Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 169
  • 795
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Кое ти се струва ненормално евтино?
Всъщност, сега като поразгледах- нормални са цените, само един търсен от мен парфюм ми се видя супер евтин, в сравнение с други места. Значи ми е намигал.
Благодаря, tuali!

# 661
Надежден ли е  този сайт?
https://vmcosmetic.com

# 662
Моля, като пускате линкове за нещо, което е на "добра цена", да пишете и каква е цената, защото много често скоро след това цената се променя или пък стоката се изчерпва, а по линка може да се следи  за бъдещо зареждане.

# 663
  • Балчик

и аз си взех Андромеда наскоро (не тестера)  от елинор и съм много доволна, всичко е точно, оригинален е.
Всъщност питах тестерът дали е с капачка, не дали продуктът е оригинален.

# 664
  • by the sea

и аз си взех Андромеда наскоро (не тестера)  от елинор и съм много доволна, всичко е точно, оригинален е.

е не мисля че е излишна информация, че е оригинален Simple Smile пък и не само Вие четете тука.

Надявам се да ви отговорят, и на мен ми е любопитно тестерите как идват, предвид че оригиналът идва с резервна мини капачка дали и тестерът не е с такава.

# 665
  • Балчик

и аз си взех Андромеда наскоро (не тестера)  от елинор и съм много доволна, всичко е точно, оригинален е.

е не мисля че е излишна информация, че е оригинален Simple Smile пък и не само Вие четете тука.

Надявам се да ви отговорят, и на мен ми е любопитно тестерите как идват, предвид че оригиналът идва с резервна мини капачка дали и тестерът не е с такава.
Ами цитирали сте моя пост, затова го счетох за отговор към мен.

# 666
Момичета, някоя може ли да каже на каква цена е поръчвала L'Ombre Des Merveilles Hermès и откъде?

# 667
Тестера на Андромеда идва с отвратително голяма и тежка капачка, такава мини няма за съжаление.Нося го без капачката, защото тежи два пъти повече от парфюма....

# 668
  • София
Момичета, някоя може ли да каже на каква цена е поръчвала L'Ombre Des Merveilles Hermès и откъде?
131 лв от Парфюми шоп. После го пуснаха и на по-ниска мисля.

# 669
Поръчах тестер на L'Ombre Des Merveilles Hermès от Венера за 109 и безплатна доставка. Ако някой се интересува май още е наличен:

# 670
  • Пловдив

Най-добрата цена досега е на Венера - тестер за 109 лв.
https://fragrances.bg/hermes-l-ombre-des-mervellies-edp-100ml-fo … age?search=hermes

# 671
[/quot

Базила, в момента е 109 във Венера с безплатна доставка /над 100 лв./, аз го взех преди десетина дни от Парфюми шоп, беше 120, но с кода 6% стана 112 и отново с безплатна доставка. Blush

П. С. Забравих да уточня, че е тестер, в бяла тестерна кутия и с празен ход.

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 18:52 от bubanka

# 672
Да, това написах по-горе Горгона. Wink

# 673

https://fragrances.bg/hermes-l-ombre-des-mervellies-edp-100ml-fo … age?search=hermes

Да, наистина е най-добрата цена до момента във Венера. Смея да твърдя, защото от доста време го следя.

# 674
  • Варна

Изкушяващо за пре запасяване!

Общи условия

Активация на акаунт