Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 56 214
  • 795
  •   1
Отговори
# 525
  • Тополовград
Може ли код за Елинор. Направих промяна в кошницата и не приема код юли.

# 526
  • София
Пробвай с june

# 527
  • Тополовград
Благодаря. Получи се.

# 528
Joy 8 пъти четох поста на Атти и не можах проумея как може някой да иска да ми набие в тъпата глава ,че The One нямат парфюмна версия Joy http://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/The-One-for-Men … Parfum-31909.html Това гроздова ракия ли е??? Joy Добро утро на всички:heart:
Добре де, ти си мъж. Умен мъж! Парфюмът е мъжки и явно имаш достатъчно информация за него. Така като гледаш само, без да четеш, на картинката в Елинор какво е?

# 529
Не разбирам защо изобщо са тези странни коментари. Грешката си е в Елинор. Това, как изглежда на снимка, няма никакво значение. Не сте ли купували примерно тестер, който е показан без капачка а си идва със? Защо винаги, когато има проблем от страната на търговеца, се появяват безумни коментари! Единственото, което може да се каже в случая е - да си оправят описанията и да се връща парфюма!

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 10:22 от effe

# 530
  • София
Дами, имате ли движение по поръчката с Принцесата на Килиан? Не е ли време да пристига вече. Не мога да го проследя, има едно известие, че е пратен и толкова.

# 531
Явно не са влезли още в България, защото в Спиди няма нищо, освен известието за съществуването на такава пратка.

# 532
Cry някой току-що ми отмъкна L'Eau d'Issey Pure Issey Miyake 10ml от кошницата в Brasty, знаех си, че трябва да поръчам по-рано lol. Беше останала само една бройка

# 533
  • София
Дами, имате ли движение по поръчката с Принцесата на Килиан? Не е ли време да пристига вече. Не мога да го проследя, има едно известие, че е пратен и толкова.
Имам имейл от Спиди, че утре мога да си взема пратката от офиса им.

# 534
  • София
Дано и аз скоро получа известие, нетърпелива съм.

# 535
  • Пловдив
Утре и моята ще е при мен❣❣❣

# 536
Утре всички може да се на-ПРИНЦЕС-им Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 537
  • Бургас
И аз - Принцеса Wear Crown
да се преброим Sweat Smile

# 538
След повече от месец въздържание беше време за нова поръчка. Laughing Спрях се на нещо, което исках от около 2 години - YSL L'Homme Ultime, поръчах тестер от Долче. Говори се, че е спрян от производство и не исках да чакам повече. Добра комуникация, бърза доставка и перфектен продукт - нямаше да знам, че е тестер, ако не бях видял лепенката на флакона.

Пореден плюс и за мейкъп - поръчах козметика в събота и вчера ме изненадаха с доставката, бяха супер бързи!

# 539
Още една Принцеса утре.

Общи условия

Активация на акаунт