Магията на изтока - тема 62

• 22 832
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Contrail 6. Горе-долу върви в посоката, която очаквах, но въпреки това не бих казала, че е предвидим. Любопитно ми е как ще продължи.
Скрит текст:
Накара ме да се запитам дали тя наистина го е обичала. Сама каза, че го е обичала какъвто беше преди, затворен в себе си, тъжен и раним. Сега като че ли й се струва друг човек. Но ако наистина го обича, не би ли следвало да приеме промяната у него (която не е точно промяна, а по-скоро връщане към същността му)? Само си разсъждавам. Затова ми харесва този сериал. Хем ми въздейства емоционално, хем ме кара да се замисля.

# 406
  • MJF
Оха, "Якудзата" мой човек, гледам със зеле се "бори", одобрявам напълно. А и не котка а цяло куче на престилката. Въобщеее.... Но първо ще го видя в текущия с наш Исей какви ги твори.

Бел
Скрит текст:
обичат се те, поддържаха разговор в кафето просто, лаконично, по японски шеговито казано. Всичко е м/удумите, говорят си с поглед и мимика тез двамцата. Така им тръгна и от самото начало.
Въобще като видяла края,  историята завърши по най-рационалнобезболезнения начин предвид цялата ситуация. Здравословно направо.

Сценариста и сие да залягат сериозно с Kiken no Venus. Гледам че са ни познати муцуни.

Хм, в това Moving съзрях разбира се ей туй "ученик" и ... но ми е любопитно ако Jo In Sung се снима в това, за какво ще иде реч. Дали ще оправдае теорията ми за малкия екран и него или.

# 407

Бел
Скрит текст:
обичат се те, поддържаха разговор в кафето просто, лаконично, по японски шеговито казано. Всичко е м/удумите, говорят си с поглед и мимика тез двамцата. Така им тръгна и от самото начало.
Въобще като видяла края,  историята завърши по най-рационалнобезболезнения начин предвид цялата ситуация. Здравословно направо.

Сигурно си права. Аз съдя по това, което видях в шести епизод. Имам предвид момента след срещата им в кафенето, когато тя остана сама и си спомняше, и си мислеше.

# 408
Mulan
Сигурно ги е яд,че го пуснаха просто така.С новите правила при Оскарите биха се класирали.
Като ефекти е ОК. Филмът е красив и музиката е приятна.Китайците играят,ама те това го могат. Всичко останало е проектиране на американските ценности в една модерна героиня,която да подържа феминизма в Холивуд. Мулан е модерна,еманципирана и не се фрустрира.
Освен това през цялото време имах чувството,че е дублиран.Вероятно от факта,че гледам китайско село,китайче гони кокошка и му крещят на английски.
Китайците щяха да го направят по-добре и по-мащабен. Първата половина на филма е по-добра от втората.

P.P.Сватовницата играе бабата на МаТиен и братята/сестрите му в Ice Fantasy.

P.P.2 Гледам избор на редактора и се чудя защо са сложили тези тричките  с вид на гледащи някой оппа,а не самия оппа ?
Скрит текст:

# 409
  • MJF
Оххх, напуши ме смях, сега отидох да видя това,  което Tuon горе каза. С каква странна картинка са изтипосали темата ни. Не съм се смяла така на редактора от както посред лято преди година две изтипоса темата за фигурно пързаляне на сред разгара на лятото. hahaha
Те , тез трите сладурани май нямаха и някакъв кой знае какъв оппа за гледане, ама дането да каже де, на нея ѝ е най-прясно туй заглавие Smile

# 410
Шош,размислих.
Toва е снимката, защото сме полт коректни.Ако не бяхме щеше да е Кенто Ямазаки,примерно.
Просто давам идеи за следващия път. Innocent
Почват с Арон Яан и завършват с Янг Янг.

Погледнах,вярно,че няма никакъв японски оппа в Tokyo Tarareba Girls.

