На море в България 2020 г.! - 6

• 45 542
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Сторм, напълно подкрепям. 😀 Плюем по румънците, но и сред нас има много "цветни" субекти. 😊 Да ги гледаш и да им се чудиш на акъла. 😂

# 436
Здравейте.
Следя темата от известно време, но не съм намерила точното място до момента.

Четирима възрастни сме с две деца на 1година и 4 месеца и 1 и 9. Търсим си студио или апартамент, може и голям, може и отделни като основното ни изискване е да е на първа линия по възможност до хубав плаж подходящ за деца. Ориентирали сме се към Созопол.
Не държим на изхранване, най-вече да е е максимално близо до плаж и мядтото да е чисто и прилично. Търсим цена около 100 лв. на вечер.

# 437
  • София
Не е в отговор на последното питане, но видях доволно мнение на друго място от този комплекс. В Ахелой е, на 2 км от плажа, но вилите си имат собствен басейн. Много добре изглежда.
http://www.vineyards-resort.com/bg/section/self+catering

# 438
Здравейте, семейство с две малки деца сме и търсим спокойно и уютно място (да не е лудница на плажа и в хотела) за 5 нощувки на нашето Черноморие. Предпочитаме в близост до плажа, да не се бием за шазлонги и чадъри, да има детски забавления, може и басейн, както и поне закуска и вечеря, може да е скъпо, но да предлага екстрите, които искаме. Ще се радваме да ни препоръчте такова място (хотел) ..

# 439
На ОИ най-големият проблем е съотношението количество/качество. Колкото повече е първото, толкова по-малко второто. Като бяха малки децата, избирах ОИ, защото съм Ганьовица, която иска като е на почивка, да е на почивка. Но истината е, че съм уцелила един-единствен ултра ОИ, който ми е харесал като качество - беше преди около 10 години на Албена, ако не се лъжа - в Ралица супериор.
Оттам нататък съм се, най-меко казано, примирявала с условията на ОИ услугата. Последното ми огромно разочарование беше от ММЦ преди 2-3 години, но не (само) заради храната, а заради цялостното обслужване, блъсканицата и т.н.
За тази година умишлено си избирам места, на които да можем да си готвим. Не им ща ни закуските, ни гадните кафета. И ресторанти като цяло избягвам от пролетта насам.

# 440

Много е просто, отива наш Ганьо сефте на ои. Храна бол или на корем, както се казва. Пиене - бол. Бай Ганьо казва бреее жена, тва е истината. Ганьовица и тя доволна, че не готви.

😂

Шегата настрана, но това наистина му е плюс на ол инклузива- разнообразието.
А и аз явно съм 100% Ганьовица, защото за мен да си прекарам отпуската в кухнята не е почивка 😉

# 441
  • Sofia
Здравейте.
Следя темата от известно време, но не съм намерила точното място до момента.

Четирима възрастни сме с две деца на 1година и 4 месеца и 1 и 9. Търсим си студио или апартамент, може и голям, може и отделни като основното ни изискване е да е на първа линия по възможност до хубав плаж подходящ за деца. Ориентирали сме се към Созопол.
Не държим на изхранване, най-вече да е е максимално близо до плаж и мядтото да е чисто и прилично. Търсим цена около 100 лв. на вечер.

Ние наехме в Green life, до Созопол. Нашето е апартамент с една спалня и е с малко по-висока цена, но има и студио около вашия бюджет.
Иначе и преди съм споменавала - с малки деца съм наемала на подобна цена и апартамент във Вега Вилидж, св.Влас. Пак от частно лице. Не харесвам много курорта, но този комплекс е чудесен, точно до хубав плаж, чисти басейни, добра поддръжка, спокойствие и тишина.

Относно AI - точно същото, като awiabg търся и аз. Близо до това изискване сме попадали единствено на Албена-Гергана преди години и Дюни. Затова АИ вече само в планината ползваме, за морето запонах да търся друг вид почивка.

# 442
  • Пловдив
На плаж Велека ни застреляха с цени...фрапето е 5лв, нал.бира 6 Confused

# 443
  • София
А какъв е плажа пред Това място Вега вилидж Влас. Колко дълбоко? Става ли за деца, без аз да кисна с тях? Наблъскано ли е... От този тип въпроси

# 444
Вчера на Златна рибка беше ад- почти нямаше игла къде да пуснеш...минахме доста встрани от кайт бара (който бе претъпкан от младежи, както и съседния бар) в опит да намерим повечко пространство;
За отиващите там - полиция има в локалното, така че не прецапвайте като мен от главния път - глобяват Simple Smile

# 445
  • Sofia
А какъв е плажа пред Това място Вега вилидж Влас. Колко дълбоко? Става ли за деца, без аз да кисна с тях? Наблъскано ли е... От този тип въпроси
Точно пред комплекса е плажа до яхтеното пристанище. Плитко, тихо, перфектно за деца и водата беше много чиста. Но хора имаше доста, мястото си е натоварено, наоколо е пълно с комплекси. Да уточня, че спомените ми са отпреди няколко години.

