Бихте ли направили компромис за качествата на партньора си?

• 13 832
  • 662
  •   1
Отговори
# 330
  • Агент под прикритие
А него защо го е страх от кифли? Смята, че харчат повече ли?
Защо смяташ, че един мъж го е страх от кифли? Не го е страх, най-вероятно просто не ги харесва. Правиш ли разлика между тия две неща?

# 331
Както не слизах от токовете
Дай акъл как се ходи на токове. Не мога и не мога.

А него защо го е страх от кифли? Смята, че харчат повече ли?
Категорично не, парите никога не са го тревожели, въпреки че заплатата му е ниска (колкото моята) - винаги за най-дребното е гледал той да плати, почерпи, поеме основната тежест. За него това беше мъжко.
Струва ми се, че е личен комплекс от външния вид, даваше всички индикации за това.

# 332
Заяждането е излишно, хора.
Човекът е рокер, харесва свободата и не иска житейски усложнения. Някак като си цял живот по дънки, тениска и маратонки и тежиш 100+ кила, моделка с цветна рокля по тялото и токчета може би не е жената, с която считаш, че ще мелите безпроблемно брашно. И неувереността се подхранва много успешно от липсата на общ интерес извън някои книги.

# 333
  • Агент под прикритие
П.П. Да допълня само, към ония, които се гордеят, че могат да бъдат мъже повече от мъжете си. Докато сте повече мъже от тях, ще имате жени до себе си. В един момент ще ви натежи, каквото и да говорите публично.
Това е много добре написано, само да допълня нещо. Чувал съм от точно такива колко много им се иска, въпреки всичко, да са по-слабия пол, да са си жени в класическия смисъл на думата. На такива винаги съм казвал едно и също:
"Не. Не искаш. Ако си искала, нямаше да се биеш по гърдите какво можеш и какво не, нито пък щеше да го правиш."
Тези жени просто винаги са си били такива и няма да се променят, защото това не става за една вечер.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 01:05 от Не се сърди, човече

# 334
Гал, аз съм ниска, само 1.65 и от десетилетия ходя на ток. Даже ми е по-некомфортно без. Лесно е, въпрос на навик като всичко.
Имам над 100 чивта обувки на ток. Леко съм пристрастена Simple Smile.

Напоследък, откакто си седя в нас ходя или боса или с джапанки.

# 335
  • Агент под прикритие
Добре е да следиш хода на самата дискусия, ако искаш да звучиш адекватно. В поста си Гал е употребила именно фразата "страх го е".
Или си купи очила за старческо късогледство – мисля, че подобен съвет е релевантен за възрастта ти.
Ти май не следиш. Гал е писала "май го е страх". Което е предположение, нещо, което не знае (освен ако не и е казал), защото не е в главата му, а не твърдение. Май някой друг е буквояд и има нужда от очила. Sunglasses

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 20:02 от Phoenix Wright

# 336
Скрит текст:
П.П. Да допълня само, към ония, които се гордеят, че могат да бъдат мъже повече от мъжете си. Докато сте повече мъже от тях, ще имате жени до себе си. В един момент ще ви натежи, каквото и да говорите публично.
Това е много добре написано, само да допълня нещо. Чувал съм от точно такива колко много им се иска, въпреки всичко, да са по-слабия пол, да са си жени в класическия смисъл на думата. На такива винаги съм казвал едно и също:
"Не. Не искаш. Ако си искала, нямаше да се биеш по гърдите какво можеш и какво не, нито пък щеше да го правиш."
Тези жени просто винаги са си били такива и няма да се променят, защото това не става за една вечер.

Галка, няма драма. Вече я докладвах. Simple Smile
Агенте, във всичките ми постинга последните страници говоря едно и също. Как си съгласен с едното, като не си съгласен със същото? Не искам отговор, просто ти си помисли.

# 337
Луна, не си мисли, че съм мъжкарана. Simple Smile Просто имам чудесна професия и съм добра в нея. А каква съм като жена е съвсем отделен въпрос.

# 338
Не си мисля това, Лори. Отричам полезността на модни течения като "Аз мога повече от мъжа си" за хармонията в отношенията у  двойка.

# 339
Агент, не се излагай с провокации. Наистина малко тъпо скачаш на такива закачки. Grin Репортващите и слагащите ключ на теми потребители са недостойни хора в повечето случаи.

Луна, това, което казваш е, че фактите са такива, а универсалната истина, потвърдена от още няколко форумки, е онакава. Наистина сериозно разминаване Simple Smile

Очаквах историята на Гал да е от абсурдна по абсурдна и не се разочарвах Simple Smile

Лори, покажи им малко човешко достойнство и какво значи истински партньор, ти ги разбираш нещата Hug
Искат да се връщат в тъмните векове тези придворни дами. Никакво връщане Grinning

# 340
Това са проявления на женското и мъжкото, Братане. Харесва ти, не ти харесва, така е.
Изречението ти, отправено към мен, моля, погледни си го, не се разбира какво точно твърдиш и какво аз съм била казала. Grinning Звучи като вятър между ушите ти, ама не и като структурирана мисъл.

# 341
Ок, аз не мога да шофирам, възхищавам се на тази способност в мъжа. Това възстановява ли баланса?
Ако не го е страх от кучета, изпадам във възторг. Ужасно съм страхлива. И т.н. Smiley

# 342
Първото ми гадже, беше 1.90 висок, но веднъж се качи на пейка, защото една булонка искаше да го подуши.

Смях се много, но не ми попречи да изкарам 5 години с него.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 01:06 от Не се сърди, човече

# 343
  • Sofia
А, той, и моят, цялостно е страхлив. Обаче пък, за мен е по-добре така. Аз съм много луда глава и ако с мъжа сме си лика-прилика в това отношение, досега да сме изтрепали някъде. Я в морето, я в планината, я на пътя.

# 344
Ок, аз не мога да шофирам, възхищавам се на тази способност в мъжа. Това възстановява ли баланса?
Ако не го е страх от кучета, изпадам във възторг. Ужасно съм страхлива. И т.н. Smiley
Важното е да гледаш на него като на Мъж, а не като на мъж.

Общи условия

Активация на акаунт