Отговори
# 270
Днес бях на тонове,помолих АГ да премерим бебето.Опита се ,но каза,че вече не могат да се хванат хубаво параметрите и няма да е вярно измерването😔😔37г.с.

# 271
  • София
И аз съм от срамежливите относно почерпките. Знам и, че на персоналът му е писнало от сладкиши, торти, но просто не знам какво друго. Радвам се, че най-вероятно цялата работа ще я свършат нашите, защото и МП май не го бива в тези неща. Relaxed

PeacockLove, лекинко така ти завиждам Smile

И аз днес бях на тонове и после на бърз преглед. Вече бебока е между 3000 и 3200. АГ каза 3079, но отбеляза, че има процент грешка. Май не върви толкова едър към момента и съм доволна. Води и плацента са добре. Попита ме дали имам менструални болки, но аз не знам какви са те по принцип и не можах да кажа Smile

# 272
Не се тревожете за надутите крака. Вчера излязох на разходка с кецовете, с които влязох да раждам. Които тогава едвам обувах. Вчера ми бяха ОГРОМНИ. Как се прибрах, не знам Wink ох, върнах си живота направо Wink не ходя често до 00. Май лохиите свършиха и се чувствам прилично в тялото си Wink
Кога си родила?

# 273
Neli Mutafova, Алетея и Lusisita, честити ви рожби!
Да са живи и здрави, и много да ви радват! Много щастие и късмет! Бързо възстановяване на мамите!

Аничката, стискам палци всичко да е наред и да мине леко и успешно!

# 274
Момичета, има ли някоя от вас нужда от лигнин, еднократни гащи или нещо от снимката? Съседка ми ги даде, а днес моята АГ ми каза да си приготвя буквално две нощници, джапанки и малко козметика. Драснете ЛС, подарявам ги.

# 275
Момичета, има ли някоя от вас нужда от лигнин, еднократни гащи или нещо от снимката? Съседка ми ги даде, а днес моята АГ ми каза да си приготвя буквално две нощници, джапанки и малко козметика. Драснете ЛС, подарявам ги.

Мен ме интересува само колко са големи гащите XL.
Не съм взимала, защото си мисля, че и най-големите няма да ми станат. Приготвила съм по-захабено бельо ,което смятам да хвърлям направо след смяна.

# 276
Честити ни бебчета, да са здрави и щастливи 🧸💐🥰
Във фейсбук групата “АВГУСТинки 2020” никой нищо не пише, да не би да има друга група? Ще се радвам да споделите 🤗

# 277
Lusisita Честито и на вас! Да ви бъде много здраво бебчето и да си го гушкате и да му се радвате много 🥰💙.

anichkata чакаме и ти да се похвалиш много скоро , стискам палци за безпроблемно раждане 💕.

# 278
Добре дошли на всички бебоци и бързо възстановяване на майките!На всички други,които очакват скоро мъниците(като мен)успешно и леко раждане Simple Smile

# 279

PeacockLove, лекинко така ти завиждам Smile
Само искам да ви дам кураж!!!

Преди 3 седмици

# 280
Някой има ли отзиви за спрей, с който се перат колички?

# 281
Честити ни бебчета, да са здрави и щастливи 🧸💐🥰
Във фейсбук групата “АВГУСТинки 2020” никой нищо не пише, да не би да има друга група? Ще се радвам да споделите 🤗
Напротив всеки ден по няколко мами споделят хубавите новини. Повече от активна си е групата,освен ако не говориш за някоя друга ..не знам

# 282
В тази група съм влезнала аз друга нз дали има

И честито бебче Калоян да ви е жив и здрав и много да ви радва а н останалите мами успех започва се ☀☀☀

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 13:01 от AnMary

# 283
Аз не знаех за тази. Аз съм тук

# 284
Здравейте, момичета и честито на всички вече родили! Аз съм с термин 2 септември, но по всяка вероятност бебчето ще се появи през август.
Искам да попитам дали си имате и фейсбук група, тъй като за август никаква не ми излиза в търсачката (освен тази, която е написала Александра Димитрова).

Общи условия

Активация на акаунт