Изпитани сайтове за парфюми - 29

• 55 166
  • 795
  •   1
Отговори
# 615
  • София
june - 15%.

# 616
Lazuli, трябва в твоя профил в Makeup да е вписан р. ти ден, има поле за това. В седмицата преди р. ти ден начислява автоматично отстъпката, 10 лв. за над 100 лв, за по - малко е 5 .

# 617
  • Балчик
Получих си дълго желания Дюн от Гет.бг. Без забележки! Перфектен. Офъщяла съм се и тъна в блаженство. Имах го преди години и все не стигах пак да го купя. Изтървах го от Нотино за 65 лв... Цената е добра. Дойде в бяла тестерска кутия, запечатана с холограмен стикер, има празен ход и капачка. Доставката е безплатна.
https://www.get.bg/christian-dior-dune-edt-za-zheni-100-ml-bez-o … ampaign=pazarfeed

# 618
Купували ли сте тестери на Тициана Теренци от Елинор? Аз досега забележки към Елинор нямам, но ми е страннно, че тестери на бранда има само там и в сайтовете с ментетата, и то на съмнително близки цени. В Елинор с кода идват по 109 лв.. А и въобще се учудвам, че менте-парфюмериите предлагат такива марки, които не са сред особено популярните.

# 619
  • Пловдив
Тестери на Теренци се появиха и в Парфимо, засега малък асортимент.

# 620
Да, но цените им са с по 90 лв. по-скъпи. 

# 621
Е как ще са по 109 лв. с кода тестерите в Елинор?!? Повечето са на цена 199, като по груба сметка стават 170 с 15% отстъпка. Имаше само 1 на цена 129, който вчера коментирахте.

# 622
Не е един, пет тестера в момента са по 129 лв. На Голд роуз уд тестерът също беше толкова, но свърши.
https://elinor.bg/products/parfumi/testeri?minPrice=0&maxPri … orderBy=price-asc

# 623
Купували ли сте тестери на Тициана Теренци от Елинор? Аз досега забележки към Елинор нямам, но ми е страннно, че тестери на бранда има само там и в сайтовете с ментетата, и то на съмнително близки цени. В Елинор с кода идват по 109 лв.. А и въобще се учудвам, че менте-парфюмериите предлагат такива марки, които не са сред особено популярните.
Купих в началото на годината тестер на Касиопея с липсващи поне 10-15 милилитра. Писах им, казаха да им го върна, но тогава други неща ме завъртяха и си го оставих. Но повече елинор не отварям, каквито и намаления да предлагат.
Определено не е менте, просто се подразних от факта, че ми пробутват явно ползван или върнат продукт. Цената по спомени беше доста над 100 лева. Тръгнах да проверявам сега за колко съм го поръчала, но не помня паролата си и се отказах.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 21:44 от *Emia*

# 624
На Касиопея шишенцето прозрачно ли е?

# 625
На Касиопея шишенцето прозрачно ли е?
Бяло е, но като се светне с фенерчето на телефона лесно се вижда, докъде е течността.

# 626
А какво те усъмни и те накара да го светваш?

# 627
Някоя служителка е напълнила един атомайзер. Черните и златните шишенца май нямат никаква прозрачност и сигурно са още по-изкусителни за тази цел.

# 628
Не помня вече, дали защото нямаше празен ход или по навик, отдавна беше. Никак не ми е важно такова смешно количество, но някак ми развали удоволствието от придобивката. После ми мина, хубав е парфюмът.

# 629
Момичета, на кой сайт се доверявате най-много за поръчка на Coco Mademoiselle edp?

Общи условия

Активация на акаунт