Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 13

• 87 031
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Аз вече няколко пъти купувам универсалния обезмаслител с портокал, любим ми е.

# 466
Спрея за петна беше много добър. Откакто промениха опаковката , вече не ми харесва . Препарата за баня съща почна да ме разочарова ...

# 467
Да и аз забелязах, че препарата за баня на Астониш не е както преди....
Колко време чакахте да престои спрея за фурни от Лидл...🙂

# 468
Аз също харесвам препаратите на лилд, за ежедневна употреба са идеални.
 Доволна съм. До сега не ми се е налагало да се боря с упорити петна и замърсявания. Също харесвам био спирта за прозорци на Фрош.
Иначе редовно поддържам Cif, Domestos,Titiz за подове и лидълските спрейове. Това са ми всичките препарати.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 15:13 от loveuu_m

# 469
Здравейте,момичета!Моля,да ми препоръчате препарат за фаянса в банята,който да оставя филм върху плочките и да предодвратява образуването на варовикови петна от капките вода.

# 470
  • София
Опитай Пулирапид дали ще ти свърши работа. Нашата вода не е много варовита и не знам как ще е, но чисти страхотно!
https://www.pazaruvaj.com/sredstva-za-pochistvane-dezinfekcirane … ikalk-p503273323/

# 471
Аз също с две ръце препоръчвам Пулирапид.
Нашата баня е с тъмно кафяв гранитогрес и тъмно кафява стъклена мивка.  Водата ни е отвратително варовита.  При тази комбинация от тъмни плочки и варовита вода Пурирапид се справя безотказно.
Не го заменям с нито един препарат против варовик,  а съм ползвала доста.

# 472
+1

# 473
  • Pazardjik
Нашата баня е с тъмно кафяв гранитогрес и тъмно кафява стъклена мивка.  Водата ни е отвратително варовита.  При тази комбинация от тъмни плочки и варовита вода Пурирапид се справя безотказно.
И аз си купих Пулирапид,но още не съм го ползвала.Може ли снимка на вашия? Благодаря!

# 474
Аз пък за този Пулирапид да не чуя.
Преди години живеехме в жилище, в което част от плочките в банята (най-долните два реда) бяха масленозелени. По онова време идваше жена вкъщи да почиства. Аз ползвах и тогава Мр Пропър за баня, но тя ме убеждаваше колко чудесен бил Пулирапида. Съгласи ме и ѝ казах да купи, за да чисти с него.
Не знам какво беше правила и как го беше ползвала, но тези тъмнозелени плочки станаха на петна - личеше си по тях как нещо се е стичало и стояха на вади. Как ли не ги търках тези “стичания”… До последно не успях да ги махна.

# 475
И аз си купих Пулирапид,но още не съм го ползвала.Може ли снимка на вашия? Благодаря!
Заповядайте!
И двата ползвам. Разликата е, че розовият е с добавен оцет.

# 476
  • Пловдив
+1 и от мен за Pulirapid,но аз ползвам спрей,купувам го от италианския аутлет Виа Тракия(ciao.bg),за банята не съм ползвала по-добър препарат!

# 477
  • Русе
Аз сигурно пет пъти съм писала, че ползвам Пулирапид и съм доволна. В Русе водата е твърда. Обаче препаратът не образува филм против натрупване на варовик. Стъклата на душкабината за 3-4 дена побеляват.

# 478
Моля за някой ефективен препарат за почистване на бели фуги. Купих си препаратът на Пруве за тази цел - нямаше абсолютно никакъв ефект.

# 479
  • София
Доместос? Но да постият.

Общи условия

Активация на акаунт