СЕДМИ клас 2019/2020 - Трето класиране - (27.07. - 02.08)

• 53 160
  • 990
  •   1
Отговори
# 330
Местата на тези, които са класирани на второ, но не са се записали, участват в джуркането на трето класиране.
Местата на тези, които са се записали на второ и впоследствие са си изтеглили документите, не участват на трето. Отиват за четвърто заедно с незапълнени или незаписани от трето.

# 331
  • София
Привет! Искам да попитам Дидева, ако ученик не е класиран и на 4-то класиране, какво се случва?

# 332
Не. Записана е на 2-ро, изтеглих документите за 3-то. Въпреки това статуса е Незаписал се. Притеснява ме, че мястото няма да се появи на 4-то.

# 333
Допълването на утвърдените паралелки до максималния брой ученици продължава до 10. септември. И винаги има свободни места. При добро желание никой няма да остане без училище.

# 334
  • София
Не. Записана е на 2-ро, изтеглих документите за 3-то. Въпреки това статуса е Незаписал се. Притеснява ме, че мястото няма да се появи на 4-то.
Странно. Ние сме същата схема, но на второ си пише статус записана. Аз също разчитам мястото и да се появи на четвърто, макар че нямам вече надежди големи, че ще успее пак да влезе и в тази паралелка.
Като пише до трети август обявяване на свободните места за четвърто, това дали може да стане и по-рано? Как е било предходни години?

# 335
  • София
Досега само четях, но вече мога да споделя и аз моя опит от 3-то класиране. Ние рискувахме, не го записахме на второ класиране в 35-то, където беше приет и на първо и на второ класиране. Желанието му беше да учи немски и английски, по възможност първи език английски, защото е учил 7 години в 20-то у-ще само немски. За първи път писахме 73-то на трето класиране ( преценихме, че първоначално балът му няма да му стигне за първите класирания),  и то като трето желание ( след 1 АЕГ ( НЕ и ФЕ), защото все пак въпреки малкия шанс, си беше място.  И ето го класиран: 73-то НЕ/АЕ ( имаше само 1 място). Така, че наистина риск - печели, риск - губи е трето класиране. В нашия случай спечелихме! Честито на всички дечица, които са успели на трето! Пожелавам успех на всички, които ще се борят и на трето класиране

# 336
  • София
Аз да похваля нашето приятелче: 1 аег с НЕ. Голяма радост е при нас!
Браво, Мария много се радвам за детенце.  Много при сърце приех неговото кандидатстване.

# 337
Уважаемата д-р Кастрева беше пуснала съобщение до директорите, че в срок до 31. 07 трябва да попълнят  информация за определения със заповед на директора график за запълване на незаетите места след трети етап. Все ще има някой, който няма да го направи в срок, после трябва да обобщят информацията...Предполагам, че не по-рано от втори ще се появи.

# 338
  • София
Досега само четях, но вече мога да споделя и аз моя опит от 3-то класиране. Ние рискувахме, не го записахме на второ класиране в 35-то, където беше приет и на първо и на второ класиране. Желанието му беше да учи немски и английски, по възможност първи език английски, защото е учил 7 години в 20-то у-ще само немски. За първи път писахме 73-то на трето класиране ( преценихме, че първоначално балът му няма да му стигне за първите класирания),  и то като трето желание ( след 1 АЕГ ( НЕ и ФЕ), защото все пак въпреки малкия шанс, си беше място.  И ето го класиран: 73-то НЕ/АЕ ( имаше само 1 място). Така, че наистина риск - печели, риск - губи е трето класиране. В нашия случай спечелихме! Честито на всички дечица, които са успели на трето! Пожелавам успех на всички, които ще се борят и на трето класиране
Удобно ли е да споделите с какъв бал е прието Вашето дете в 73-то.

# 339
  • София
Явно доста се е вдигнал бала, защото писахме паралелка, която беше с минимален бал с 18 точки под нейният на второ класиране и дори и там не е влязла.
Откачена година.
Aila, стои ли още варианта Ваня да се запише при сестра си? Все ми се струва, че не трябва да изключвате и тази възможност.
Бендива, възхищавам се на спокойствието и смелостта ти да мислиш и за 4-то.

Поздравления за дечицата, които са успели на този кръг. На другите, каквото и да решат - пожелавам успех.

# 340
  • София, Лагера
Добро утро! Аз докато вляза...
Честито на всички, на които им се усмихна шанса! На късмет да ви е!
Хлапенцето, за което аз се вълнувах, не е прието в хубаво училище... и остава за четвърто класиране. Тя искаше да учи испански или английски, само с английски е приета и не е доволна хич... дано, дано се намери и за нея място!

# 341
Честито на приетите деца!
Кога се очаква да излязат статистиките след 3-то класиране?

# 342
  • София

Явно доста се е вдигнал бала, защото писахме паралелка, която беше с минимален бал с 18 точки под нейният на второ класиране и дори и там не е влязла.
Откачена година.
Aila, стои ли още варианта Ваня да се запише при сестра си? Все ми се струва, че не трябва да изключвате и тази възможност.
Бендива, възхищавам се на спокойствието и смелостта ти да мислиш и за 4-то.

Поздравления за дечицата, които са успели на този кръг. На другите, каквото и да решат - пожелавам успех.
А, спокойствие! Кълбо от нерви съм. Сега ако си премеря TSH-то... Head Band

# 343
Не го мери, че еутирокс няма по аптеките. Вече час обикалям.

# 344
  • у дома...
аз съм на Л-тироксин. Вече 15години.

Общи условия

Активация на акаунт