Бъдещата мама започва да се пита, кога ли ДЕКЕМВРИйче ще започне да я рита ? {тема 5/2020}

• 31 101
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря. Ще прегледам и в Амазон, и тук в ОЛХ излезна една на 500 лв ама червена. ММ хареса сивата повече.
Като че ли клоня към Куини но ще разгледам и в магазините други.

# 676
Момичета, малко глупав въпрос, но с какво се обезкосмявате? Кола маска не ми е вариант, нито епилиране, защото ми избиват страшно много подкожни косми. Правих фотоепилация преди време, но сега няма как. Пробвах с лентички де, ама те ми хващат буквално по 2-3 косъма(и то ако са тънки) и не става нищо. Варианта ми е бръсначка или депилиращ крем. Знаете ли дали може да се ползват тия кремове по време на бременност? Започва да ми става трудно сгъването и често с бръсначката не виждам добре и остават "петна" по краката, а пък и ми се случва често да се срежа. Айде на интима не бих пляснала крем, ама на краката?! Все си мисля, че ще има повече ефект от бръсначката и ще е по лесно за махане, понеже все пак гори косъма, та дори да пропусна някъде сигурно ще падне.

# 677
Аз съм от години с епилатор на краката. Сега си ги минавам и излизат рядко. А за интимните части действам със самобръсначка на сляпо вече нищо не виждам. Минавам само като трябва да ходя на АГ , а то е на две седмици. През другото време не се втелясвам. То никой не ме вижда там. А иначе по- нататък мислех да взимам едно голямо огледало да се виждам.Зор работа.
Аз крем не бих сложила на толкова голям участък като крака,ръце. Мирише ми гадно, и все ще е вредно, според мен.
Боли ли те с епилатор, или не ти е удобно. Аз вдигам крака на един стол и където мина,но като е от години и са по редки самите косми.

Запазих час за днес  за АГ. Да се видим.
Сутринта звъннах и ми дадоха за днес Wink
След малко ще се стягам.

# 678
Малечка,  аз едно време като се епилирах, често минавах и с бръснача....после много подложени косми имах. Като спрях бръснача, а само епилатор и след време подкожните станаха единични. Сега съм на лазер, естествено сега не го правя ама то и имам пет косъма на тялото. Ходя на кола маска за подмишници и интим сега, но то е за няколко косъма, ама няма да ги бръсна, че после стават сто

# 679
Не ме боли, ама ми е супер неудобно вече а и много подкожни ми стават при скубане. Не мога да стигна добре, иначе карам с бръснач и краката, ама много бързо избиват, а и вече много почвам да прескачам и се оставям на островчета 😂 Ми не мога да се сгъна да ги виждам добре. То всъщност става дума само за от коляно надолу, нагоре нямам проблем, там почти нямам а и са руси и ги минавам само с тример чат-пат. За интима и аз съм като теб, минавам чат пат на сляпо. И аз отивам след малко към АГ-то за ЖК и да видим какви изследвания ще пускаме, че ми беше нисък пак хемоглобина миналия месец. Скруби, и моите на краката след фотото много оредяха, ама по стечение на обстоятелствата се наложи още миналата година да прекратя и съответно се посгъстиха. На кола не съм ходила в живота си, това ми се вижда голямо мъчение, особено за интим, като знам каква болка ми е като съм пробвала сама да скубя.
Аз съм от години с епилатор на краката. Сега си ги минавам и излизат рядко. А за интимните части действам със самобръсначка на сляпо вече нищо не виждам. Минавам само като трябва да ходя на АГ , а то е на две седмици. През другото време не се втелясвам. То никой не ме вижда там. А иначе по- нататък мислех да взимам едно голямо огледало да се виждам.Зор работа.
Аз крем не бих сложила на толкова голям участък като крака,ръце. Мирише ми гадно, и все ще е вредно, според мен.
Боли ли те с епилатор, или не ти е удобно. Аз вдигам крака на един стол и където мина,но като е от години и са по редки самите косми.

Запазих час за днес  за АГ. Да се видим.
Сутринта звъннах и ми дадоха за днес Wink
След малко ще се стягам.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 13:07 от Малечка90

# 680
Бях почнала с фотоепилация преди бременността. Сега съм с прост епилатор навсякъде. Много ме боли на интим, но резултатът е супер. Догодина, живот и здраве, ще пробвам и лазерната епилация.

# 681
И аз ходих на лазерна, много съм доволна, сега обаче го карам с бръсначката на краката и интим, по веднъж на ден всеки ден се минавам и не оставям нищо да порасне Grinning

# 682
И аз имам същите проблеми с обезкосмяването. Само ръцети си почиствам с кола маска. Всичко останало с бръснача. Лошото е, че трябва да се минавам максимум през ден и вече навсякъде съм като мъжка брада. Отделно вече ми е трудно да се сгъвам или да си вдигам краката, за да не припусна, а интима го правя на късмет. 😂😂. Няколко приятелки вече ми препоръчват от тези новите епилатори на Браун, които работят под вода. Казват, че с тях боляло по-малко, включително имат система за образуване на по-малко врастнали косъмчета. Все още обаче не мога да се навия да дам толкова пари за нов епилатор, при положение, че стария ми още си работи, но не го ползвам изобщо.

