На море в България 2020 г.! - 6

• 45 269
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,  моля за мнение за хотел Алба в Слънчев бряг.  Намерих стари отзиви, интересува ме сега във време на пандемия ,какво е положението . Понеже паркоместата са ограничени , наблизо има ли друг паркинг ?

След дълго чудене, вчера направих резервация там и изведнъж започнаха да ми излизат лоши отзиви.
Ама каквото е  - такова.
Върнете назад в темата имаше отзив от потребителка за хотел Алба.

# 601
  • Пловдив
Видях , че Уейв ризорт е само с положителни отзиви? Има ли нещо притеснително там, плажът му е описан добре,  нали на Поморие уж е лечебно? Или е малко пунта мара плажът?
Офертата е 386 лв за нощ в премиум стая море за 2ма с дете.

# 602
Тази оферта е за дневен ОИ, т.е. без спане.

Ти май се оказваш права! На кой идиот би му хрумнало да пусне реклама за хотел за ОИ без спане. По-подвеждаща реклама от тази не бях виждал.

# 603
Да, започнаха вече и в България да го предлагат този еднодневен All Inclusive. Да видим дали ще ича интерес 🙂

# 604
  • София
Здравейте,  моля за мнение за хотел Алба в Слънчев бряг.  Намерих стари отзиви, интересува ме сега във време на пандемия ,какво е положението . Понеже паркоместата са ограничени , наблизо има ли друг паркинг ?

След дълго чудене, вчера направих резервация там и изведнъж започнаха да ми излизат лоши отзиви.
Ама каквото е  - такова.
Много се надявам да ви хареса. Аз и моето семейство бяхме там септември 2017. Ами много ни хареса. Тогава бяхме винаги с предимство пред чужденците, но сега предвид, че доста от тях ше липсват дано отново ви обръщат същото внимание. Анимацията беше супер, както и храната. Отидете с позитивни мисли и всичко ще е наред. Весело лято!

# 605
Здравейте,

Бихте ли споделили впечатленията си от хотел ДИТ Еврика в Слънчев бряг?
С момче на 17 год. сме, дали е подходящ за него?
Направих резервация в Премиум стаите, чудя се да плащам ли, защото чета доста противоречиви мнения, особено за тази година.
И аз чаках някакви мнения от тази година за хотела, но няма!Доплатих си вчера резервациията, дано всичко е наред.Аз резервирах премиум апартамент и исках да е с изглед море, но се оказа, че не може да си резервираш предварително стая с изглед-настаняват те в такава, каквато има свободна.И ако се паднем с изглед към аквапарка, не искам да си помислям каква лудница ще е....Dizzy Face

# 606
Да се оплача.Решихме да отидем до морето в понеделник за 3 дни.Понеже го даватмного вятър се отказах от Поморие.Звънях на хотел Славини Китен искат 190лв на вечер за апартамент.Направо ми се зави свят.Още сме в размисъл дали въобще да не се откажем.

# 607
  • СОФИЯ
Здравейте, момичета!
Нашата морска почивка приключи. Тази година отново посетихме българското Черноморие. Детето ни е на 3.2г. Почивка избрахме и запазихме още през месец януари преди появата на Ковид-19.
Вече трета година почиваме с детето на бг курорт.
Две поредни години почивахме на Смокина в Грийн Лайф, но решихме малко да сменим... Та... насочихме се към Сарафово.
Сарафово е квартал на Бургас (вече) и е много тихо и спокойно. Предвид ситуацията с вируса се радвам, че бяхме избрали точно това място. Има няколко плажа. Малка главна уличка без лунапарк и тем подобни. Заведения има достатъчно и са доста добри като качество на храната. Ние плажувахме на последния плаж Атлантис. Беше скокоен и чист. Водата не е кристална, но не е мръсна! Имаше малко водорасли, което за нас не е проблем. Част от пясъка е черен, но това е ,защото в близост има лечебна луга и кал. Платената зона е 3.50 лв. за чадър и 3.50 лв. за шезлонг тази година 2020. Свободната зона е супер! Хората не са един върху друг. Много съм доволна от спокойствието на плажа. Успяхме да обиколим Поморие, Бъграс, Равда, Слънчев бряг и Св. Влас - е плажовете бяха пълни. Единствено на Слънчака беше празно. Специално в Поморие и Бургас пълна лудница и по плажовете и вечер! Sad
В Сарафото отседнахме в апартамент с една спалня. Бяхме в комплекс Бургас Бийч Ризорт. Комплекса е малък, изключително чист и поддържан. Много зелен с най-чистия басейн, който съм виждала до момента. Апартаментите са изключително чисти, а персонала любезен. Ресторанта не работеше, но за сметка на това на 20 метра от оградата имаше добър ресторант. Комплекса е с безплатен паркинг където винаги имаше места. на 100м. имаше магазин за хранителни стоки и плод и зеленчук. Плаж Атлантис е на 200 м. Може да се слиза и с детска количка на по пътя на комплекса, който е с контролиран достъп. Чудесно място със всичко необходимо. Апартаментите са с тераси, климатици, кухня, телевизори, интернет. Оставям линк за всички, които се интересуват. Бихме отишли пак! Чувствахме се спокойни там! Simple Smile

