фиброаденом-да го махам ли?

• 194 059
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Някой получавал ли е възпаление след премахване на фиброаденом?  CryКогато отидох да ми махнат конците се видя, че ми сълзи от мястото, където беше дренажа. Confused Доктора стисна гърдата и потече гной. #Crazy Оттогава вече близо 3 седмици ми слагат дренажи и някакви лекарства. Почнах да си мисля какви ли не глупости newsm78

# 181
Някой получавал ли е възпаление след премахване на фиброаденом?  CryКогато отидох да ми махнат конците се видя, че ми сълзи от мястото, където беше дренажа. Confused Доктора стисна гърдата и потече гной. #Crazy Оттогава вече близо 3 седмици ми слагат дренажи и някакви лекарства. Почнах да си мисля какви ли не глупости newsm78
Изписани ли са някакви антибиотици или друго медикаментозно лечение ?

# 182
Нямам изписани антибиотици, които да приемам през устата. Преди да ми поставят дренаж ми вкарват някакви лекарства. Дано не бъркам и не ставам смешна, но доколкото си спомням единия път беше някакво лекарство на Вишневски, а последния Дермазин. Доктора ми обяснява, че това се е получило, тъй като съм диабетичка.  #CrazyПо принцип при мен раните заздравяват по - трудно, но започвам да се притеснявам, че ще се наложи да ми отстранят гърдата.  Close

# 183
men kato me operiraha viv moyata staya ima6e edna jena,koyato postoyanno i te4e6e ranata,i na neya i slagaha drenaj,i togava lekarite kazaha,4e na nyakoi hora ranite im zazdravyavali po bavno,a pri mene edin mesec sled operaciata se polu4i dupka i izleze gnoy,kazaha 4e moje da e ostanalo konec vitre.

# 184
kajete mi nyakoy onkolog ot Varna,az sim ot 6umen,no ne sim mnogo dovolna ot onkologiata v 6umen,tozi pit iskam na drugo myasto da se operiram.

# 185
kajete mi nyakoy onkolog ot Varna,az sim ot 6umen,no ne sim mnogo dovolna ot onkologiata v 6umen,tozi pit iskam na drugo myasto da se operiram.

Az se operirah .... V okologiqta v kv.Asparuhovo pri dr.Georgiev mnogo sam "Dovolna" ... do kolkoto moje da si dovolen ot operaciq.... no otno6enieto mu be6e velikolepno.....

# 186
nikoletka ako moje da mi dade6 nyakakvi koordinati na dr.Georgiev

# 187
Е, аз получих такова усложнение, но по моя вина. Бързах да се махна от болницата и ме изписаха на другия ден с уговорката, че ще се пазя... не се опазих и 3-4 дни преди да ми махнат конците получих кръвоизлив, отидох чак на следващия ден и ме разшиха веднага. После ходих всеки ден на промивки дезинфекции и компреси. Взеха ми проба за бактериална инфекция, но нямах и не пих антибиотици. После раната ми зарастна трудно защото имам псориазис. Опитаха с лепенки но пак не се получи... Зашиха ме отново и сега след 2 месеца съм като нова.Последното което ми слагаха беше тампон със солена вода няколко дни преди да ме зашият. Joy

# 188
Можете ли да ми кажете от какво трябва да се пазя? Мога ли да ходя на солариум?

# 189
И още един въпрос мога ли да спя по корем?

# 190
nikoletka ako moje da mi dade6 nyakakvi koordinati na dr.GeorgievDa telefonen nomer drugo neznam....toi mi go be6e dal...ot kakto zakriha onko poliklinikata do malkoto pikadili ....taka i ne razbrah kade q premestiha....telefonat e:0896815173 ... Dano ti pomogne pi6i kakvo e stanalo...

# 191
Можете ли да ми кажете от какво трябва да се пазя? Мога ли да ходя на солариум?

Moje6 da hodi6 na solarium ....ako sa te operirali.... ako sa minali nqkolko meseca
kato 3-4 ..4asa predi tova maje6 operaciqta s  contratubeks (mislq , 4e taka se pi6e) tova e lekatstvo protiv belezi za operacii,za predotvratqvane na vatre6ni srastvaniq:)

# 192
Излагането допълнително на лъчението на солариум едва ли е най-умното нещо което може да се направи след подобна операция.

# 193
Излагането допълнително на лъчението на солариум едва ли е най-умното нещо което може да се направи след подобна операция.

Абсолютно  Peace . Същото важи и за слънцето.

# 194
Аз в момента съм с конци и се възстановявам.Не е страшно,но е хубаво да се махне,ако искате бебенце,ако не пак,аз примерно на момента поисках да го махнат.Мен ме оперираха преди няколко дена в онкологията в Студентски град,Д-р Марков ме оперира супер голям специалист.Лошото при мене беше,че по време на операцията ме заболя,когато го извади,защото беше засегнал нервче,но с още упойка всичко се оправи.Според мен всяко нещо навреме,ако се открие е ок,защтото като ми го извади и въпроса му беше откога съм го усещала,реално от няколко месеца,но каза,че добрече съм го махнала,защото е било доста старичко.Единственото,което не ми харесва е,че неможех да спя първите дни по корем,защото аз така си спя и се га гърба много ме боли,но по-добре да ме боли и,че вече го няма тва туморче.Реално това е тумор,но доброкачествен,това,че казват докторите тумор незначи рак,тумор е топка от латински мисля,че идваше,нормално е при жени,които не са раждали.Също така и от удър може да се образува.Това е информацията,която знам,надявам се да съм била полезна.

Общи условия

Активация на акаунт