На море в България 2020 г.! - 6

• 45 514
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
В лозенец съм ходила един път и то точно по заведения и плаж - това е едно абсолютно село, нарочено за "снобарско". Ако намерите вила там, взимай я...

# 61
Аз пак да питам, че не видях мнение - Варвара? Плажа, свестен хотел, вила или друго?!
Скоро не съм ходила , преди 15 години. Много ми хареса мястото, плажът е миниатюрен, малки семейни хотелчета. Красиво е.
Варвара почти няма плаж, тихо и няма някакви лъскави хотели. Най-близо до него е Ахтопол, който се слави като място за почивка на не-толкова заможни хора, но е хубаво според мен, има си очарование.

Русалка, съжалявам за това, което ти се случва. Бих вдигнала скандал. Двете звезди не са оправдание. Била съм в две звезди, които отговарят на 3+ примерно.

И малко офф топик: Прави ми впечатление, че откакто нещо има проблемация с гръцко и турско море, в темата нахлуха разни хора с разни мнения заради които се загуби  основния замисъл на темата тук. ЛИЧНО АЗ нито ще ходя по гръцко/турско, нито изпитвам нужда да ми обясняват колко е по-по-най- там, нито пък съм богата за  Малдиви и Тайланд. И за БГ знаем, че има лукс места, които не са простосмъртни, но има има и такива места, които човек може да си ги позволи и за тях събираме мнения - дали цената оправдава качеството. Пак ЛИЧНО АЗ обичам тази тема тук, защото в нея чета реални отзиви на съфоурмки и съфорумци за места, на които бих евентуално отишла. Информирания избор е много ценен в нашето съвремение, а тази тема ми помага да го направя.

Пак офф топик: Aiwabg къде се изгуби? Липсва ми ...

# 62
Здравейте, може ли да споделите нещо за Василико, Царево? Далеч ли е от самия център, има ли заведения, на какво разстояние е Нестинарка?
Василико е на около 1 - 2 км от Царево. До центъра може да се стигне по крайбрежна алея. Той си е отделен квартал извън града. Южната му част е близо до Нестинарка. На север гриничи с един малък плаж и пристанището. Там обаче не съм виждала накой да плажува. Тясна и камениста ивица. Квирталът е на високото над скалите. Не съм се настанявала там и не съм посещавала заведения, но съм виждала че има някаква механа. Това се вижда от пътя като съм минавала от там. Вероятно има и други заведения, но не ме е вълнувало и не съм се интересувала. Царево като цяло няма много места за развлечение. В центъра една търговска улица, накрая завършваща с парк.  Покрай морето и пристанището алеи и тук-там кафе-аперитиви. Чисто, спокойно и приятно масто за почивка и разходки.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 12:44 от fatalina

# 63
Аз не бих препоръчала Царево и Лозенец за нощен купон без деца...
Предлагам Несебър - има много семейни хотели и къщи за гости, каквито търсите, както и къде да се забавлявате вечер, а и е на хвърлей разстояние (даже се сляха) със Слънчев бряг... 😊

# 64

Пак офф топик: Aiwabg къде се изгуби? Липсва ми ...
Добре, че жена ми не чете, че ще се чуди що ти липсвам Joy

Айвата редува планина с море и няма, какво да хейтне или похвали към този момент Joy

# 65
  • София
Понеже плажуваме пред Риу типичната мутренска работа. Запазени чадъри, при условие, че в 8ч сме на плажа, първи ред запазен. Една майка с дете махна кърпата и дойде добре  охранения чичка, дето събира парите, да се разправя с нея. Той го бил запазил за едни хора дето му се обадили. Като не ти изнася вика, плажове колкото искаш. Абсолютен фен съм на нашето си море, винаги си изкарваме прекрасно, връщаме се здрави и щастливи, но такива неща откровено казвам ми идват в повече. За самото отношение говоря.

Жалко за Нева, ние бяхме доволни. Даже бях се сетила, че трябваше тази година пак там да отидем.

Цитирам от предишната тема.
Чудех се дали на някой ще му е полезно моето мнение.
Става дума за Кипарисите в Слънчев бряг.

Elena of Avalor, ние също имаме резервация за този хотел, така че твоят отзив ми е изключително полезен . Как е през нощта? Шумно ли е?
А къде точно се намира този хотел?Аз на каменист плаж в Слънчев бряг до сега не съм попадала, предполагам в най-северната част?

Пред Хелена в плажа, хотела е зад Хелена, между Хелена и Риу . В една група във фейсбук казаха, че това не било в Слънчев бряг, така че извинявам се, може и моя грешка да е. По адрес пише Слънчев бряг.

# 66
Благодаря за новата тема !

Фаталина имам някакъв спомен , че синът ти има резервация за Феста Виа Понтика . Ще чакам отзиви , ако отиде .

За нощен живот Слънчев бряг , Китен , Приморско

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 10:06 от Ел_Си

# 67
Ами проверявайте ги тези хотели ПРЕДИ да ревете. Ей го Нева. Сайт с домейн eu, мейл @abv.bg. на сайта пише, че настанява 250 будали, а в туристическия регистър са декларирани 120. Собственик и оператор е ООД, регистрирано с 10 лв. начален капитал и основен предмет на дейност, който не включва хотелиерство и ресторантьорство. За капак обяви за търсене на персовал през юли. Какъв AI чакате?

# 68
  • SF
Можете ли да ми препоръчате отделна малка къщичка, бунгало, нещо като каравана също може, на южното Черноморие.

Плажът на Лозенец с платени чадъри и шезлонги ли е? Има плажове с безплатни жезлонги, но мръсните шалтета са задължителни и платени.

# 69
Има ли много туристи на Несебър някой да е бил скоро там?

# 70
  • В.Търново
Нева имаше прилични отзиви по принцип. А и в последния момент решихме да е нещо по-евтино, че за 1-2 месеца похарчихме няколко хилядарки покрай бала на големия, кандудатстването му в университета, и ремонта вкъщи. Като цяло не ме е яд за парите, вечерята що годе прилична беше, но можеше повече. Реновираните стаи са чисти, банята също, но някои неща са амортизирани. Новото е, че хотел Дъбака го няма вече, минал е към хотел Нева.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 11:35 от Русалка_1

# 71
  • София
Има ли много туристи на Несебър някой да е бил скоро там?

Има, да. Бяхме на разходка и имаше много, много хора.

# 72

Плажът на Лозенец с платени чадъри и шезлонги ли е? Има плажове с безплатни жезлонги, но мръсните шалтета са задължителни и платени.

Безплатни са.

# 73
  • Точно където трябва
На кой плаж? На всички в Лозенец ли?

# 74
  • SF
Аз не знам всички плажове в Лозенец. От години не съм ходила там и нямам идея къде какви плажове има. Сега тази година заради короната, бих отишла, но не искам хотели, а нещо отделно като бунгало или каравана (каквато нямам).

Общи условия

Активация на акаунт