На море в България 2020 г.! - 6

• 45 309
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Не се слагайте всички дами под "Ганьовица".

Трафика е ужасен (посока София) , пазете се, камикадзета много.

# 451
Трафика е ужасен (посока София) , пазете се, камикадзета много.
Ние се прибрахме на обяд и беше спокойно. Май доста хора са решили да направят още един плаж преди пътуването.

# 452
Summer , в Алгара още ли е на почит заешко и телешко месо ?!! Миналото лято основно това предлагаха и в повечето случаи беше безвкусно.

# 453
  • Sofia
А нищо особено не се случи, като изключим разбития и тесен път през лозята, и ребрата от асфалт, там където го имаше. Имахме късмет, че бяхме с колата на мъжа ми, а не с мойта, която е доста ниска и ако бяхме с нея, сигурно още щяхме да видим по местните сервизи. Препълнения паркинг, от който много упорито се опитаха да ни изгонят в момента, в който спряхме, без дори да ни попитат гости ли сме на хотела. Обърканата резервация, нашето капаро беше приспаднато от резервацията на други гости, настанени малко преди нас. Тоталната липса на адекватна реакция от трите рецепционистки, които 30 мин. се чудеха и маеха, как ще се оправят сега! На въпроса, къде се намира подземния паркинг и имали ли места, отговорът беше "не знам, ходете и си проверете", при положение, че пътят беше толкова стръмен и тесен, че три пъти се налагаше да връщаме назад, за да се разминем с колите идващи от долната част. Черешката беше 3% комисионна за плащане на ПОС терминал.

# 454
Здравеúте, върнахме се от Алгара Биúч в Кранево и ще споделя впечатления, може на някоú да му е полезно.
.........
Храната в ресторанта на обяд и на вечера беше ок.......

Сами ли си я сипвахте или персонала?

Търся хотел където аз да си сипвам храната макал и с ръкавици.

Както ме интересува има ли паркинг и заплаща ли се?

Благодаря предварително за отговора.

Храната си я сипваш сам, с ръкавици, държат много на това. Паркингът е голям, охраняем и безплатен!

dussie, по-скоро преобладаваше пилешкото, веднъж за 3 дни видях телешко. Иначе кюфтета, шишчета, такива неща.

Имах комичен момент с едни пилешки хапки, на които пишеше, че са панирани сиренца. Да,ама вкусът им беше досущ като на пиле. Попитах разпоредителя да не би да има някаква грешка, да си сменят надписа, за да не стане проблем ако някоú е вегетарианец. (направих си труда наú-вече защото като прочетох надписа адкси ми се приядоха сиренца Simple Smile Тоú едва ли не ми се развика, че това били сиренца, дори пробва пред мен и държеше да ме убеди, че моите вкусови рецептори не са наред...  Но аз такова сирене не познавам.
Е, на другия ден всякакви табелки поголовно бяха объркани- баничките с ябълка всъщност бяха с кашкавал, тези с надпис сирене бяха със спанак Simple Smile....на мен това не ми е проблем, но ако го гледаме от призмата на хотел тестър, на тези детаúли е добре да им се обърне внимание.

P.S. Иначе са маúстори на вегетарианските гозби- имаше вкусно имам байълдъ и други такива манджички!

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 20:27 от Summer__

# 455
Ние мислим да пътуваме за уикенд в петък след работа. От всички бг курорти Бяла ми се струва най- скучното място и избрахме него уж, за да няма хора. Ако някой е в района моля да сподели впечатления.
За Бяла ми излезе на реклама страхотно предложение. Много хубав апартхотел на плажа за малки спрямо качеството пари. По спомени ставаше дума за 70-80-90 лева.

Чакаш някой специално да те пита, кой е този апарт хотели ли Simple Smile? Ми напиши за кой става въпрос де . Изглежда добре и спокойно.

Колегата няма и да напише кой е апартхотела явно. Аз го намерих , но  няма и да му пиша името, защото цените са по две от спомените на колегата и става безпредметно..
Вярно е. В момента на сайта на хотела студиото след 16.08 е 99 лева с включена 10 процента отстъпка, а когато преди десетина дни вървеше рекламата такова студио беше 60-70 лева, а едностайния, който е на снимките  беше примерно 80-90 лева. Явно с масираната реклама бързо са разпродали  60-70 % от хотела и на останалите свободни апартаменти са вдигнали цените. Никога не съм ходил в Бяла, но когато ми излезе тази реклама и видях цените запазих снимките. Стори ми се много приятно място на ниска цена.

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 00:46 от Анонимен

# 456
Русалка, т.к. вече в темата има доста отзиви от различни хотели, както положителни, така и отрицателни. Също и в темата за Обзор, Поморие и т.н.  където виждам, че ти си автор, може би е добре да събереш на едно място с линкове отзивите и при стартиране на средващата тема да ги постнеш на заглавната страница. Така темата ще бъде многа по-полезна.

# 457
  • Sofia
В момента по Нова има репортаж за 4-звезден хотел в Царево с ОИ, според клиентът с пълна мизерия и ужасна храна. Кой е хотелът?

# 458
  • В.Търново
В момента репортажа по Нова тв за Саут Бийч ли е?

Fatalina, честно казано, това е много трудоемко, не мога да се ровя в 20 теми назад през последните 3-4 години, за да изкарам мнения за хотели.  Мисля, че след това лято вече няма да са актуални, защото се промени всичко. Нямам нищо против друг да го направи. Ще опитам, но няма как да е за всички хотели. Това са страшно много отзиви и теми.
Лично аз като съм чела други теми с качени линкове от предни години не ги чета. Защото година с година не е еднаква, и ако 2018г един хотел е бил с добър отзив като цяло, 2019г може да е стремглаво надолу като отзив. Та, за това търся първо главно като общо мнение, и после мнение през текущата или минала година. Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 08:52 от Русалка_1

# 459
  • София
В търсене съм на плаж - да няма много хора, може и да е див, да не се заплащат шезлонги, кърпи и пр. простотии, но да е на максимум 15-ина минути от някое селце/град/курорт.

# 460
Summer_ в Алгара имаше ли детско меню както пише в описанието, имам резервация за къщичките, те далече ли са от самият хотел? От към храната се надявам на салати различн и плодове както и риба, капацитетът на хотела дали е бил запълнен, тоест дали има вероятност август месец да предлагат повече разнообразие, ако има повече хора?

# 461
  • София
В търсене съм на плаж - да няма много хора, може и да е див, да не се заплащат шезлонги, кърпи и пр. простотии, но да е на максимум 15-ина минути от някое селце/град/курорт.

Сещам се за плаж Корал край Лозенец. 15 мин с кола или пеша, с кола е по-близо, за пеша да не излъжа, нека някой запознат се включи. Другия е Силистар, но като че ли е по-отдалечен от Синеморец. На юг от Варна има няколко почти диви плажа, имам обаче съмнения за чистотата им. В Сарафово има един плаж Атлантис, преди години беше много слабо посещаван.
Иракли и Карадере са си за с кола, Шкорпиловци - зависи къде сте отседнали.

# 462
  • София
Ние просто от сега сме категорични, че догодина ще търсим място само със зкуска или зкуска и вечеря, и нищо повече. Омръзна ми от буламачите на ол инклузивите и вкиснати салати. Плащаме неща, които не ползваме. Алкохолът не им пием, аз специално не им ям десертите. Искам хубави салати и чисто месо, омръзна ми от сосове, в които се крие кой знае какво. Анимация тази година не сме ползвали, беше много неудобна.
Догодина мислим да се насочим към Лозенец. Отдавна не съм ходила, а имам хубави спомени.

# 463
Някой има ли информация за Бела Виста Бийч Клуб Синеморец, как е сега, претъкано ли е в хотела и на плажа, как е храната и заслужава ли си за семейството с две малки деца?

# 464

Шабла, Крапец, Шкорпиловци, Камчия.

Общи условия

Активация на акаунт