На море в България 2020 г.! - 6

• 45 278
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Доро, аз предпочитам Феникс пред Глобус. Стаите са по-големи. Няма шумни заведения, харесваме ресторант Феникс, стаите с гледка море на по-висок етаж са супер. Храната в хотела е посредствена, както и в Глобус, но само със закуска е ок. Плажа е по-спокоен.
Но тази година не работи...

# 586
Мнения за международен детски лагер Мистрал в Свети Влас сега върви реклама 39 лв нощувка закуска обяд и вечеря и 19 лв само нощувка

Преди години бяхме там. Като цяло не ни хареса. Детски лагер е.

Плюсове: има голям паркинг в съседство, директен излаз на плажа, чадъри на плажа, два или три големи басейна, мини голф, гигантски шах, амфитеатър, пейки, игрища, анимация, медицински персонал. Харесваше ми и това, че комплексът е затворен и има охрана на входовете. Басейните бяха със спасители.

Минуси: Стаите са ужасни, за банята не ми се коментира въобще. Понеже е детски лагер е много шумно. Децата бяха оставени на самотек, а възрастните по цял ден пушеха при охраната. Храната не мога да кажа каква беше, но си спомням че не ми допадна.

В комплекса не се пуши и пие. Това не го слагам нито като плюс, нито като минус, защото незнам дали сте пушачи или пък въздържатели.

Тази година заради коронавируса може да няма лагерници и да е по- спокойно. Може и да са реновирали санитарните помещения. Незнам как е.

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 19:17 от Mia Rulana

# 587
Имам много добра оферта за Алгара бийч,266 лв на вечер,в Роял вила,за 2 възрастни,дете на 13 г и други три на 1; 2; и 4 г.Преди няколко страници имаше подробен отзив,но забравих дали сами си сипват ядене гостите или им слагат и по принцип, Който е бил с ОИ по този начин,може ли да сподели не е ли малко кофти?Аз трябва да поискам и за децата и има да ставам и да ги карам по сто пъти да ми слагат,не е ли неприятно,малко ще се срамувам с две думи😀.Моля някой да сподели впечатления по темата.
За кои дати ви е и от коя агенция офертата?
От 7.09,Съни турс.Мисля да звънна и в хотела,може да дадат също добра оферта.До 12.08 имат 30 %намаление,но не ми се иска толкова отдалече да правя резервация.Една позната ходи от години в Кранево,каза,че има хубави места за хапване и не е скъпо.5 човека са били в апартамент,за 45 лв на вечер.Аз за себе си не мога още да реша искам ли ОИ тази година.
fatalina,скоро беше в Константин и Елена,ти какво би посъветвала,става ли там плажа за деца?Май много няма плажна ивица ?И има ли капанчета на плажа, дюнери,пици в курорта?Моята база за сравнение е Обзор, много ми харесва там,има всичко,но тази година трябва да избера нещо на северното черноморие.Азалията много ми харесва,но е доста скъпо.
Честно казано, този курорт не е като малките населени места. Не че много съм обикаляла, но не съм видяла  капанчета, дюнери и т.н. по плажа. Има разни плажни заведения, но не са тип капанчета, а доста лукс места с пуфове и шатри пред тях.В самият курорт поне преди като съм ходила имаше пицарии и друг вид заведения, но това беше отдавна и сега не мога да съм полезна. В частта около пощата и хотел Сирус има разни заведения в самите хотели и по плажа около Вила Чинка. Морето става за къпане на деца. Плажът е хубав в частта около Сирус, Азалия и Слънчев ден. Не се поддържа обаче добре и платените чадъри не ми харесва как са разположени на задна линия, а отпред  се трупат хора в безпорядък с милион чадърчета и цялата кухня с тях.

Русалка, видях че е качен списъка, но не се разбира, че е от 2020 г. Когато правиш новата тема, е добре да го изнесеш отделно от списъка от предходни години и да го обозначиш, че е с отзиви от лято 2020 г.

Много  съм доволна, че най-после в темата има толкова потребители, които са с хубави впечатления от Сл. бряг. Аз от години пиша, че това което се пуска от журналистите всяка година е добре претоплена манжда.