ПП. Ето снимки на някакъв апартамент в комплекса, като уточнявам, че аз не съм отсядала в него, а в друг апартамент, но се виждат част от общите части и близостта на плажа: https://www.booking.com/hotel/bg/vega-village-sveti-vlas1.bg.html

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 15:37 от NBM

# 446
Като заговорихте за Св. Влас са зачудих пак защо никой не споменава Примасол Синева Бийч. Въобще не се среща и в предишните страници.
Работила съм там преди доста години и мисля че беше добро място - с шоу кухня, пастички и плодове, басейни, почти на плажа.
Влезнах да разгледам коментарите във Визит, но няма пресни, последните са от 2016.

# 447
Здравеúте, върнахме се от Алгара Биúч в Кранево и ще споделя впечатления, може на някоú да му е полезно.
Аз съм от много придирчивите, т.е. трудно ми харесва някъде, просто защото имам богата база за сравнение и знам какво е един хотел да е раúско място Innocent НО в Алгара наистина ми хареса!
Каkво ми допадна: базата (модерна, напомняше ми на алпиúски къщи, заради цветовата гама), чистотата навсякъде, обзавеждането. Също така приветливият персонал, почти всички бяха много мили. Плажът също e много чист, сутрин доста пълен, да, но хотелът има политика за забранено запазване на шезлонги и дори и в 9ч си намирахме място на първа линия. Междудругото, шезлонгите са от ратан, широки и удобни, до всеки 2 шезлонга имаше и малка масичка.
Храната в снек бара е божествено вкусна, за останалата ще пиша в другата категория. Онова, което ми даде усещане за лукс, беше стаята ми с изглед море на 1. етаж: на просторния балкон с тъú да се каже мека мебел морето беше на точно 2 метра от нас и създавеше усещането, че сме на плажа дори и когато си бяхме в стаята. Сутрин и вечер- фантастична гледка,заспиване / събуждане под шума на морски вълни в идеално удобно kingsize легло- препоръчвам.Heartbeat

Кaкво не ми допадна: настаниха ни първоначално на 4.етаж с гледка море. Стаята имаше много малко общо като обзавеждане и гледка с тези, които биват рекламирани на саúта и които човек си е купил. Балконът на тези стаи е тесен, със стари пластмасови мебели и с висок бетонов парапет, коúто не позволява да гледаш морето седеúки, камо ли да ти създаде настроение. След много културен, но настоятелен разговор с рецепция, ни преместиха в "истинската" стая море. И пак казвам, от нея съм очарована; както и от положителната реакция да се съобразят с желанието да получим онова, за което сме платили. (предполагам, че на друго място с по-необучен персонал, щяхме да срещнем отпор, макар и да сме в правото си.)

Храната в ресторанта на обяд и на вечера беше ок. Имаше вкусни неща и доста безвкусни. Липсваше ми богат избор, също така си мисля, че в момента доста от продуктите, които ги е имало миналата година, липсват (визирам наú-вече десертите и разнообразието от риба, за които предварително бях чела отзиви). А, да, алкохолът, коúто опитах (3 вида) не ми допадна, но аз съм слаб пияч и това не ми неше проблем. Към закуската нямам забележки.

Под чертата: много ми хареса европеúското / модерно излъчване на хотела и спокоúствието, което цари там. Бих повторила, иска ми се само да пипнат още малко храната (за тази цена на почивката!), както и да има малко по-голям контрол правилата да важат за всички (маски в ресторанта и на рецепция уж бяха задължителни, но много малко хора носеха и не бяха санкционирани за което) ...

# 448
Това с харесването винаги е доста субективно и много зависи от индивидуалните претенции на всеки. 😀 Съвсем скоро, при разговор с туристическата агентка, с която си резервирам почивките извън страната разбрах, че и нас ни водят от "капризните" клиенти. Бях много изненадана да го чуя (не сме от хората, които задължително търсят и държат на лукса), и няколко пъти се опитах да обясня, че това съвсем не е така, но тя си държеше на своето. Накрая я попитах, какво разбира/влага в израза "капризен клиент". Отговорът беше, "хора, които няма да си за мълчат, ако нещо не е наред". Да, факт е, че ако нещо не е наред по моите критерии, няма как да си за мълча и да махна с лека ръка. Уважавам себе си и парите си, и считам, че е нормално, когато плащаш да получаваш съответното качество. Много мразя дребни тарикатлъци, това е нещото, което може да ме "изкара извън нерви", както и стана в хотел Марина Сандс в Обзор. Може да е нов хотел, но мениджмънта му е под всякаква критика, затова и си тръгнахме, нямах никакво намерение 8 дни да си късам нервите с тях. Но всяко "зло за добро", как иначе щях да си "начешам крастата" да стигна до Дюни. 😀

какво се случи ?

ние това го преживяхме миналата година
като ги питахме щ е  изкарат ли диня   казаха че не знаят но има много хубави джанки

# 449
Здравеúте, върнахме се от Алгара Биúч в Кранево и ще споделя впечатления, може на някоú да му е полезно.
.........
Храната в ресторанта на обяд и на вечера беше ок.......

Сами ли си я сипвахте или персонала?

Търся хотел където аз да си сипвам храната макал и с ръкавици.

Както ме интересува има ли паркинг и заплаща ли се?

Благодаря предварително за отговора.

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 18:14 от Gigi

Общи условия

Активация на акаунт