Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 56 214
  • 795
  •   1
Отговори
# 540
Преди малко се върнах от Спиди и сякаш имах празник, защото си взех всички поръчки на куп. Всичко е от Парфимо. Една от двете поръчани мостри почти се е изляла цялата, но такъв ми бил късметът, не се учудвам. Дамите, които притежават Есенс фланкърът на ЖПГ Класик може ли да сподели дали е нормално да има толкова празно разстояние в бутилката? Ако не си бях отворила лично кашончето, бих предположила, че шишето тече или че е ползван, но си имаше празен ход. Много съм разочарована, че са ми изпратили реформулираната Leau версия на LVEB intense. Cry В сайта е посочен старият фланкър и бях сигурна, че трябва да дойде точно той, тъй като всички други онлайн търговци са си обновили инфото и са посочили правилното и цяло изписване на парфюма. За мен определено си личи, че Ланком са го пипнали и изобщо не е към по-добро.

# 541
Кой точно е реформулираният флакон, може ли линк към Фрагрантика и сайта?

# 542
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-L-E … ntense-31181.html
https://www.parfimo.bg/lancome-la-vie-est-belle-intense-eau-de-p … eni-75-ml-tester/
Заповядай, Денси.
Вече не усещам нито прекрасната за мен сметана, нито намекът за ядки. Прилича ми на по-разводнена версия на оригинала.

# 543
Писали сме и преди в темите, че на Готие телата в зависимост от грамажа не идват пълни догоре.
Не мога да различа грамажите по снимките, но моята La Belle 50 мл дойде с "деколте", запечатан прилежно в консервата. Няма място за притеснение. Есенс е чудесен, много повече ми харесва от оригинала – класик. Честито!

Да похваля makeup.bg. Получих си Jour d'Hermes Absolu Hermès – чудесно опакован комплект на чудесна цена. Това нещо на кожата ми се разкри бо-же-стве-нярско! Класа, лукс, изтънченост. Вече обмислям по-голямо бутилче, а не съм почнала това.

# 544
  • София
ina-mina, споделям същото разочарование от LVEB Intense. Ни сметана, ни лешници, никакви ги няма, ама хич, съвсем същото си помислих и аз за "разводнената версия". Много жалко Unamused , толкова й се точех на таз сметана с лешници ... Иначе пратката от Парфимо е Ок - всичко поотделно опаковано в бабъл фолио и в кашонче.

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 19:36 от Vesika

# 545
За Готиетата, мисля, че изглежда така, защото телата имат някакви минимални разлики, La Belle е сякаш малко по-масивно стъклото и удебелено на места, оттам и течността го пълни вътре повече.

# 546
  • Sofia
Днес получих ЕДТ 50 мл Mon Guerlain bloom of rose от Елинор, но имам чувството, че не е оригинален. Кодът на вътрешността на кутията е изтрит, а самото найлонче не беше залепено докрай отдолу. Стъклото на бутилката също има едно мехурче и една неравност. Останалите парфюми са ми от физически магазини - Дъглас обикновено, и знам как изглежда един истински Герлен Simple Smile Самият аромат ми харесва, но следващият път задължително ще го взема от проверен дистрибутор, за да сравня.

# 547
А аз си получих тестер Aigner Etienne от Парфимо със счупено пръскало Rage. Никак не може да се сложи, защото си е счупено, не само извадено. При всеки опит тече и се разлива. Шишето като го извадих беше мокро и в кутията има две локви. Ох, как не ми се занимава с връщане! Иначе парфюма е прекрасен Simple Smile.

Другият тестер, Molinard le reve nirmala, няма кутия, но не е фатално, ще го преглътна. Добре, че поне той не се е разтекъл от счупване Grinning.

# 548
При Парфимо винаги преглед преди получаване! Поне вече имат тази опция! Аз нищо не чакам , нищо не ме е изкушило или пък лудостта ми е в затишие...

# 549
  • Пловдив
Тестерите на Molinard нямат кутии, само в бабъл пристигат.

# 550
  • Варна
Утре всички може да се на-ПРИНЦЕС-им Stuck Out Tongue Closed Eyes
Някой ще се на-Принцеси-те,други ще се на-Kiss-им Simple Smile

# 551
Тестерите на Molinard нямат кутии, само в бабъл пристигат.

Благодаря, не го знаех Simple Smile. Не ми е проблем, но следващия път ще се замисля, дали да е тестер.

Потготвих си формуляра за рекламации за Aigner-a и сега ще го изпратя. Дано да я уважат, защото парфюма не става за ползване.

# 552
Vesika, наистина огромно разочарование. Ланком са извършили абсолютно осакатяване на един прекрасен парфюм, не знам защо се изгавриха така и с името, може да е всичко друго, но не и интенз.

# 553
  • Sofia
Утре всички може да се на-ПРИНЦЕС-им Stuck Out Tongue Closed Eyes
Някой ще се на-Принцеси-те,други ще се на-Kiss-им Simple Smile

А пък трети ще ходим в старческия дом, за да се разберем като възрастни...в леглото.😄

# 554
  • Русе
Днес пуснах две поръчки в Елинор,като за първи път поръчвам от този търговец,ама се изкуших от 15те процента намаление.
Първата ще е тук на 07.08,а втората на 17.08,като и за двете ще дам отзиви.На 7-ми чакам-
 https://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Aoud-Lemon-Mint-39181.html, а на 17-ти-https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/A-Men-Pure-Havane-11444.html
,като и двата парфюма са тестери.

Общи условия

Активация на акаунт