Българските бутици и брандове- мнения

• 96 059
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Разгледах какво предлагат 29 desires, принтовете им са потресаващи, голяма шарения, голямо нещо …. Биха дори и Алесите по кич.

# 691

И панталон и блейзер от новата корекция на Алеса

# 692
Зеления костюм никак не е зле, за слаба жена е перфектен модел панталона
Каква материя е?

# 693
  • София
Тази рокля на Dika пристигна днес, оказа се много добро попадение. Копчетата са красиви, не стърчи под мишниците, на деколтето не е твърде отворена.

# 694
Ах, Lizia, ти и твоите прекрасни рокли! И тази е много хубава, със здраве да си я носиш.

С Дика приключвам май за този сезон. Не са съвсем в мои стил. Взех само тази рокля:

Приятна е и е приложила за ежедневна за мен.

Какво им става на Vivel, напоследък нищо не ми допада… може би защото са с много шарки

# 695
  • София
Vivel са така. Една рокля пускат, която е "уау", и след това 20 поне, които са по-скоро посредствени. Те също се купуват бързо обаче, явно имат компактна група от лоялни клиенти и за другите - каквото остане. Особено сега лятото бълват рокли на конвейер, всеки ден качват, даже и в почивните дни.

# 696
Не са моите хора Дика, малко-малко консервативно скучни ми идват повечето им неща. Такива си имам за работа от Драго&Радо.

Сега съм в колебание една рокля на Взаро дали да я поръчам в оригиналния ѝ цвят Инес в синьо или от плат Jungle като на тази рокля
Не харесвам деколтета....
Сега ще питам и в модните консултации 🙂

# 697
Според мен не я поръчвай, освен ако не е  повече от 30 лв. Първия цвят не ми харесва, а десена на втората рокля предполага по дълга, за да не се нареже прекалено шарките.

# 698
Al, на твое място бих взела или Инес както си е или другата рокля както си е. Не бих миксирала. Повече ми харесва Jungle, но аз май си имам някакъв фетиш към панделки на раменете. А и принта повече ми допада Simple Smile

Онази бежовата я връщам. Ще ми я приспаднат направо от следващата поръчка. Всъщност я покрива направо. ММ понеже вече му е писнало от моите натурии от кутии изхвърлил кутията от роклята, заедно с касовата бележка. Въпреки това ще ми приемат връщането.

Сега се чудя или по-скоро чакам да пуснат този сет. В него ме интересува панталона да видим ще пасне ли на сложната задача “пижама панталон на широк ханш”

# 699
Зеления костюм никак не е зле, за слаба жена е перфектен модел панталона
Каква материя е?
Материята е лека, приятна, пада добре и не се мачка много.

# 700
Принта Jungle е супер, днес обрах овациите с якето (и дънки, бяла тениска, бели кецове)
Ще взема роклята с панделките, колко да е страшно това деколте Grinning ще мажа здраво spf50 и така

Мисля панталона с магнолиите няма да стои на широк ханш, роклята да. Красив е десена

# 701
Момичета, благодарение на Вас разбрах за Vazaro и си поръчах тези две роклички.  Колебаех се между XS и S, но поръчах S. Надявам се да не са уголемени размерите, защото по таблица съм за XS, a реално от почти всички други марки си поръчвам S.

# 702
Al, моделът на Jungle-a много ми харесва, заканила съм му се. Бих взела тази в цвят диня, нали съм “дюс” жената. За панталона сигурно ще си направя експеримента, че нали ми е мерак, а в другата тема ме съветват да е с едър мотив. Сякаш в този ми е шанса, по принцип кройките на Vzaro са ласкателни към фигурата. Ако с този не стане, предавам се и спирам да го мисля 😃

Отделно съм си харесала още един сет, който още не са качили на сайта, ще го има в цвят тютюн, аз се надявам и на тъмно синьо

# 703
Тази бялата дантелена и аз я гледах, че нали си падам хем по бяло, хем по дантела.

# 704
Като пристигнат ще снимам, мен много ме грабна точно тя. А червената я поръчах защото ми хареса модела, а исках нещо по-изчистено без принт. Харесах и други неща, но чакам новата колекция на Avin /фаворит са ми/ и след това ще видя дали ще останат пари за друго 😄
Тази бялата дантелена и аз я гледах, че нали си падам хем по бяло, хем по дантела.

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 21:18 от ivelivave

Общи условия

Активация на акаунт