На море в България 2020 г.! - 6

• 45 722
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Аз вървях по брега от х-л Адмирал ( може би центъра на Златните) до последния х-л Берлин в северна посока. Почти навсякъде имаше натрошени миди. По къпещите се съдя, че дълбокото е май навсякъде.А плажувахме точно пред Адмирал. Там във водата имаше камъни.Аз сравнявам с плажовете на Албена и Кранево, където не съм попадала така бързо от брега на дълбоко и на камъни.

# 91
Има ли тема за Слънчев бряг? Някой може ли да препоръча хотел в близост до плажа, може и  с приемлив Аll

# 92
  • Сф
Има ли тема за Слънчев бряг? Някой може ли да препоръча хотел в близост до плажа, може и  с приемлив Аll
Имаше отзиви в предишната тема за Зорница резиденс, положителни
https://grabo.bg/places/hotel-zornitza-rezidans   

# 93
  • София
Включване от Аркутино . Ние сме над бара апартамент и наистина се съобразяват, няма вечерни фиести . Ходим само на плаж за сега, има шезлонги свободни през целия ден. Басейна моите момчета още не са го опитали. Чист и голям е апартамента. Почистват. Храната е вкусна, поне на нас. Има разнообразие но не свръх. Ние по рано вечеряме, към 19ч и няма навалица. Чиниите са малки наистина
Първите 3 дни и на нас ни хареса храната, но след третия ни втръсна, защото предлагат едно и също. Има някои вкусни работи, но общо взето половината неща не стават за ядене. Тази вечер отидохме към 8.30, за да избегнем навалицата и половината манджи бяха свършили. Ядохме пържени картофи, нищо друго не ставаше. Ние ли сме много капризни, не знам. Но промерно в Казабланка - Обзор всичко беше много вкусно. Аз дори там съм яла много вкусна рибена супа, а по принцип не съм любителна рибата. А тук картофената крем супа, която принципно и аз и малкия ядем с охота, беше потресаваща. Днес на обяд имаше телешка супа, която също не ставаше за ядене. Ако нещо не ми харесва, мога да си избера друго, но това означава пак да се редя на опашка.
Днес дружно решихме, че ако и догодина са в този си вид ОИ, май ни е дошло времето да се пренасочим към друг вид хранене.
Колкото до плажа, знамето е червено и не пускат навътре, освен на брега. Днес ги натирих моите да сме цял ден на плажа и въпреки знамето, влизахме на брега, нямаше щипалки и водата беше топла. Предни години този плаж е бил сравнително празен, но сега е фул отвсякъде, вкл. на свободната зона има прекалено много чадъри.

# 94

Колкото до плажа, знамето е червено и не пускат навътре, освен на брега. Днес ги натирих моите да сме цял ден на плажа и въпреки знамето, влизахме на брега, нямаше щипалки и водата беше топла. Предни години този плаж е бил сравнително празен, но сега е фул отвсякъде, вкл. на свободната зона има прекалено много чадъри.

Вчера и днес има мъртво вълнение...и за съжаление днес две удавени деца Sad

# 95
  • There I was on a July morning
Ако сте с малки деца, не ви препоръчвам там. Плажът поне за мен не става. Много натрошени миди, камъни във водата тук-таме. Става дълбоко доста близо от влизането. За хотел не мога да препоръчам. Като цяло доста запустял ми се стори курорта тази година.Ако изберете хотел на трета линия има и изкачване на баир. Паркирането е платено при повечето хотели.
Плажа е много дълъг. Навсякъде ли е така?
На мен мидите и камъчетата не ми пречеха толкова, колкото, че беше дълбок входът към морето, но е факт, че ги има.
Ние бяхме в северния край на Златните и плажът беше такъв

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 02:09 от Скубиду

# 96
  • София
Русалчик, благодарим за новата тема!
Морски, които сте по морето, кажете как е? Има ли хора, мерки спазват ли се?

