Отговори
# 570
Честито! Да е здрава малката бонбонка. Ние с теб бяхме с термин 29, сега като писа .... направо настръхнах от вълнение и още утре ще си оправя багажа, че като гледам не се знае. Аз си мисля, че има време до края на месеца, но явно бебетата сами решават кога е най-точният момент.
Бързо възстановяване 🎈💐🧸

# 571
  • София
Честито! Да е здрава малката бонбонка. Ние с теб бяхме с термин 29, сега като писа .... направо настръхнах от вълнение и още утре ще си оправя багажа, че като гледам не се знае. Аз си мисля, че има време до края на месеца, но явно бебетата сами решават кога е най-точният момент.
Бързо възстановяване 🎈💐🧸
Благодаря. Ами в общи линии не е лошо да ти е готов, поне основните неща. Моят багаж беше струпан на един диван, та сутринта настана малко соматоха всичко ли въм взела. Сега осъзнавам, че някакви дреболии съм забравила, но здраве да е.

Иначе действително нищо не се знае. Нямаше абсолютно никакви индикации ле идва раждане. Нито течение имах, нито подготвителни контракции, нито врвърдяване на корема....нищо нищо нишо. Всичко тръгна изведнъж.

# 572
Честита ти рожба жива и здрава да е ❤
Здравейте, дойде и моят ред да се похваля. Днес сутринта в 6:44 се появи нашата принцеса Катрин; 2700 гр., 49 см.  Heart Heart Heart

Тя беше с планувана дата за секцио на 12.08, но днес сутринта реши, че й се излиза вече и иска да направи премиерата си пред света. Сутринта към 4:00 ставам си аз регулярно до WC-то, изпишках се и в момента, в който станах от тоалетната чиния почна да ми се стича вадичка по крака. Осъзнах, че това не е урина, тъй като не можех по никакъв начин да го спра и да го контролирам. Поне си бях в банята вкъщи Grinning Няколко минути буквално след водите започнаха едни много силни остри менструални болки и разбрах, че всичко започва. Събудих мъжа ми, влезнах да се изкъпя, междувременно се опитах да си направя и тоалета и това траеше не повече от 15 мин. За това време контракциите станаха на 5 мин. В 5 часа сутринта вече бях събрала багажа и се отправихме към болницата. В 5:25 ме приеха с контракции на 3-4 мин и разкритие 5 см. Докторката не можа да повярва, че контракциите са започнали преди едва 1 час. Взеха ми кръв, закачиха ме на тонове и в момента, в който контракциите вече бяха ма 1 мин ме вкараха в операционната. Поставянето на упойката не болеше изобщо, напротив, нямах търпение да ми я бият, за да спре да ме боли. И така в 6:44 анестезиологът ме поюита дали виждам часовника и секунди след това Катрин проплака. Неописуема емоция и радост.

За мой късмет, разбира се, моята докторка беше във Велинград и съответно нямах избор, освен да се доверя на тези, които са на смяна. Не бих казала, че секциото е най-приятното нещо и по време на самата операция, но не е нещо, което не може да се издържи. Честно казано си мислех, че след като съм секцио, няма да разбера що е то контракция, но ето на- Господ е решил да изпитам и двете усещания.

Момичета кураж, всичко се изтърпява и като ти сложат на гърдите една малка завита скаридка, топличка и адски нежна и всичко се забравя.

# 573
loewin, честито бебче Катрин! Всичко звучи перфектно - мерките й са чудесни! На теб бързо възстановявяне и да се гушкате много, много, много! Желая ви щастие, любов, късмет и мнооого радост заедно!
Доколкото си спомням и ти като мен си с еднорога матка (дано не греша), та сега много се вълнувах и от твоя разказ! Приготвила съм си багажа още преди седмица 🤭 Благодаря ти, че сподели преживяното!
А щом бебчето е тръгнало само, защо пак правихте секцио, ако е удобно да питам?

# 574
loewin, честита да е Катрин! Да е здрава, щастлива и бързо да расте! Heart
Бързо възстановяване на теб! Наистина всяка болка се забравя в мига, когато чуеш гласа и видиш малкото си ангелче Hug
Прекрасни моменти заедно!

# 575
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честитоо! Още едно бебче! Да ви е жива и здрава Катрин и много да ви радва!

