На море в България 2020 г.! - 6

• 45 306
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Момичета,търся тел. на едни бунгала в Камчия. Намират се като се мине информационния център,имаше едно заведение Захарното петле мисля... и са вляво по едно баирче... търся ги,но без успех... ако някой случайно е почивал там и може да помогне поне с име на бунгалата ще съм много благодарна!

# 526
Ох....бунгалата на Градина изглеждат наистина като мечта. Представям си как отивам с приятели и вземаме 3-4 бунгала едно до друго. Най- хубавото е, че са точно на плажа. Винаги съм си мечтала сутрин да се събудя, да се изтърколя през прага и да съм на плажа! Другата година ще се пробвам, непременно.

# 527
Моля за информация за тези дървеници, в къщичките ли са били или самият хотел? Алергична съм от ухапванията, не силно, но е много неприятно, предстои ми внасяне на капаро в петък....

# 528
Моля за информация за тези дървеници, в къщичките ли са били или самият хотел? Алергична съм от ухапванията, не силно, но е много неприятно, предстои ми внасяне на капаро в петък....

Ами нямам повече информация. Но приятелката ми е изключено да ме е излъгала. Били са вътре в стаята, по вътрешната страна под прозореца.

# 529
Някой питаше за Бяла.
 А само този ли им е плажа?Знаете ли кой хотел е близо до шезлонгите от снимките Ви?
Малкото хотели и апартаменти на първа линия, всъщност са високо горе. От вътрешността на града до плажа е най-удачно да се слиза с автомобил, защото после връщането ще Ви се стори ужасно, особено на обяд в жегата.

Това въобще не е вярно или най-малкото  подвеждащо, че видиш ли, ако си в хотел на първа линия не можеш да стигнеш лесно до плажа. Ето един апартаментен тип хотел  и достъпа до плажа е лесен. Има и други подобни.
https://www.booking.com/hotel/bg/byala-cliff-apartments.bg.html? … s=1&#tab-main
Ти отиде там и видя може би?!  И какво точно видя от снимчиците на Букинг. Може би дириктен излаз от хотела на пясъка или видя N на брой стъпала. Нямам необходимост да гледам снимки, защото мястото съм го виждала на живо. Нямам нужда и някой, който дори не познава място да ме опровергава с небивалици.
Сега качвам отново една снимка на брега, на която в дъното се вижда една бяла сграда. Ето това е препоръчаният от теб наколко пъти апартхотел, ама само по оценки от Букинг.

Страхотен достъп до плажа! Абсолютна първа линия, но на 7 етаж.

# 530
Аз пък не разбирам какво толкова им е специалното на тези бунгала за по 300 лева само спането , в смисъл какво повече от всички останали бунгала и луксозни каравани по морето? Мъжът ми също си прави устата за нещо подобно тази година, но нещо хич не ми се нрави да няма къде да се разходиш вечер и да разнообразиш. 24/7 на пясъка ми идва ту мач, но явно има хора, които искат точно това. Както има някои прекарват месеци в палатки на Кара дере, без баня и тоалетна дори, настръхвам само като си представя Simple Smile

# 531
Няма нужда да обръщате всичко на безсмислено заяждане, ето ви хубава снимка, за да е ясно на всички и все сам да си прецени, ако му е важно, в днешно време има снимки на всичко все пак.

# 532
Някой питаше за Бяла.
 А само този ли им е плажа?Знаете ли кой хотел е близо до шезлонгите от снимките Ви?
Малкото хотели и апартаменти на първа линия, всъщност са високо горе. От вътрешността на града до плажа е най-удачно да се слиза с автомобил, защото после връщането ще Ви се стори ужасно, особено на обяд в жегата.

