Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 66

• 41 963
  • 777
  •   1
Отговори
# 675
Момичета на мен за краката ми помага магнезий.

# 676
Момичета на мен за краката ми помага магнезий.

Здравей,
на коя марка си купуваш, защото повечето съдържат витамин В, което не е добре.

# 677
Биоелектра 243 си взех, не пише да има витамин Б.

# 678
То и аз искам да тренирам ама....
Мързи ме 😁
Цяло лято се каня да си вземам степера от синковеца...
Ми далече ми е, чак в северното крило на апартамента е.
То пък ще взима да шумя на съседите, не е шега работа 🤪🤪🤪
Оправдания си имам, колкото си искате и още толкова 😁
Сега нали си броя калории, като отслабна ще взема да тренирам, за да се стегна. Чак сама си повярвах 😂

# 679
То и аз искам да тренирам ама....
Мързи ме 😁
Цяло лято се каня да си вземам степера от синковеца...
Ми далече ми е, чак в северното крило на апартамента е.
То пък ще взима да шумя на съседите, не е шега работа 🤪🤪🤪
Оправдания си имам, колкото си искате и още толкова 😁
Сега нали си броя калории, като отслабна ще взема да тренирам, за да се стегна. Чак сама си повярвах 😂

Тъй тъй....и аз като ми се оправят бедрата ще трупам мускулна маса с тежести и подходяща храна. Simple Smile
А бягащата пътека на ММ съм я превърнала в перфектния щендер. Опера му ризите, накича ги на закачалките и хоп на дръжките на пътеката да съхнат.
Съответно и той постоянно се оплаква, че ако не било моето пране щял постоянно да тренира, ама сега не съм му отпущала възможност.
Simple Smile

# 680
Е, ти пък сега, как пречиш на човека да тренира 😁😁😁

# 681
Люба и Олив успех утре при операциите и всичко да мине по възможно най-лесен и бързо възстановяване.
Корен излязоха ли резултатите от скенера?
Марита добре си решила да се включваш,мисля че на всички липсваше.
За мързела -да се мърдам даже, да не отварям тема. Оправдавам се със слънцето и жегата. Сега като изчезнат ще видим какво оправдание ще си намеря.

# 682
Рени, няма още резултат. Лекарката ми каза в петък, че още чака резултати на пациенти от 26 август, та явно са в намален състав. Най-рано сигурно в петък си мисля.

# 683
Марита се появи и повдигна всеобщия дух и даде тласък на духовното оцеляване. По-често се появявай, Марита. Отивай на спа и се радвай на живота, според мен.
И аз съм от трениращите редовно, макар и не с на Марита постиженията, но доволно като за мен. До преди две години мислих, че е свършено и със спорт, и със секс и с живот дори, ей ме сега във вихъра на танца.
Не падайте духом, всеки ден е ценен и всеки ден приближава края на този страшен период, така да го наречем. Без сериозни планове, така има по-малко страх  с малки стъпки напред и малки радости. Животът е непредвидим, освен, че е странен и жесток. Той си прави квот'си иска, независимо от нашите планове или страхове, така че без сериозни изводи, без търсене на липсваща логика, напред към каквото дойде, за да минем през него и продължим.
🍀🍀🍀♥️♥️♥️

# 684
Марита,удоволствие е да те чета,радвам се от все сърце,че си минала гадната част и вече мислиш за хубави неща!Аз когато прочета,че някой има проблеми,се натъжавам и не намирам сили да му напиша нещо успокоително,в повечето случаи.Така че,продължавай да споделяш,позитивната информация е добре дошла за всички!

# 685
  • София
Сега прочетох... Люба, съжалявам, че пак минаваш през това. Мамка му!!! Прегръщам те силно! ❤️❤️❤️

# 686
Марита,удоволствие е да те чета,радвам се от все сърце,че си минала гадната част и вече мислиш за хубави неща!Аз когато прочета,че някой има проблеми,се натъжавам и не намирам сили да му напиша нещо успокоително,в повечето случаи.Така че,продължавай да споделяш,позитивната информация е добре дошла за всички!