# 576
Loewin, жива и здрава да ви е малката Катрин Hug

# 577
Честито на родилите мами Heart. Браво на вас:hugs: Здраве и късмет на всички бебоци.
Да си кажа и аз от няколко дни имам контракции, по около 5-6 през 20-тина и после спират:grinning:. То и преди това си имах, но бяха по една. Наближава момента, нямам търпение да си я гушкам.
Чудя се какви да са дрешките за изписването с късо или дълго ръкавче?
Споделете моля за вашето виждане:blush:

# 578
Здравейте, дойде и моят ред да се похваля. Днес сутринта в 6:44 се появи нашата принцеса Катрин; 2700 гр., 49 см.  Heart Heart Heart

Тя беше с планувана дата за секцио на 12.08, но днес сутринта реши, че й се излиза вече и иска да направи премиерата си пред света. Сутринта към 4:00 ставам си аз регулярно до WC-то, изпишках се и в момента, в който станах от тоалетната чиния почна да ми се стича вадичка по крака. Осъзнах, че това не е урина, тъй като не можех по никакъв начин да го спра и да го контролирам. Поне си бях в банята вкъщи Grinning Няколко минути буквално след водите започнаха едни много силни остри менструални болки и разбрах, че всичко започва. Събудих мъжа ми, влезнах да се изкъпя, междувременно се опитах да си направя и тоалета и това траеше не повече от 15 мин. За това време контракциите станаха на 5 мин. В 5 часа сутринта вече бях събрала багажа и се отправихме към болницата. В 5:25 ме приеха с контракции на 3-4 мин и разкритие 5 см. Докторката не можа да повярва, че контракциите са започнали преди едва 1 час. Взеха ми кръв, закачиха ме на тонове и в момента, в който контракциите вече бяха ма 1 мин ме вкараха в операционната. Поставянето на упойката не болеше изобщо, напротив, нямах търпение да ми я бият, за да спре да ме боли. И така в 6:44 анестезиологът ме поюита дали виждам часовника и секунди след това Катрин проплака. Неописуема емоция и радост.

За мой късмет, разбира се, моята докторка беше във Велинград и съответно нямах избор, освен да се доверя на тези, които са на смяна. Не бих казала, че секциото е най-приятното нещо и по време на самата операция, но не е нещо, което не може да се издържи. Честно казано си мислех, че след като съм секцио, няма да разбера що е то контракция, но ето на- Господ е решил да изпитам и двете усещания.

Момичета кураж, всичко се изтърпява и като ти сложат на гърдите една малка завита скаридка, топличка и адски нежна и всичко се забравя.

Честита радост! Да ви е жива и здрава! Бързо възстановяване на мама ❤

Честито на родилите мами Heart. Браво на вас:hugs: Здраве и късмет на всички бебоци.
Да си кажа и аз от няколко дни имам контракции, по около 5-6 през 20-тина и после спират:grinning:. То и преди това си имах, но бяха по една. Наближава момента, нямам търпение да си я гушкам.
Чудя се какви да са дрешките за изписването с късо или дълго ръкавче?
Споделете моля за вашето виждане:blush:

Аз съм сложила 1 комплект с дълъг ръкав и 1 с къс ръкав, нека преценят на място, кое е по-удачно.

# 579
  • София
Благодаря ви момичета Heart

bebiflebi, като стигнах до болницата и казах, че съм била запланувана за секцио, дори и не поставиха под съмнение явно мнението на моята докторка. И в един момент като пуснаха ехографа да ме видят се видя и, че бебето се беше завъртяло седалишно и си беше качило краката на главата и в тази поза никакъв шанс да излезе нормално. Та затова секцио, но знаеш че всичко е много индивидуално, тска че при теб спокойно може да си е естествено Grinning

# 580
Лайка, защо ще ти удължават болничния? На мен ми казаха, че като родя ще го издадат със задна дата.
По същия начин и за направлението за хоспитализация ми казаха, че няма нужда да го сменям дори да родя след термин.
Но сега, като прочетох какво си писала, се замислям дали не трябва и аз да питам за болничния там, където ще раждам.

zzzlati, на мен TSH пък ми беше завишено  в началото на бременността и ми изписаха Еутирокс (сега съм на 50 мкг дневно и вече TSH е в норма).
__milena__ аз въобще не исках да ги пия тези лекарства и много се притеснявах да не навредят на бебето,защото в листовката на метизола го пишеше.Смених ендокринолога и следващия ми ги спря като каза,че въобще не е трябвало да ги започвам.Надявам се на чудо и след раждането всичко да си дойде на място.

# 581
Багажът е стегнат,дрешките изпрани и подредени,остава само да се появи малкият ми юнак ... голямо вълнение,голямо нещо!!!

Имам въпрос към мамите,които плануват да раждат нормално .. кога ви спряха магнезия и дали беше от раз или постепенно го намаляхте?

# 582
Честита госпожица Катрин, да е жива и здрава, а на мама бързо възстановяване!

# 583
Честито на всички момичета с бебчета!Да бъдат здрави и с много късмет Simple Smile

# 584
Багажът е стегнат,дрешките изпрани и подредени,остава само да се появи малкият ми юнак ... голямо вълнение,голямо нещо!!!

Имам въпрос към мамите,които плануват да раждат нормално .. кога ви спряха магнезия и дали беше от раз или постепенно го намаляхте?
Спрях го когато влязох в 9ти месец, от раз.

Общи условия

Активация на акаунт