Това въобще не е вярно или най-малкото  подвеждащо, че видиш ли, ако си в хотел на първа линия не можеш да стигнеш лесно до плажа. Ето един апартаментен тип хотел  и достъпа до плажа е лесен. Има и други подобни.
https://www.booking.com/hotel/bg/byala-cliff-apartments.bg.html? … s=1&#tab-main
Ти отиде там и видя може би?!  И какво точно видя от снимчиците на Букинг. Може би дириктен излаз от хотела на пясъка или видя N на брой стъпала. Нямам необходимост да гледам снимки, защото мястото съм го виждала на живо. Нямам нужда и някой, който дори не познава място да ме опровергава с небивалици.
Сега качвам отново една снимка на брега, на която в дъното се вижда една бяла сграда. Ето това е препоръчаният от теб наколко пъти апартхотел, ама само по оценки от Букинг.

Ехаа, какъв спор се заформи. Не мога да не се изкажа и аз макар ,че в Бяла съм била преди 15год. и не знам в момента как е, но не ми се иска да проверявам по никакъв повод. Та... най-кошмарната ми почивка  за цялото ми съществуване /а, то не е малко/ беше там. И от спомените, които имам едва ли има как да е станало по-добре.... Кофти, всичко е кофти.... Плаж, град, заведения, абе няма за какво да се закачиш и да си кажеш "това не е добре, ама за сметка на другото си заслужава"...

# 533
Някой питаше за Бяла.

Това въобще не е вярно или най-малкото  подвеждащо, че видиш ли, ако си в хотел на първа линия не можеш да стигнеш лесно до плажа. Ето един апартаментен тип хотел  и достъпа до плажа е лесен. Има и други подобни.
Ти отиде там и видя може би?!  И какво точно видя от снимчиците на Букинг. Може би дириктен излаз от хотела на пясъка или видя N на брой стъпала. Нямам необходимост да гледам снимки, защото мястото съм го виждала на живо. Нямам нужда и някой, който дори не познава място да ме опровергава с небивалици.

Този хотел не е препоръчан от мен, а колегата Нико го постна и го препоръча уж че бил много евтин. Аз след него написах, че цените са други по-високи. Ама много следиш. И това което постваш не е този хотел. Ето снимка от този хотел-всеки да си преценява на коя линия е и как се стига до плажа.
P.S. Ааа сега видях, че посочваш на твоята снимка хотела в дъното бялата сграда Simple Smile Е то от твоята снимка вижда ли се достъпа от хотела към плажа. Е   затова давам по-ясна снимка на хотела и плажа, всеки да си преценява за колко секунди ще стигне до плажа.
Всъщност сега виждам и Adventurer е показал най-ясно хотела и достъпа до плажа от него.

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 23:54 от axxxelll

# 534
Здравейте!
Някой има ли мнение за хотел Лонгоза в Слънчев бряг?
Освен това ме интересува и Риу Палас пак там.
Благодаря Ви!

# 535
  • Пловдив
Аз пък не разбирам какво толкова им е специалното на тези бунгала за по 300 лева само спането , в смисъл какво повече от всички останали бунгала и луксозни каравани по морето?
360лв на вечер са тези на плажа за 4/6 човека.
Повечето от всички останали е, че са нови, сравнително луксозни - нямат особен аналог с никои други бунгала по нашето море (ако някой е намерил такива или същите на друг плаж- да каже), отгоре на пясъка (част от тях), на къмпинг, обичан от мнозина (от мен не).
 Скоро обаче ще има такива бунгала почти навсякъде , убедена съм.
Има хора до по 3 седмици в тях. Ние - 4 дни. До 5 дни издържам. Аз нямам нужда от дискотеки и барове, разходки и в града си правя. Ако не е созопол и несебър (със старите градове), не разбирам аз лично какво да гледам на малките курорти, вместо да съм на морето, където съм дошла да бъда. Заведения и цигания и тук има, впрочем. Като цяло 5 дни и после след половин месец, пак може да дойда за 5 дни. Почивка от по 10 дни и ядене пиене разхождане на един курорт не съм правила от дете...даже и тогава като че ли.

