Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 13

• 87 190
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Ползвам на ДМ, но сензитив като че ли е по-слабо, някои аромати са ми твърде силни, най-добре беше зеленото, но не го зареждат сигурно година вече.
Скоро купих Бинго за проба и съм доволна.
Фрош е много зле, замина бързо, въпреки че сме със съдомиялна.

Фрош сензитив не харесах .
ДМ има и едно еко или какво беше там - пак прозрачно - то дали е хубаво.

# 286
  • София
Всички от ДМ ми харесват, като че ли най-силно беше зеленото, но вече го няма, купувам поне по 5 - 6 бройки от това което е на стелажите, лилаво, бяло ,,... всякакво и съм доволна.

# 287
Аз също от няколко години мия с верото на ДМ , преди това бях с верото на Сано. Верото на ДМ измива , но пък и щади ръцете.Основно ползвам Сензитива , преди това редувах с Био варианта

# 288
Аз също от няколко години мия с верото на ДМ , преди това бях с верото на Сано. Верото на ДМ измива , но пък и щади ръцете.Основно ползвам Сензитива , преди това редувах с Био варианта
Био варианта как е ? Аз съм вече с втора опаковка Сензитив и съм доволна.
Но тези дни довърших верото от Лидл - малка опаковка с аромат на лайм и не е толкова зле и то.
До преди това бях година на Бинго - и него си харесвам - скоро ще си купя някоя опаковка. Придава блясък на чаши и стъклария все едно са мити в съдомиялна - а е само левче. Но ДМ - ското е по щадящо за ръцете ми

# 289
Някой открил ли е хубав препарат за стъкления параван в банята? Чистя с Фрош и с един на Лидл против варовик, бива, но иска усилия да светне. Иска ми се по-лесно да става.

ЗА стъкления параван и за мивката в банята от години пръскам Cif Power&Shine и съм доволна. При нас е много варовита водата и ако не го правя през максимум 3 дни си иска вече усилия.

Взех розов Пулирапид, но забравих за въпросния Циф.

Моите стъкла са матови на душкабината, предполагам нищо няма да им стане от него?
С гъба или кърпи почиствате?

# 290
  • Варна
Аз размазвам с гъба, поливам с вода и обирам с перото на стъкло.

# 291
Препоръчайте ми начин за полиране на мрамор или препарат за почистване, с годините се е е захабил ужасно, а не искам да го сменям

# 292
Мисля, че има фирми, които почистват и полират. Иначе има препарати, с които стават по-лъскави всякакви настилки, но не съм купувала отдавна, марките се сменят. Потърси с Гугъл или попитай в магазин за препарати.

# 293
Откъде купувате препарат за перящата прахосмукачка и обезпенител?
Търсих в магазин за препарати във Варна, но нямат..

# 294
Концентрат обезпенител ANTIFOAM

от CleaningMarket.net

https://cleaningmarket.net/kontsentrat-obezpenitel-antifoam
Онлайн го купих.

# 295
Този на Бош съм взимала. Според сайта е наличен във Варна:
https://www.technomarket.bg/aksesoari-za-prahosmukachki/bosch-bb … 9df1-7719138e4917

# 296
С какъв препарат да почистя силно замърсен мрамор???

# 297
Благодаря ви Flowers Hibiscus

# 298
Био варианта как е ? Аз съм вече с втора опаковка Сензитив и съм доволна.
Но тези дни довърших верото от Лидл - малка опаковка с аромат на лайм и не е толкова зле и то.
До преди това бях година на Бинго - и него си харесвам - скоро ще си купя някоя опаковка. Придава блясък на чаши и стъклария все едно са мити в съдомиялна - а е само левче. Но ДМ - ското е по щадящо за ръцете ми

Био варианта от много време не го намирам, но е още по хубав за ръцете от Сензитива и се слага много по-малко количество

# 299
  • София
Вчера взех това, преди това имах Медикс - ами наистина са несравними

Общи условия

Активация на акаунт