А докато ви пиша бебка си прави дискотека в корема ми. От няколко дни започнах да нося от тези болиета бола и тя стана страшно активна. Не знам дали не си въобразявам, че е от колието, или просто вече я усещам повече. 😂

# 683
  • Sofia
Момичета, малко глупав въпрос, но с какво се обезкосмявате? Кола маска не ми е вариант, нито епилиране, защото ми избиват страшно много подкожни косми. Правих фотоепилация преди време, но сега няма как. Пробвах с лентички де, ама те ми хващат буквално по 2-3 косъма(и то ако са тънки) и не става нищо. Варианта ми е бръсначка или депилиращ крем. Знаете ли дали може да се ползват тия кремове по време на бременност? Започва да ми става трудно сгъването и често с бръсначката не виждам добре и остават "петна" по краката, а пък и ми се случва често да се срежа. Айде на интима не бих пляснала крем, ама на краката?! Все си мисля, че ще има повече ефект от бръсначката и ще е по лесно за махане, понеже все пак гори косъма, та дори да пропусна някъде сигурно ще падне.
На твое място ще изкарам на кола маска докато родя, после пак фотоепилация Simple Smile колко пък косъмчета ще ти излязат, то ние ще родим след три месеца 😁 При мен сега растат адски бавно и правя кола веднъж на два месеца Simple Smile

# 684
Uffie, колието от сайта на Бола ли е. На мен нещо не ми се дават толкова парички, малко скъпо ми се струва.

# 685
Подарък ми е от ММ за именния ден, иначе и аз не бих си взела сама бола, на мен също ми се виждат скъпи. Доколкото разбрах иначе ММ го е глвдал от reia.bg, а е отишъл в магазин Дундьо в Младост да го купи, защото както винаги е избирал в последния момент и нямало време за доставка 😂😂. Та заради това вместо бяло със златни крачета имам розово със сърчица -на място имат доста малък избор.

# 686
Подарък ми е от ММ за именния ден, иначе и аз не бих си взела сама бола, на мен също ми се виждат скъпи. Доколкото разбрах иначе ММ го е глвдал от reia.bg, а е отишъл в магазин Дундьо в Младост да го купи, защото както винаги е избирал в последния момент и нямало време за доставка 😂😂. Та заради това вместо бяло със златни крачета имам розово със сърчица -на място имат доста малък избор.
E супер подарък ти е измислил мъжа, браво на него. Hug
 Проверих в ОЛХ, ама няма. Аз отдавна си мисля за бола, ама цената наистина ме спира, може да се взема само висулката, има и по 30 лв и сама да си направя верижка.

# 687
Ето ме отново.
Минах преглед. Шийката е 30мм. Супер е.
Бебето е надолу с главата и дупето му е нааад пъпа ми нагоре. Чак се учудих. Вече е над 700 гр,даже не запомних колко към 780 мисля даже , че каза. Седмица напред вървяло. Сега съм 24+4 Отговаряло за 25+4. Голям сладур, ПУ ПУ гледахме му лицето вече си е оформено бебче. Дъщеря ми влезна с мен и след това я погледна и нея с коремен доктора. Каза, че няма кисти, и до 7-10 дни ще и дойде , но обилно. Била дебела стената на матката. То два месеца не и е идвало. Та минахме първия преглед за нея Wink
На мен ми намали Магнерота  4*1, досега бях 3*2. Каза да не спирам утрогестана до 32 г.с. или айде до 30г.с. и така.
  Много съм доволна, а в клиниката беше супер празно, нямаше хора, явно има доста лекари сега в отпуски....

# 688
Дами разглеждам оферти за почивки..Та да ви питам тези,които вече бяхте на море,влизахте ли във морето/басейна,че малко ме е страх от инфекции и т.н.
Аз не изявявам голямо желание за море.Ходи ми се някъде сред природата,Цигов чарк ми е на сърце,но ще ходим със сестра ми и мъжа и иска на море..И май ще сме морски..

# 689
Аз бях пет нощувки на море. Влизах само до коленете и лежах на шезлонга не повече от час. След това ми се дохожда до тоалетна и си се прибирах в стаята да си лежа на хлад. Понеже хотела беше на брега. На връщане спряхме на къмпинг Смокиня и седяхме на плажа близо пет часа. Имаше тоалетна, която посещавах на 30-40 Мин, и веднъж влезнах във водата. Беше супер кеф. Не си чувстваш тежестта. Хладничко, водата беше чиста там.... Но в басейн не влизах. И за шестте дни влезнах един път накрая, това е. Надявам се да не завъдя гъби, но водата беше чиста.
Догодина повече живот и здраве.
Иначе въздуха на морето е супер, дишах си нормално. Дойдох тук и почнах да кихам вече.
Сигурно има и е имало бременни , които да си влизат и всеки ден във водата. Не е проблем според мен, но задължително се мажете, че аз изгорях за този един ден в който се пуснах по бански. Добре че намазах корема поне. Уж под чадър и съм изгоряла. Явно като не ме е виждало слънцето ме е хванало бързо.

Общи условия

Активация на акаунт