# 97
  • Ст.Загора
И на мен не ми пречиха мидите и камъчетата на Златни пясъци, те са само в началото. Морето последните два дни беше много бурно и невъзможно малки деца да се къпят, пред Адмирал плажувахме . Бяхме в хотел Престиж , самия хотел ни хареса , близко до плажа, басейна е добър , но малък, трябва да си запазиш шезлонг рано сутринта иначе след това няма места . Пързалките работиха цял ден . Няма да повторим в този хотел единствено заради храната , абсолютно безвкусна , закуска всяка сутрин една и съща . Каквото остане от предния ден, на другия се преработваше в супа или някаква манджа . Замислям се за другата година , почивка на нашето черноморие без ОИ , само в Турция бих отишла на ОИ.

# 98
  • София
На Синеморец хората са доста, персонала е вдигнал ръце за мерките. Осигурили са хората ръкавици, дезинфектанти, чистят, ама част от посетителите като не спазват дистанция и се правят, че не виждат ръкавиците-все тая.

# 99
Имаше отзиви в предишната тема за Зорница резиденс, положителни
https://grabo.bg/places/hotel-zornitza-rezidans   
PureLove, благодаря! Никой друг ли няма скорошни впечатления от Слънчака, бе хора? Laughing Как е по плажовете, започна ли да се пълни като навсякъде на юг? Много ще се радвам да споделите отзиви за хотелите, в които сте отседнали - плюсове и минуси Hands Pray

# 100
  • Sofia
Русалчик, благодарим за новата тема!
Морски, които сте по морето, кажете как е? Има ли хора, мерки спазват ли се?
Спазват се е силно казано. При нас е на самообслужване, ръкавиците са задължителни. Народ има предостатъчно, пият в стъклени чаши, приборите не са индивидуално пакетирани, поне на плажа има предостатъчно шезлонги и чадъри, когато и да отидеш. Събота и неделя имаше много приходящи, пускаха ги масово. Не ме разбирайте погрешно, но не го одобрявам! Затвореният комплекс трябва да си остане за гостите на хотелите, а не да ми се изсипе цяла тумба ***ани, кресливи, гадни и нахални, с амбиции за първи ред. След репортажа на бургаския псевдо журналист, който не е решил, той не е влязъл. Вчера говорихме с един от служителите, който им събираше таксите за чадърите, хич не беше очарован човекът, но нищо не могат да им направят на плажа. Каза, че са толкова нахални, че влизат и навътре в комплекса, пробват се и на ОИ. Хем са им направили доста голяма зона за плажуване  с чадъри и шезлонги по 4 лв, пак навътре щъкат. От комплекса ги гонят с полиция. Вчера част от тумбата стигна до Марина роял палас.

# 101
  • Sofia
По Нова тази сутрин имаше репортаж от Сл.бряг. Еми, какво да ви кажа, на хотелиерите им бил важен английският пазар, чакат да падне карантината там. И искали да започнем да пускаме руски и т.н туристи. Ще си чакат и стоят празни явно.

# 102
Прочетох последните 2 теми, опитвам се да открия има ли ол инклузив по нашето море с разнообразна храна и деликатеси, имам предвид да има миди, скариди, ципура, лаврак и т.н. Опитвам се да опиша категория храна...или по принцип който иска глезотии, не е за ол инклузив?
Да има средно ниво алкохол, като вино за 10лв в магазина, не като за 3-4лв.
Четох добри отзиви за Дюни, дори и там ли няма шанс?

# 103
Прочетох последните 2 теми, опитвам се да открия има ли ол инклузив по нашето море с разнообразна храна и деликатеси, имам предвид да има миди, скариди, ципура, лаврак и т.н. Опитвам се да опиша категория храна...или по принцип който иска глезотии, не е за ол инклузив?
Да има средно ниво алкохол, като вино за 10лв в магазина, не като за 3-4лв.
Четох добри отзиви за Дюни, дори и там ли няма шанс?
В темата за Обзор има много хубав отзив за Риу Хелиос Бей. Мисля, че  отговоря на вашите критерии.

# 104
  • Пловдив
Колежка се върна от Златните и е много доволна.Били са в този хотел ...мн.чисто и мн.добра храна...хотел Мирабел.
https://www.booking.com/hotel/bg/edelweiss-varna.bg.html

Общи условия

Активация на акаунт