Бихте ли направили компромис за качествата на партньора си?

• 13 836
  • 662
  •   1
Отговори
# 315
  • France
Това и правя, Феникс. И това дадох като съвет на Лучия. Вода и олио не се смесват

# 316
Аз съм удивена колко малко са на брой хората, които разбраха за каква хармония се говори и упорито търчат в крайностите мъжко/ женско, като най-слепешката ги мешат на всичкото отгоре.

# 317
Проектираш собствените си страхове върху всички, Агентов. Никой няма да иска да те променя и кара да се развиваш, не бой се

# 318
  • Агент под прикритие
Проектираш собствените си страхове върху всички, Агентов. Никой няма да иска да те променя и кара да се развиваш, не бой се
Кики, отклоняваш темата, която НЕ е какви са моите страхове, а кой на кого дудне обикновено. Стига вдига пушилка. Grinning
Когато... извинявам се. Ако имам нужда от специалист, с който да поговоря за тях, ще те имам в предвид. Kissing Heart

# 319
Луна, не съм виждал хармония на пазар или тържище, обикновено е глъч и хаос. А искаш ли да си в играта, наминуемо попадаш там и наддаваш всеки ден. Фиксираната цена е само при дамите за удоволствия.

Парите никога не са достатъчно. Питай по-богатите и можещи от нас.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 19:15 от Анонимен

# 320
Нищо не отклонявам, ти си се запънал кат магаре на мост. Всички ти обясняваме, че човек търси себеподобни, ти йок

# 321
  • София
Ето, Братан ще си взема.

Бартоломю, кака, кога пристигаш?

# 322
  • Sofia
Аз мога да си изкарам толкова пари, колкото ми трябват.

Лори, и сама съзнаваш, че това изказване звучи твърде идеалистично и абстрактно. Wink Малко по детски – като: "Ще стана космонавт.".
Парите никога не са достатъчно. Питай по-богатите и можещи от нас.

# 323
  • Агент под прикритие
Нищо не отклонявам, ти си се запънал кат магаре на мост. Всички ти обясняваме, че човек търси себеподобни, ти йок
Виждам как се търсят. И междувременно се коментират и дава оценка за останалите. Нали не ви интересуваха? Grinning

Чуждите страхове и те ли бяха по темата, или просто вдигане на пушилка?

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 19:16 от Phoenix Wright

# 324
Дали ще е удобно да се върнем на темата?
Бившият ми е инженер, но продава авточасти, страшно интелигентен, майстор, отръки му иде почти всичко, семейно ориентиран, НО разхвърлян, лекичко досадничък с хобитата си и желанието задължително жената до него да ги споделя, и май малко го е страх от кифли.
Мисля, че разривът при нас започна, когато след период на не-контене, в който се запознахме, изведнъж се гримирах и вместо дънки обух пола.

# 325
Гал, това беше разказ с неочакван край. Сериозно? Joy

# 326
Сериозно. Мисля, че се получи някакъв старт на натрупване на оценки минус и от двамата.

# 327
Дали ще е удобно да се върнем на темата?
Бившият ми е инженер, но продава авточасти, страшно интелигентен, майстор, отръки му иде почти всичко, семейно ориентиран, НО разхвърлян, лекичко досадничък с хобитата си и желанието задължително жената до него да ги споделя, и май малко го е страх от кифли.
Мисля, че разривът при нас започна, когато след период на не-контене, в който се запознахме, изведнъж се гримирах и вместо дънки обух пола.

Гал, уплаши ме. Аз съм в другата крайност. Както не слизах от токовете, сега имам над 20 пижами, включително и няколко уонзита, които не свалям.

Ще ме зареже моят скоро Simple Smile. Спешно трябва да започна работа.

# 328
Луна, не съм виждал хармония на пазар или тържище. А искаш ли да си в играта, наминуемо попадаш там и наддаваш всеки ден. Фиксираната цена е само при дамите за удоволствия.
Ти говориш за пазар. Може би така гледаш на жените, като на стока. А аз, плюс още няколко дами, просто ви даваме сдъвкано и смляно инфо за съответните енергии - мъжка и женска, когато са по местата си.
Аз мога да бъда мъж в къщата, когато съм сама, но с мъж до себе си, за негово удовлетворение и за мое женско щастие, предпочитам да бъда жена. Не оспорвам никому покупко-продажбите, надничанията в чужди паници и неразбиращите им оценка, но в крайна сметка тия възгледи, следването и прилагането им оформят живота ни...
Радвам се, че има и други, които го знаят де. Благодаря ви, момичета! За коментарите.
Черното коте, Кика, Горджъс, Лейди Касиопея и със сигурност пропускам още някого...

П.П. Да допълня само, към ония, които се гордеят, че могат да бъдат мъже повече от мъжете си. Докато сте повече мъже от тях, ще имате жени до себе си. В един момент ще ви натежи, каквото и да говорите публично.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 19:23 от luna

# 329
  • Sofia
А него защо го е страх от кифли? Смята, че харчат повече ли?

Общи условия

Активация на акаунт