На море в България 2020 г.! - 6

• 45 289
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте,някой има впечатления от Зорница Резидънс в Слънчев бряг?
И аз се присъединявам към питането, че и на него се чудех.. Simple Smile

# 571
Този на Арабаджиеви е зле, Виктория палас преди, сега Империал палас. Има още един Виктория /Гранд Виктория/, който е с отлични отзиви и май няма нищо общо.
Точно за Гранд Виктория казах, че ни е любимо място.Той няма нищо общо с Арабаджиеви, собственика им е същия като на Алгара Бийч в Кранево  Simple Smile
Империал палас беше на Виктория груп, но вече не е и има изгледи нещата бавно да се подобрят.

# 572
Аз съм била по няколко пъти в и харесвам Глобус, Нептун, Алба, Феникс, Еврика. Но за първи път тази година в 9 сутринта нямаше свободни чадъри на първите редове на плажа пред Еврика..
Друга година и в 10 е имало. По същите причини, които Доро изброи.

# 573
Може ли да разкажеш малко за Феникс, че всяка година му се чудим.

# 574
  • Beyond the stars
Здравейте,някой има впечатления от Зорница Резидънс в Слънчев бряг?

Писах в предната тема. Бяхме началото на юли - уютно, китно, чисто, поддържано. Намира се зад хотел Глобус т.е. на втора линия , но си има чадъри и шезлонги на плажа и се стига за 3мин. До централната алея също са ти толкова. Не е шумно. Персоналът беше много мил. Храната беше супер като качество и беше разнообразна. Сипваш си сам, персоналът следи да си си сложил ръкавици за еднократна употреба. Има детска площадка на сянка. Аниматорите ни се сториха симпатяги, ама детето ни е малко, та не мога да дам мнение.
Като цяло единствените минуси бяха алкохолните напитки и платения паркинг (ползва се този на Глобус срещу 10лв на ден). Предимно чужденци имаше като гости.

# 575
Имам много добра оферта за Алгара бийч,266 лв на вечер,в Роял вила,за 2 възрастни,дете на 13 г и други три на 1; 2; и 4 г.Преди няколко страници имаше подробен отзив,но забравих дали сами си сипват ядене гостите или им слагат и по принцип, Който е бил с ОИ по този начин,може ли да сподели не е ли малко кофти?Аз трябва да поискам и за децата и има да ставам и да ги карам по сто пъти да ми слагат,не е ли неприятно,малко ще се срамувам с две думи😀.Моля някой да сподели впечатления по темата.
За кои дати ви е и от коя агенция офертата?
От 7.09,Съни турс.Мисля да звънна и в хотела,може да дадат също добра оферта.До 12.08 имат 30 %намаление,но не ми се иска толкова отдалече да правя резервация.Една позната ходи от години в Кранево,каза,че има хубави места за хапване и не е скъпо.5 човека са били в апартамент,за 45 лв на вечер.Аз за себе си не мога още да реша искам ли ОИ тази година.
fatalina,скоро беше в Константин и Елена,ти какво би посъветвала,става ли там плажа за деца?Май много няма плажна ивица ?И има ли капанчета на плажа, дюнери,пици в курорта?Моята база за сравнение е Обзор, много ми харесва там,има всичко,но тази година трябва да избера нещо на северното черноморие.Азалията много ми харесва,но е доста скъпо.

# 576
  • В.Търново
Една приятелка е в Кранево в момента, в апартамент за 50лв без значение на броя гости.Много близо до плажа. Каза, че в Кранево почти няма хора, пусто било.

fatalina, на 4 август писах на модератор и е прибавил списъка ти с хотели.

Последна редакция: ср, 05 авг 2020, 15:20 от Русалка_1

# 577
Като отворихте дума за Сънито, в северната част къв Влас имаше един хотел, търся го от два дни с пързалки и зеленина, нещо с Н май започваше. Някой да помагне с име?

# 578
Като отворихте дума за Сънито, в северната част къв Влас имаше един хотел, търся го от два дни с пързалки и зеленина, нещо с Н май започваше. Някой да помагне с име?

Вижте Невис дали не е. Аз си мисля дали това не е комплекса, който ми хвалиха, но не съм сигурна и не мога да си спомня дали за него бяха суперлативите.

# 579
  • Пловдив
Търся за настаняване къща или вила,  може и в комплекс, важно е да имаме отделен вход и достатъчно пространство, близо до хубав плаж, подходящ за бебе, моля ако някой има преки впечатления от подобно място да сподели, благодаря.

# 580
  • София
Форт Нокс?

# 581
  • София

Вижте Невис дали не е. Аз си мисля дали това не е комплекса, който ми хвалиха, но не съм сигурна и не мога да си спомня дали за него бяха суперлативите.
Аква Невис е хотела, който е свързан с Екшън аквапарка.

# 582
Форт Нокс?
Ние сме били 10 дни в този комплекс, който е след Св. Влас, посока Елените.

# 583
Мнения за международен детски лагер Мистрал в Свети Влас сега върви реклама 39 лв нощувка закуска обяд и вечеря и 19 лв само нощувка

# 584
Отзиви за Томас Резиденс -Царево? Интересувме всичко....храна ,чистота,обслужване...

Не!!! Назад в темите коментиран, както и миналата година. Има много недоволни от там в темата. Даже миналата година и плажът беше много мръсен.....тази не смея да проверя.

Общи условия

Активация на акаунт