# 536
Имам много добра оферта за Алгара бийч,266 лв на вечер,в Роял вила,за 2 възрастни,дете на 13 г и други три на 1; 2; и 4 г.Преди няколко страници имаше подробен отзив,но забравих дали сами си сипват ядене гостите или им слагат и по принцип, Който е бил с ОИ по този начин,може ли да сподели не е ли малко кофти?Аз трябва да поискам и за децата и има да ставам и да ги карам по сто пъти да ми слагат,не е ли неприятно,малко ще се срамувам с две думи😀.Моля някой да сподели впечатления по темата.
За кои дати ви е и от коя агенция офертата?

# 537
Писах, писах... и го затрих ☹️ Сега ще съм по- кратка 😀
Отседнали сме в хотел "Кипарисите" на Слънчев бряг. Хотелът е чудесен: тих, на две минути от плажа, с много зеленина. Паркинг за мен няма, търси се място из уличките. Стаите са големи, леглата удобни, персоналът са българи и са много любезни. Спазват се изискванията за коронавируса за всичко и навсякъде; затова храната е зад преграда и си казваш от какво и колко да ти сипят. Хич не ми е удобно така, стават опашки като в ученическа столова, но тази година много неудобни неща ни се случиха, какво да се прави 😷
Слънчев бряг е чудесен за семейства тази година. Не е претъпкан, няма ги шумните, вечно пияни и повръщащи чужденци. Има много цигани. Държат се нормално, но просто, по типично техен маниер, се движат на големи групи и няма как да не се набият на очи 😀

Като цяло съм много доволна дотук от почивката. Дано така да си е и докрая 🤞

# 538
 Спазват се изискванията за коронавируса за всичко и навсякъде; затова храната е зад преграда и си казваш от какво и колко да ти сипят.
...
Има много цигани.
В тази връзка, ако четат тази тема някои Ганьо и/или Ганьовица, тръгнали за първи път на инклузив: уважаеми българЕ, моля като се редите за "маджа", не се навирайте в другарчето пред Вас, не се навеждайте към него и/или чинията му викайки, кашляйки или  да си сипете  косата. Една така я сиктердосах на опашката в Хермес. На мен ми сипват, подават през витрината и си слагам чинията на плота, за да мога от следващ служител (след два метра приблизително) да си взема и салата, а тази зад мен като ме бута и като вика над чинията ми, наведе се с гривата и всичко омете ...Познайте дали ядох.

По въпроса за циганите - чух слух, че част от тях се третират като бъдеш електорат и им се дават безплатни ваучери за по няколко дни. Хотелите, които се съгласят да дават ваучери на цигани, ще се поставят в по-благоприятно положение за субсидии и дотации от държавата по разни програми. Подчертавам, че го чух само като слух, но лично аз съм склонна да му вярвам.

# 539
Отседнали сме в хотел "Кипарисите" на Слънчев бряг. Хотелът е чудесен: тих, на две минути от плажа, с много зеленина. Паркинг за мен няма, търси се място из уличките. Стаите са големи, леглата удобни, персоналът са българи и са много любезни. Спазват се изискванията за коронавируса за всичко и навсякъде; затова храната е зад преграда и си казваш от какво и колко да ти сипят. Хич не ми е удобно така, стават опашки като в ученическа столова, но тази година много неудобни неща ни се случиха, какво да се прави 😷
Слънчев бряг е чудесен за семейства тази година. Не е претъпкан, няма ги шумните, вечно пияни и повръщащи чужденци. Има много цигани. Държат се нормално, но просто, по типично техен маниер, се движат на големи групи и няма как да не се набият на очи 😀

Като цяло съм много доволна дотук от почивката. Дано така да си е и докрая 🤞
Явно админите се събудиха. Преди 15 минути успях да редактирам списъкът с отзиви за хотелите, но сега като реших и твоето мнение да отразя за Кипарисите и да го преместя в друга категория, вече не може.

* Русалка, коригирах и допълних списъка, по отношение на Мирамар - Обзор, Грийн лайф - Каваци и Приморско дел сол.

Общи условия

Активация на акаунт