Тогава тук съм🤗

Форест, аз миналата пролет-лято бях в твоя ступор и бях руина. Всичко се преборва, дори и рак! Ебала съм му майката и живея на макс. Наслаждавам се на вторият си шанс както никога не бях или по-точно чувствам се отново на 20 (декември ставам на 40. Лани не вярвах, че ще го доживея), кураж и напред! Стискам палци!

Люба какво? Пак ли е тумор?

Бела, Рени и всички останали радвам се да ви "видя" 🤗

Аз имах чудесна вечер❤️ Влюбвам се❤️

# 687
  • София
Мариткаа, чудесно пожелавам ти много щастливи и пълноценни моменти завдно с новия човек!
Люба, Лейди , Корен прегръдки 💙🍀
Питанката къде се изгуби😘 Радвам се че си добре, поздравления за йогата.
Бела благодаря за повдигащите духа думи!
Момичета не знам дали съм споделяла с вас един проблем. Много хъркам, макар че не съм с наднормено тегло. Много ми тежи това, понеже не се наспивам добре, а и моят мъж се изнесе да спи вхола и това още повече ме депресира. Много драматично го приемам.

# 688
  • Варна
Момичета хвърлям ви по едно око , но след тези вливки много бягане протоколи и всякакъв шит ,  
Любе до къде стигна ?
Корен стискам палци и чакаме да пишеш за скенера . Олив стискам палци и на теб мила.

Форест ти докъде стигна с твоите неща също,  последно беше писала за Маслянков , той беше и мой избор ако не бях си намерила моят доктор във Варна отивах право  при него .
След много разочарования от Варненските светила и професори със 150 години опит послушах момичетата и сама се убедих че точно тези светила могат да направят големи бели ......даже и неволно понеже славата им е толкова голяма че са заети с месеци напред , и съответно са пренатрупани и преуморени .
Доста задълбочено ги проучвах  и се спрях на тези двамата сладури - Маслянков , и  Вълкан Иванов , но ковит дойде и плановите операций се спряха , така че след изчакването се оперирах тук при Вълкан на частно . Мисля че си направила много добър избор с този лекар.

Марита , възхищавам ти се , аз съм на 43 и сега съм на грила както казваш , и точно си мисля същото че май приключих и с мъжете и с  връзките и партитата и купоните и с пътуването ми , т.е работата ми  която много много обичам ,
кой ще ме иска такава с толкова товар и ще се занимава с мен ,

и сега незнам от къде да започна , как да започна от начало и какво . Остават ми 2 бели химий, после лъчетарапия и хормоно .
Много се изплаших като четох някъде че се вдигат 20-30 кг за 2-3 години , и си мислех че е от лекарствата ,
но като те видях с това страхотно фитнес тяло ми остава надежда че качването може би зависи от мен ??? Или греша , задължително ли се качва или зависи какво хапвам и колко се движа ?  ....или може би при който няма хормоно качва по малко ?
Извинете малко съм в дупка  , болят ме кокалите и едва вървя , раздразнителна съм у  дома,  все още нямам коса, мигли , вежди , чувствам се грозна , подтисната и дебела  ( 2кг нагоре ).....даже и ми се реве днес . Незнам какво е това потене , вчера почти припаднах и извадих на майка ми акъла .

Ще бъда ли някога предишната луда аз след всичко което преживявам , ясно че животът ми никога няма да е същият защото трябва да си сменя работата и да си намеря ново предизвикателство ......а за връзка даже не съм се и сещала ,  а искам дете , а и сега с тези инжекций още повече ме страх , казаха ми по една на 28дни за 5 години ......как се издържа и това .

Извинявайте за киселият пост , не знам как да се вдигна , на плаж не може , на басеин не може, на масаж не може ......какво под дяволите може .....и да се натряскам пак не може..... ха х ахааааа
Простете , и Извинявайте  още веднъж

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 15:54 от Муцито.

# 689
Здравейте, излезе ми резултатът.
HER2: 3+/+++/; ER 3+5=8т.;
PR: 3+4=7т.; KI 67: около 50%.

Ако някоя от вас е с този тип, може да сподели нещо...

Според онколога трябва да се започне предоперативна ХТ с Perjeta, herceptin  Docetyxel.

Муцито, кураж и на теб и вяра, че всичко ще мине!

Общи условия

Активация на акаунт