнери имат и физически магазини, но не са всички в София. Кои точно те интересуват?

# 679
  • Los Angeles CA
Много от обсъжданите дизайнери имат и физически магазини, но не са всички в София. Кои точно те интересуват?
Не познавам никого и нямам никаква идея, за да имам предпочитания.

Благодаря за инфото, Berussa.

# 680
29Desires ги бройкам, но бързо ми свършва размера - пола и тясна рокля имам от тях, 100% полиестер, но стоят добре, ефектни са, за нощни заведения са много добре.

По баловете видях доста момичета с рокли и дрехи на Алеса, имаше една зашеметителна мацка с бяла къса рокличка на волани.

lindor, от някои онлайн магазини пристигат за един ден,  от Denina Martin примерно

Kensol имат физически магазини и също доставят за един ден

# 681
  • София
Dika имат магазин на Витошка, в мол Сердика и в мола на Цариградско, аутлет на Пиротска. Другите марки, от които поръчвам най-често, нямат физически магазини.

# 682
В Русе има много места със съкровища:) На главната улица са магазините на Кенсол, Роси и Данини  - все русенски марки. До бившия детмаг има магазин на Днес, шият в Стара Загора, и ако се разтърсиш може да има нещо да теб. Отсреща има бутик за обувки Мартини,  също русенски.  След това можеш да тръгнеш към спирка Чайка.  Задължително спирка магазинчето на Смег, хората шият  основно ишлемета и могат да се намерят модели на Сезен или  Сандро,  но най вече на немските марки, но да тях по късно Simple Smile След товамини през Арда,  повече заради традицията,  но и погледни. Последно магазина на БТБ - имат магазин на собствената малко Ваяна но ти иди в инд. Зона - там са всички ишлемета на Еспри, Кома, Халхуцер, Априори...на страхотни цени.

# 683
Мой пропуск са тези 2 бранда:  Lucy fashion и 29 desires
Ще се радвам, ако покажете Реални снимки облечени, може и по-стари колекции. За вдъхновение ☺️😍

# 684
Много харесвам 29 desires, защото са различни. Принтовете им са авторски. Преди години си взех тениска и рокля. Страхотно стегнато трико. На първото обличане тениската се изтри от колана в колата. Роклята я нося още, само ръчно пране, много я пазя, но не съм вземала от тогава, дано да са оправили този проблем.

# 685
ElleBg, мое мнение е, че Люси не е пропуск. Следя си ги и имат доста колекции, от които на човек все ще му допадне нещо. Обаче материите и изработката им все по-често са ужасяващи. Представи си най-долния изкуственяк за материя. Има магазин на удобно в Пловдив, но изобщо не си правя труда вече да влизам. За мен съотношението “ужас” : “попадение” е спаднало на 90:10.
Отделно не знам какви са тия безумни идеи за лого на всяка цена. Харесам си някоя изчистена блузка\топче/ризка и изведнъж се появява някакво кичозно блестящо лого Lucy…

Отделно от коментара ми към теб, по-скоро като наблюдение от последните дни: голямо напомняне последните дни за тия реални снимки. Аз не съм от хората, които си правят снимки outfit of the day.
 Основно пазарувам онлайн и като се прибера след куриер бързам да си премеря пратката: слагам, преценям, махам и отива за пране. Не се сещам да се снимам, защото не ми е готино: пък чакай, че съм по домашните джапанки, а пък не го нося с обувки, а пък чакай, че на тая светлина цвета, а пък чакай, че на селфи е странно.

Разбирам идеята, ама чак да се напомня във всеки 3ти пост…

# 686
  • Somewhere far away
Lucy  са си голям кич, от години ги знам и от години са си все така.

# 687
Дами, надявам се въпроса ми да не бъде разбран погрешно, но има ли български бранд, с дрехи на по-приемливи цени? Отварям сайтовете споменати тук, но наистина ми се струват скъпи нещата. 60-80 лв за тениска.. много ми е.

Някакви препоръки да имате за бутик с хубави дрехи, които не са чак толкова скъпи?

# 688
Благодаря за отзива за Луси. Не съм поръчала, но на първо четене ме грабнаха 3-4 модела, свежи са, точно тип "авторско". Ако искам дюс семпла дреха, взимам Zara и H&M на знаете какви цени...

По принцип евтино хубаво трудно, но на средна цена виж Junona. Кофтито е, че не зареждат размери много.

# 689
Намерих няколко снимки - с рокля и жилетка към нея 29 desires, но е с черно-бял ефект снимката и няма да добиете сигурно добра представа. Втората също е от тях, но коланът е моя добавка.
Имам и няколко снимки с дрехи на Алеса, ако се интересува някой, но за тях има цяла тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт