Бихте ли направили компромис за качествата на партньора си?

• 13 858
  • 662
  •   1
Отговори
# 255
  • France
С тази разлика, че за мен последният ще е паралията, не втория Joy

# 256
Лучия, ако още си в темата би ли обяснила за този втория тип какво имаш предвид под "ограничени интереси"? Човека ли е интелектуално ограничен или просто няма хобита? Може да е тип домошар. Интересите на човека може да се развиват и да се разширява кръгът им. Нормално е в семейството разговорите да се въртят около битовизми. Нали не се очаква всяка вечер да се водят философски дискусии и дебати? Wink Даже си мисля,( от позицията на интелектуален тип човек), че понякога такива хора са много досадни с многото разсъждения и малкото действия.  И не бих изтърпяла още някой като мен. А пък ако е и хипохондрик(като мен) бягам надалеч. Wink
Щом твоята приятелка не се дразни от това качество на мъжа си, значи си пасват, не я мисли!

# 257
  • София
А аз все още се надявам настоящият да забогатее...

# 258
Ами нещо не правиш както трябва Grinning Нали зад всеки успешен мъж стояла жена му. Smile
Къде е сега известната госпожа с морския ник да ти каже как става Simple Smile

# 259

Надеждата умира последна 😀

# 260
Една жена може да направи мъжа милионер. Условието е да е бил милиардер преди това Simple Smile.

# 261
Аз не се надявам, смятам скоро да е..)
Че го взех “беден”, а съм свикнала на изобилие..))

# 262
Не искам богат мъж. Искам аз да съм богата.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 263
Не искам богат мъж. Искам аз да съм богата.Stuck Out Tongue Closed Eyes
Залягай на химията и фармакологията тогава или си намери приятелки с такова направление Simple Smile Така поне са правили всички весели вдовици Grinning

# 264
И богата като бях, пак  не исках да съм с беден мъж.

# 265
Колкото и богата да е една жена, мъжа трябва да е по-богат от нея. Колкото и умна да е - мъжа трябва да е по-умен.

# 266
  • Агент под прикритие
Колкото и богата да е една жена, мъжа трябва да е по-богат от нея. Колкото и умна да е - мъжа трябва да е по-умен.
Тия клишета къде ги намирате, че да ида да чета? Търся си от доста време забавно четиво за сутрешното кафе.  Grinning

# 267
Дано поне е по-красива, че иначе не знам с какво би го впечатлила, спечелила и задържала Sweat Smile

# 268
Като казвате богати, какво точно се има предвид? Истински богатите хора не са много.

Аз не мисля, че някога ще съм богата в този смисъл и не търся и такъв партньор. То и пътищата ни трудно ще се пресекат.

Искам да живея нормално, да мога да си посрещам разходите, в които не включвам яхта например.

# 269
Не съм изчела темата, ама се зачудих...
Какво значи ""сериозен е и става за семейство"? Сега става, ама само след 2 години може хич да не става за нищо. Много пък лесно ги надушвате тия мъже, за семейство родени. Хехе.

Да ти преведа аз, ако става дума за мъж. Стабилен провайдър, който няма потенциала да кривне и при възможност що-годе търпим. Без значение са другите му качества.

Само мъж, който никога не е бил провайдър си мисли, че жените на провайдърите по цял ден обикалят МОЛа, и пият кафе с приятелки между часа за фризьор и часа за маникюр, докато в домовете им вилнеят чистачки и детегледачки

Общи условия

Активация на акаунт