https://burgasbeachresort.com/kompleks/

Дано съм била полезна. Хубаво лято на всички! Бъдете здрави! Simple Smile
#BurgasBeachResort, #sea2020

# 608
Да, започнаха вече и в България да го предлагат този еднодневен All Inclusive. Да видим дали ще ича интерес 🙂
Тава го има от години в доста хотели по морето, а Риу го практикуват редовно. Виж кой го пуска като подвеждаща реклама си и негов проблем. Обичайно афишите са разлепени на самата ограда на Риу и ми прави впечатление, че цената е завишена само с 5 лева в сравнение с преди 3 години. Казабланка и Блек Сий в Обзор също предлагаха дневен и дори  полудневен ОИ, т.е. от обяд до вечеря. В Риу дори имаши различни вариации. С наптики и без напитки. С басейни и без басейни. В Аркутино Фемили също може да се ползва такъв ОИ. В хотел Флагман в Созопол. Преди години хотел Алба и други в Сл. бряг също имаха такава услуга.

# 609
  • София
Тава го има от години в доста хотели по морето, а Риу го практикуват редовно. Виж кой го пуска като подвеждаща реклама си и негов проблем. Обичайно афишите са разлепени на самата ограда на Риу и ми прави впечатление, че цената е завишена само с 5 лева в сравнение с преди 3 години. Казабланка и Блек Сий в Обзор също предлагаха дневен и дори  полудневен ОИ, т.е. от обяд до вечеря. В Риу дори имаши различни вариации. С наптики и без напитки. С басейни и без басейни. В Аркутино Фемили също може да се ползва такъв ОИ. В хотел Флагман в Созопол. Преди години хотел Алба и други в Сл. бряг също имаха такава услуга.
Какво точно представлява?

# 610
  • София
Биянка, само за цените за настаняване не казахте, и на сайта им няма или аз не видях...
Как е плажа в Сарафово, плитък или не? вълни стават ли големи? за деца става ли?

# 611
В Дюни също.
Миналото лято наши приятели си заплатиха дневен ОИ и си изкарахме заедно и страхотно. На обяд прибрах децата в нашата стая да спят и всичко беше ток и жица :Д

# 612
Ползваш всичко без нощувка, или пък само храна без напитки, или пък храна и басейни без вечерна анимация и напитки. Има различни варианти.

# 613
Това на което викате "дневен ОИ" е нещо, което се практикува често, особено когато хотелите не са пълни и гледат да си ограничат загубите, но е полезна услуга и означава, че срещу определена такса може да се възползвате от всички услуги включени в ОИ на даден комплекс за един или половин ден, по същия начин, по който посещавате аквапарк например и може да има различни варианти за включените услуги.

Обикновено си струва за по-големи комплекси, в които може да изкарате цял ден с включена храна, напитки, забавления, аквапарк (ако има) и плаж. Често дори, ако хотелът има голям аквапарк (особено извън БГ), това е много по-изгоден вариант от посещението отделно само на аквапарк, на който само входа например без нищо друго ще е с подобна цена.

Имайте предвид такива оферти, ако някой комплекс вие на път или наблизо и искате да прекарате половин или един ден без да мислите за нищо друго, а и е вариант да прецените дали "ол инклузива" по принцип или даден хотел ви пасва.

# 614
  • София
Комплекс "Ривиера" преди Зл.Пясъци от години предлага дневен ОИ, но тази година не работи. 2018 беше 65 лв.
Риу Хелиос Бей в Обзор през 2014 предлагаше за 50 лв .

Общи условия

Активация на акаунт