# 411
  • DE
Има, има, всички мъже бяха ИЯЕ Heart Grin
Главния, Kentaro Sakaguchi
Скрит текст:
Втория, Ryohei Suzuki
Скрит текст:
Музиканта, приятеля на маникюристката Yuta Hiraoka
Скрит текст:
Даже и прелюбодееца бе добре Grinning Kei Tanaka
Скрит текст:

Петъка може да започне вече Smiling Imp

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 17:41 от дането

# 412
Разсмяхте ме с тоз "избор на редактора" Joy.

Wind, Clouds and Rain
На фона на оскъдната бройка от исторически сериали при корейците напоследък, бих казала, че ми хареса. Историята е базирана на действителни исторически събития и разказва за началото на края на Чосон, по време на управлението на Gojong, който е последният крал на Чосон и става първият император на Корея.
Понеже повечето актьори са доказали се и ги знаем какво могат, искам да отлича това девойче Park Jung Yeon, което играе кралица Мин, в последствие Императрица Мьонгсон. Хареса ми как се справи с ролята си. По традиция за историческите им сериали, женските образи бяха на силни и ерудирани жени.
Образът на Пак Ши Ху ми напомняше на героят му от The Princess' Man.

# 413
  • DE
Иначе и мен ме озадачи снимката на тарареба дамите на заглавната страница. Нарочно отворих първия пост, защото не помня да я има тази снимка. Но нали го гледах наскоро знаех кои са Grinning
Много ми хареса, дори леко незавършения финал. Както каза Шоши, двамата комуникираха основно с погледи и усещания.

Да ви кажа как се шокирах онзи ден. Гледам National Geographic и по време на рекламите на някакъв американски сериал по фокс някоя си чувам ONE OK ROCK: Wasted Nights

Докато схвана какво чувам бях така Hushed младежите от клипа участваха в сериала.

# 414
  • MJF
Eто, ето , прясно гледалия трябваше да се включи. Значи си има оппи Smile, всичко му е наред на заглавието.

Брей, няма ли да пуснат ПШХ вече без "шапка" или още трае неговата повиност на кор-екрана? Ето положителен герой е играл. Smile

Аз после ще се жертвам с Уагаши 5 , да видя ще видя ли Тераучи-сан за повече от едно кашляне ooooh!

# 415
Има, има, всички мъже бяха ИЯЕ Heart Grin
Втория, Ryohei Suzuki
Посипвам си главата с пепел.Мисля,че не съм го гледала никъде,а снимката му в mydramalist не е тази.
Да избират по-подходящи.

Последният сериал с много добро ОСТ,който съм гледала е The umbrella academy. Не е азиатски,но се подвизава един американец от корейски произход.
Скрит текст:

# 416

P.P.2 Гледам избор на редактора и се чудя защо са сложили тези тричките  с вид на гледащи някой оппа,а не самия оппа ?
Скрит текст:
И аз това се зачудих. Обаче пък ми стана някак приятно, че все пак сме попаднали в избора на редактора.

# 417
  • MJF
Уагаши 5
Скрит текст:
Нейсе малко екшън, пораздвижиха се нещата за разлика от предишната серия. Таз "кутия на Пандора", която Сакура-Нао намери в гардероба на предишната си стая повече от интересна като съдържание.
Тераучи-сан иди го разбери колко и какво знае. Интересно завещание направи.
Този от помощниците във фирмата, който намери Нао пред зазиданата и заключена стая-сцена на убийството -  Koichi Yamaguchi да не е баща на Цубаки?
Сладките които видях за миг под формата на бледорозиви рибки, дето Цубаки приготвяше по едно време, бяха симпатични.

# 418
# 419
Петък
Тайландчето,което гледам.
Скрит текст:

Иначе Гост ми е предложила два сериала с Тун,но както може да се предположи харесвам повече брат му: blush:

Общи условия

Активация на акаунт