Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 13

• 86 952
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Чисти страхотно! Неща, които не знаех, че са мръсни даже Grin . Банята 2 дни миришеше на него.

# 511
Момичета, моля кажете как и с какво мога да почистя аспиратора си. Това е под решетките. Помолих моя мъж да го свали и да го почистя, но каза, че неможе, имало някакви кабели, бубини и нз си какво...

# 512
  • София
Момичета, моля кажете как и с какво мога да почистя аспиратора си. Това е под решетките. Помолих моя мъж да го свали и да го почистя, но каза, че неможе, имало някакви кабели, бубини и нз си какво...
..............
Чисти се ,но трудоемко е. Напръсква се с обезмаслител, обилно пръскаш, под него поставяш домакинска хартия , защото започва да капе мазнина, след 20 минути пръскаш с чиста вода отново обилно и започваш да избърсваш с мека кърпа.

# 513
Тя хубаво ще пръскс, ама знае ли какво?! Трябва ли да изключи тока и т. н.
Най-добре с кърпа, напоена с обезмаслител, да избърше.
Ако иска всичко вътре, то трябва да се свали и свичко да се раглоби, коео са си няколко часа.

# 514
  • София
Тя хубаво ще пръскс, ама знае ли какво?! Трябва ли да изключи тока и т. н.
Най-добре с кърпа, напоена с обезмаслител, да избърше.
Ако иска всичко вътре, то трябва да се свали и свичко да се раглоби, коео са си няколко часа.
Да! Изключва се тока!  Някои изобщо не се разглобяват, а ако се разглобят отново събирането им е изключително сложно и прецизно, не всички могат да го направят. Избърсването с кърпа и препарат не върши работа.

# 515

Няма как да не се похваля!
Успях да изчистя аспиратора! Ураа!
Напръсках хубаво с обезмаслител. Сложих фолио за съхранение, за да се накисне, изчаках 30 мин и започнах да търкам с четка.  Избърсах с влажна кърпа и воала!

# 516
Браво, но това е само външно (естетиката)- вътре (същността на аспиратора) моторът си е мазен.

# 517
  • Пловдив
Аз ме смея да пръскам в тия дупчици...там е двигателя май. Трянва си разглобяване и бая зор Confused

# 518
  • Matera Italy
Не си падам по чистенето, но не пречи да следя какво правите и най-вече как Simple Smile  Моят абсорбатор не го разглобявам, има някакви филтри от нетъкан текстил, които мъжът ми сменя.

# 519
Браво, но това е само външно (естетиката)- вътре (същността на аспиратора) моторът си е мазен.

Ооо, определено съм съгласна!
Но така и не успях да навия ММ да го разглоби, каза че имало някакви бубини и не знам си какво и не можело.. Мен и това ме удовлервори 😁

# 520
  • София
За много години ! Живи и здрави бъдете всички ! loveuu_m, поздравления за добре свършената работа ! Само не разбрах къде трябва да сложа фолиото ? Ще трябва и аз да свърша тази работа. Благодаря ! Този Cif не съм го използвал. Ползвал съм само Меглио и Астониш.

# 521
За много години ! Живи и здрави бъдете всички ! loveuu_m, поздравления за добре свършената работа ! Само не разбрах къде трябва да сложа фолиото ? Ще трябва и аз да свърша тази работа. Благодаря ! Този Cif не съм го използвал. Ползвал съм само Меглио и Астониш.
За много години javor!
Благодаря ти! Сега ще се опитам да онагледя:

Това са снимки от загоряла тава. Аз направих същото с аспиратора. Напръсках и сложих фолио. Не пада, залепя се където е пръскано, но за всеки случай отдолу постлах една стара кърпа, може и кухненска хартия.
Как не се сетих да снимам това с фолиото.. Дано си ме разбрала!
Мисля, че би станало със всеки обезмаслител, попринцип ползвам W5 на Lidl, но скоро не съм имала път натам и взех този.
 Хубава вечер!

# 522
  • София
Мерси , разбрах, мерси. Просто ги запечатваш временно, след пръскане.

# 523
  • София
От тази тема бях видяла доволни от Ajax за стъкла и прозорци, но аз нещо не се разбрах с него. Много ми замазва. Взела съм сега на Felce Azzurra, но ще почака да довърша Ajax-a.

# 524
Много добра е идеята с фолиото върху обезмаслителя, ще я използвам.
Относно препаратите за прозорци - според мен всичките замазват. Аз ползвам по много малко, като преди това съм изчистила идеално стъклата, няколко пъти с микрофибърна кърпа. Накрая, при последното измиване, преди да подсуша, пръскам малко препарат за блясък.

Общи условия

Активация на акаунт