Хитринки за всякакъв случай - 24

• 49 773
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Въпросното чудовище вече е изтръмбушено и в момента развивам ватата. Според вас, ще се степа ли в пералнята? В сушилнята ли да я изсуша или да я оставя сама да изсъхне? Самият пълнеж пуска едни такива малки бели власинки. Ако е в калъфка, няма риска да затлача някой маркуч, нали? Thinking

# 541
  • FRANCE
По-добре в сушилня

# 542
  • София
Дайте съвет  как да оправя спластена заешка яка?

# 543
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
А аз да питам - загоряло прасно мряко от стандартен котлон как чистите?
Опитано е с Мелио и със сода. Не пада. Стои на въглен...

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 08:55 от CvEtEmOe

# 544
  • София-в сърцата на моите деца
А аз да питам - загоряло прасно мряко от стандартен котлот как чистите?
Опитано е с Мелио и със сода. Не пада. Стои на въглен...
FORTE чисти всичко идеално

# 545
Първо стъргалка, после препарати всякакви.

# 546
Аз не бих ползвала стъргалка на обикновен, стандартен котлон (а не плот). Това е мое мнение. И аз щях да препоръчам Сано Форте, но останах с впечатление, че се недолюбва, заради това, че препарата си е чиста сода каустик за немалко пари. На обикновенния котлон така чистех загоряло и наслагвано с няколко изкипявания турско кафе, та си го харесвам Саното... Simple Smile

# 547
Сано Форте ще се справи с котлона, също и препарата за фурни и котлони на Фаберлик.

# 548
Аз не бих ползвала стъргалка на обикновен, стандартен котлон (а не плот). Това е мое мнение.

A защо? Това си е стоманена(чугунена) плоча, какво ще и стане?
Даже по-радикално може и с това:
https://toolspanda.com/90139-tm_large_default/chetka-za-bormashi … 75mm-3-raider.jpg
Но ще стане лъскав и трябва да се оксидира после.

# 549
Аз не бих ползвала стъргалка на обикновен, стандартен котлон (а не плот). Това е мое мнение.

....
Защото изкипяването по моя опит и логика не се наслагва върху самата плоча, а отстрани нея. Simple Smile

# 550
E, така е ОК. Ама кой да знае, да дават повече информация. Писаха, че загорялото е по котлона. И даже по "котлота" та се чудех за котлон или плот става дума. Ама отстрани не загаря толкова здраво, не е газов все пак...

# 551
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Скрит текст:

....
Защото изкипяването по моя опит и логика не се наслагва върху самата плоча, а отстрани нея. Simple Smile
Върху самият котлон е нагарът, защото млякото беше в малък съд. Ще жуля днес пак.
Благодаря за съветите, и се извинявам за правописните грешки. Недоглеждане е ...

# 552
Ясно, моя грешка Simple Smile сподели после как се справи Simple Smile

# 553
Жълтите Петна подмишниците как ги премахвате? Няколко пъти пробвах с Meglio, но никакъв ефект нямаше Sad
Както и силно ме интересува и белотата на чорапите как ги поддържате?
Пера на 90 С и мръсното си стои или леко избледняло. Пробвах и преди пране със сапун за петна, но така пък аз ги пера на ръка, иначе да ги сапунисвам и веднага пране в пералнята не помага

# 554
За петната под мишниците - с този препарат, пръскаш непосредствено преди пране, 3-4 минути да постои и слагаш в пералнята.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт