На море в България 2020 г.! - 6

• 45 687
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, мнение за Оазис Дел Маре? Някой да е там в момента или да е ходил скоро?

# 166
  • Пловдив
Здравейте, мнение за Оазис Дел Маре? Някой да е там в момента или да е ходил скоро?
наши близки са мн.доволни и в средата на август ще ходят за трети път...обаче резервират още февруари.

# 167
Гледам в момента във всички оферти обявени цени за хотели в Приморско. Ако някой търси нещо по-бюджетно:
До Северния плаж: https://top20oferti.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82a-212203/%D … sichkioferti.bg .

Този по принцип работеше само с Александрия и чехите : https://top20oferti.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82a-211215/%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%BE/?rid=5&campaign=Jul&cid=534521&utm_source=vsichkioferti.bg&utm_medium=vsichkioferti.bg&utm_campaign=vsichkioferti.bg

Някой търсеше и вила. Не е в Приморско, не е и до плажа, обаче е на тишина и спокойствие: https://grupovo.bg/oferta/noshtuvka-za-do-8-16-ili-24-choveka-baseyn-v-kompleks-hubavoto-myasto-kray-primorskos-pismenovo-193425?refid=23574&webid=67

# 168
  • Точно където трябва
Само втория линк се отваря. Имаш ли мнение за него или просто цитираш оферта?

# 169
  • Пловдив
Аз търсех вила , благодаря, ще ги погледна!
Разбрах от коментарите, че Варвара не е моето място.
Приморско - разгледах още един път на познатата апартаментите (Зорница апарт има ги в букинг - като обзавеждане вътре са супер ) , но пише, че сградата е недостроена и има шум от дискотеката в китен, който се носи по морето уау. Въпреки това са на южния плаж и имат предимства....
Явно трябва да ходя на това, което съм изпробвала вече. Слънчев бряг, Созопол и някакви по-населени и пълни с хотели места, за да има избор за настаняването.
Толкова жестоко последните 15 години се тъпче Бг черноморието нарочно и с цел подриване от цялата държава и политиката й, че не се сърдете , че има потребители така формирани и настроени. С постоянство в положителната посока ще се изчистим от мрънкащия турист и от далавераджиите хотелиери. Ние винаги сме пътували и сме виждали къде какво има, нашето Черноморие си има определени добри дадености и също така История! За която се говори малко, но Созопол, Несебър, Варна и много още местностни могат само да предизвикат гордост у нас като българи. В ръцете на хората е да се развият даденостите правилно.

# 170
Няма смисъл да разводняваме темата. ОИ не е само храна, но храната е голяма част от ОИ. И ако искаш хубава храна, а не заместители на сирене и масло, например, търсиш скъп ОИ. В тези ОИ се предлага и вносен алкохол, ако толкова държи човек на алкохола. Това пък за "новозабогатялата снобска българска прослойка" изобщо няма какво да се коментира, безумно изказване.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 09:36 от Ambrosia

# 171
  • Русе
Аз само веднъж съм ходила на ОИ, в Албена, в 5-зезден хотел, за 2 дни. Не ми хареса, не е нашето преживяване. От толкова много храна се губи вкусът. А липсваше риба и морски дарове, освен сготвена с доматен сос някаква херинга. Калканът например е около 25-30лв. от рибарите. Предпочитам да си купим един калкан или друга прясна риба и да им се насладим. А и готвенето не е кой знае какво. В Шабла дини и пъпеши от хубави по-хубави. Не можем да смогнем да опитаме от всичко. А една скара да направим, има и за обяд на другия ден. Но за сметка на това, плажовете са почти безлюдни и свобода....
[/ quote]
В кой хотел сте били в Албена?

# 172
Само втория линк се отваря. Имаш ли мнение за него или просто цитираш оферта?
Мнението ми е до толкова, че имам желание да отида в него като бюджетен вариант, но поради това, че не се предлагаше за българи, беше невъзможно. Като се отвори сайта на чешката Александрия, се вижда, че се предлага там, а партньорите на Александрия не смеят да се дънят. Просто предложих по-бюджетен вариант, който за мен е приемлив, защото някой път в тези оферти човек може да се изгуби направо.

# 173
Скрит текст:
Приключва и нашата почивка, откъде тръгнахме и докъде стигнахме... Аз съм от хората, които обичат да планират, искам да знам къде отивам и проучвам какво мога да очаквам. Да, ама не и тази година.. 😀 Тръгнахме към Обзор, с капариран хотел за осем нощувки, няма да навлизам в подробности, но след "разговор" с "управителя" на хотела си поисках капарото и си тръгнахме на секундата. Когато нещо ме изнерви на Мах не го мисля много, много. 😀 Опитът ме е научил, че когато нещо тръгне зле, няма как до очакваш да стане добре. Изборът беше или пътя към София или спешно намиране на нов хотел, от днес за днес. 😀 Така попаднахме в хотел Лагуна бийч в Созопол. Бяхме за 5 нощувки, с опция за удължаване. Писах вече за хотела, между другото  плажът на златна рибка е страхотен, проблемът беше малкият брой шезлонги и липсата на места още в 9,00 ч., и храна под нулата, и като качество, и като количество. На чадърите им хванахме цаката, ММ отиваше в 7,45, аз му носех кафето към 8 и нещо. 😀 Ранобудни сме и не ни пречеше, но все пак съм на почивка и не искам да тичам, "като кон", с храната обаче не успяхме да се справим. Simple Smile Отказахме се от удължаване и два дни преди да си тръгнем резервирах за Холидей вилидж в Дюни. Комплексът е огромен, плажът също и най-важното, по всяко време на деня има мнооого свободни чадъри и шезлонги, храната също е добра. Има доста хора, но винаги има места в основния ресторант. Има бар на плажа, където също можеш да хапнеш, правят страхотно ментово фрапе, на което съм фен. 😀 За алкохола нищо не мога да кажа, безалкохолни от машина и бутилирана фанта лимон. Независимо, че вилата ни е до аква парка и релакс басейна, не стигнахме до тях. Може би утре, преди да си тръгнем ще уважим релакса. 😀 Хареса ми с едно малко изключение - силната музика, която дъни до 12,30 ч. всяка вечер от сцената на Аква парка. Заради коронавируса амфитеатърът не работи. Колкото по-късно става, толкова повече я усилват. След 22,30 ч. така усилват басовете, че вътрешностите ти танцуват. Имайте го предвид, ако сте с малки деца. Дори в момента музиката е на макс, лудницата е пълна, народът се е нагъчкал, като копърки в консерва. Като изключим музиката, комплексът е супер зелен, спокоен и много добре организиран. Комбинацията с гора (10 метрови борове) и море на мен ми допада. 😀 Плажната ивица е много широка, морето е плитко и водата е много чиста. Заслужава си синия флаг. Персоналът е достатъчен и много любезен.
Спирам, че стана дълго! Ако имате въпроси за двата хотела - питайте.
Приятни почивки и хубаво време на всички. 😀

Как са цените в Холидей Вилидж? Търсим нещо за късно лято , но не особено активно засега.

# 174
Тази оферта смърди отвсякъде - не е три, а две звезди, не е на 150 метра от плажа, а на много повече, паркинга е на улицата (ако има място), декларирали 20 стаи с 40 легла, а аз броя поне 30 стаи, да не говорим за голямата вана наречена гръмко басейн. Как да повярвам на останалото.

# 175
  • Пловдив, Раковски
Здравейте, момичета! Simple Smile Искам да питам дали някой е посещавал хотел Премиер Форт Бийч Ризорт- между Сл.Бряг и Св.Влас? Искам да знам дали в близост до хотела има добър плаж с шезлонги и чадъри (дори и да трябва да ги плащаме)? Четох коментари в Букинг, че нямало такива на плажа, а на снимките на хотела има. Пише също, че е първа линия, което ме озадачи че няма чадъри и шезлонзи на плажа въобще.......Thinking Ще съм благодарна ако някой сподели мнение! Благодаря предварително!

# 176
Как са цените в Холидей Вилидж? Търсим нещо за късно лято , но не особено активно засега.
[/quote]

https://hoteli.boiana-mg.bg/more/dyuni/holidey-vilidzh можете да направите справка за цените тук

# 177
Iseto6 , кой е хотелът, който така те е "развълнувал" в Обзор и защо?

# 178

Миналата година не знам колко скоро е за теб Simple Smile , но отзивите в съни турс отговарят едно към едно.
Хубав хотел, големи стаи, персонала почти на 100% беше украински. Знаят малко БГ и малко EN.
Хигиената в ресторанта не беше на ниво, храна имаше достатъчно, но не и разнообразна. Ако трябва да го кажа в едно изречение - Хубав хотел, но неподдържан с кофти менижмънт.

# 179

Миналата година не знам колко скоро е за теб Simple Smile , но отзивите в съни турс отговарят едно към едно.
Хубав хотел, големи стаи, персонала почти на 100% беше украински. Знаят малко БГ и малко EN.
Хигиената в ресторанта не беше на ниво, храна имаше достатъчно, но не и разнообразна. Ако трябва да го кажа в едно изречение - Хубав хотел, но неподдържан с кофти менижмънт.

Вероятно е същия мениджър от сериала - реклама Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт