На море в България 2020 г.! - 6

• 45 283
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • В градината...
Бяла има два ресторанта с гледка към морето, единият е на плажа. И двата са страхотни. Гледката към презастроения Обзор не е най-красивото нещо.

# 511
какво се случва  с комплекса гранд хотел  варна   нито един от хотелите не работи

# 512
Имам много добра оферта за Алгара бийч,266 лв на вечер,в Роял вила,за 2 възрастни,дете на 13 г и други три на 1; 2; и 4 г.Преди няколко страници имаше подробен отзив,но забравих дали сами си сипват ядене гостите или им слагат и по принцип, Който е бил с ОИ по този начин,може ли да сподели не е ли малко кофти?Аз трябва да поискам и за децата и има да ставам и да ги карам по сто пъти да ми слагат,не е ли неприятно,малко ще се срамувам с две думи😀.Моля някой да сподели впечатления по темата.

# 513
Бяла има два ресторанта с гледка към морето, единият е на плажа. И двата са страхотни. Гледката към презастроения Обзор не е най-красивото нещо.
Знаете ли как се казват да търся хотел близо до тях.

# 514
Някой питаше за Бяла.
 А само този ли им е плажа?Знаете ли кой хотел е близо до шезлонгите от снимките Ви?

# 515
  • София
Дайте съвет - хотел Бургас бийч или хотел Гларус - и двата в Слънчев бряг, където не съм била от години, и двата на плажа с ALL, цената е идентична и за двата. До утре трябва да реша за кратка почивка след 15 август. Моля за кратко описание от лични впечатления?!
Аз запазих в Гларус, тъй като сме с две деца, а в Бургас Бийч трябва да вземем още една стая и много ни се оскъпява. Бургас Бийч му се чудя за две нощувки, ако навия мъжа ми да останем още два дни Simple Smile. И за двата хотела има добри отзиви и се надявам да е така. Между другото Гларус и Искър са с един собственик и сега го разбрах. А Искър ни е един от фаворитите на Сл. Бряг. Жалко, че това лято е затворен Sad От Гларус ми казаха, че и там ще ми хареса.

# 516
Някой питаше за Бяла.
 А само този ли им е плажа?Знаете ли кой хотел е близо до шезлонгите от снимките Ви?
В тази тема вече сигурно за 4-ти път се пита и се отговаря за Бяла. Хайде ако искаш се върни назад в темата и ще прочетеш доста информация, както и щи видиш качени достаа снимки. Иначе Бяла е на як баир и много високи скали. Малкото хотели и апартаменти на първа линия, всъщност са високо горе. От вътрешността на града до плажа е най-удачно да се слиза с автомобил, защото после връщането ще Ви се стори ужасно, особено на обяд в жегата.

# 517
  • София
какво се случва  с комплекса гранд хотел  варна   нито един от хотелите не работи
Гранд Хотела и Марина Бийч им правят ремонт. По принцип имаше оферти за Долфин и Лебед за тази година. Вижте фейсбук страницата им за повече инфо.

# 518
В темата за Обзор лош отзив за Мирамар. Свалено ниво на хигиена и безобразно запазване на чадъри и шезлонги.

В темата за Созопол лош отзив за Грийн лайф. Занемарен комплекс и почти нищо в него не работи.

# 519
Мои приятели са били миналата седмица в Алгара. Сами са си сипвали храна. Последния ден са открили обаче дървеници в стаята. Меко казано не са очаровани...

# 520
Някой питаше за Бяла.
Малкото хотели и апартаменти на първа линия, всъщност са високо горе. От вътрешността на града до плажа е най-удачно да се слиза с автомобил, защото после връщането ще Ви се стори ужасно, особено на обяд в жегата.

Това въобще не е вярно или най-малкото  подвеждащо, че видиш ли, ако си в хотел на първа линия не можеш да стигнеш лесно до плажа. Ето един апартаментен тип хотел  и достъпа до плажа е лесен. Има и други подобни.
https://www.booking.com/hotel/bg/byala-cliff-apartments.bg.html? … s=1&#tab-main

# 521
Мои приятели са били миналата седмица в Алгара. Сами са си сипвали храна. Последния ден са открили обаче дървеници в стаята. Меко казано не са очаровани...
Не са очаровани заради дървениците или като цяло.
Ох...май пак в Обзор ще се ходи,а ми се искаше да съобразя плажа да е добър за деца,да е плитко и в същото време да е на северното Черноморие...

# 522
Мисля, че дървениците са развалили цялостното преживяване, все пак те са доста упорити гадини и надали някой иска да си ги занесе вкъщи.

Но е имало и разни други дреболии уж, не мога да преценя, доколко обаче могат да са обективни след случилото се.

# 523
Офертата за Алгара е много добра. Не съм била там, само съм минавала, но плажът с шезлонзите, масичките, спокойствието да си на първа линия е перфектно. За този хотел съм чела само + мнения.
А за Бяла Клиф Апартменс може да е близо да плажа, Но напускане на стаята до 10:00ч. Само като прочета това условие и пропускам. Това за мен е последният ден да не ползвам плаж, защото трябва да бързам да събирам багажи и да им освободя стаята. После ако се къпем на плаж, ще си ходим със солената вода у дома.

# 524
  • Пловдив
Стигнахме и ние до морето!
Бунгалата на Къмпинг Градина са прекрасни! Самият къмпинг...който си го харесва...за мен е неуреден, натрупан, с доста цигански персонал(основно те чистят и бунгалата), боклучлив - фасове, опаковки, трънки по плажа и дюните, треволяци, една пътека/дървена скара за детска количка няма да навреди и мога да продължа за нивото на един от скъпите и предпочитани къмпинги. Не че ходя по такива места, но съм била в 3 броя и трите по-добри откъм изброените неща.
Морето , гледката, атмосферата са чудесни. Бунгалата нови, липсват- стойка за обувки, елементарна книжка с правила, схема на къмпинга, парола за уайфай, сешоар, купички за кис мляко с овесени ядки хаха...  Това, в което сме-изглед море-супер. Има и едни с изглед градина...ако се случат тези малко зад нас си мирише на блато при тях. Въпрос на късмет е с бунгалата!! Плажът не е като на Слънчев бряг. Не ми е любим. Но съм зажадняла за море. Днес имаше вълни и зелен флаг в нашата част и детето мнг се радваше! Та това ми е.

Общи условия

Активация на акаунт