# 588
  • София
На плажа на Св. Константин и Елена няма кошче за боклук. Прелива от мръсотия единственото налично. Стълбите пред бившата станция на Министерски съвет не са в състояние за ползване. Голяма част от комплекса е в ремонтни дейности. Румънски коли основно.
Малко снимки
Скрит текст:

# 589
Една позната миналата година беше на о. Крит в хотел забранен за деца. Каза, че си изкарали чудесно. В хотела тихо, на плажа тихо 😀
За съжаление за България не съм чула някой да си рекламира хотела по този начин. А е хубаво да се предлагат различни видове почивки за различните предпочитания. Аз съм с деца, но моето семейство също обича тихите почивки. Уви, такива по Черноморието няма. В търсене сме на нашето си местенце, всяка година сме на различно място, но още не сме ударили джакпота.
Шабла, Крапец. Тихо е. Няма хотели и сергии, на плажа няма чадъри, километри плажна ивица, без някой да те притеснява.

Плажът в Крапец е препълнен тази седмица - всякакви свободолюбиви души, деца, кучета, .... Като добавим винаги бурния вятър, дълбокото море с мътно бял цвят и големи вълни и много водорасли, неоправдано високите за предлаганите условия цени, не бих определила Крапец като добро място за почивка. Красиво е за разходка, но за който не го е виждал никога, определено не бих препоръчала.

# 590
Тези бунгала на Градина как ги запазвате? От 2 дни никой не вдига телефоните.
Мнения за Серена резидънс апартхотел или Санта Марина Созопол за тази година? На Санта Марина лесно ли е слизането до плажа на Златна рибка?

# 591
  • София
Здравейте,  моля за мнение за хотел Алба в Слънчев бряг.  Намерих стари отзиви, интересува ме сега във време на пандемия ,какво е положението . Понеже паркоместата са ограничени , наблизо има ли друг паркинг ?

# 592
  • София
Здравейте,

Бихте ли споделили впечатленията си от хотел ДИТ Еврика в Слънчев бряг?
С момче на 17 год. сме, дали е подходящ за него?
Направих резервация в Премиум стаите, чудя се да плащам ли, защото чета доста противоречиви мнения, особено за тази година.

# 593
  • Пловдив
Тези бунгала на Градина как ги запазвате? От 2 дни никой не вдига телефоните.
Мнения за Серена резидънс апартхотел или Санта Марина Созопол за тази година? На Санта Марина лесно ли е слизането до плажа на Златна рибка?
Има календар на заетостта на сайта. Вижте си първо датите. После имейл за най-сигурно пишете. На рецепция е 1 човек и луд става- телефони и туристи на място, едва смогва. Оле мале е като организация.

# 594
Здравейте,  моля за мнение за хотел Алба в Слънчев бряг.  Намерих стари отзиви, интересува ме сега във време на пандемия ,какво е положението . Понеже паркоместата са ограничени , наблизо има ли друг паркинг ?
Лесно се паркира тази година, има неработещи хотели има и неработещи паркинги с отворени бариери, направете една разходка около хотела и ще намерите.

# 595
В момента ми излиза оферта за RIU HELIOS Bay за ОИ за възрастен -60 лв и дете до 11 години -30 лв.
В предишните страници доста се писа за този хотел, но не съм се зачитал, защото не е моето и не знам дали цената е била такава като тази, която сега се промотира. А и не помня какви бяха мненията, но за ОИ мисля, че цената е добра за хора, които търсят това.

# 596
В момента ми излиза оферта за RIU HELIOS Bay за ОИ за възрастен -60 лв и дете до 11 години -30 лв.
В предишните страници доста се писа за този хотел, но не съм се зачитал, защото не е моето и не знам дали цената е била такава като тази, която сега се промотира. А и не помня какви бяха мненията, но за ОИ мисля, че цената е добра за хора, които търсят това.
Riu helios bay Обзор ли, къде е тази оферта?

# 597
Тази оферта е за дневен ОИ, т.е. без спане.

# 598
Здравейте , нашата почивка започва днес. Дано не се оправдаят очакванията за силен вятър по черноморието.Избрали сме хотел "Чарн" между Равда и Несебър. Някой ако е посещавал района или хотела моля да сподели мнения.

# 599

След дълго чудене, вчера направих резервация там и изведнъж започнаха да ми излизат лоши отзиви.
Ама каквото е  - такова.

Общи условия

Активация на акаунт