Бихте ли направили компромис за качествата на партньора си?

• 13 986
  • 662
  •   1
Отговори
# 465
Законът на джунглата и без твоето разрешение си е в сила, Агенте.
Ама не  така, както си го представяш в мечтите.

# 466
Братане,  но и приятелките ми не правят секс, някои с години. Говорим за млади и хубави жени, с образование и кариера. Имат кандидати, но не ги щат. Те компромиси с качеството на мъжете не правят. Това го пиша, за да те опровергаят, че сексът движи света. Не е така. Само парите движат света.
Женени, които не правят секс, аз познавам само едни. Жената иска, мъжът не.

Хайде сега, секс не се прави само с някой, с който търсиш сериозна връзка. Аз не бих се лишавала. След развода си имах дългогодишна връзка, която нямаше потенциал да прерасне в съвместен живот. Не беше чисто сексуална, защото и до днес сме много добри приятели.

Аз не бях готова за ново семейство, той беше семеен и имахме разбирателство по въпроса.

# 467
Аз не мога да си представя живот, в който мъжете няма да ми обръщат внимание.
 Тия жени аз не ги разбирам, но нали темата е за това бихте ли направили компромис с качествата на мъжете, аз бих, някои от приятелките ми не могат.

# 468
Мисля, че темата е за съвместен живот. За сексуална връзка и хоене по ресторанти и почивки по-лесно се правят компромиси, а и оргазмите са важни за здравето и на мъжете и на жените.

# 469
  • София
Криси, пак опираме до набора от качесва.
За някои много, за някои малко са проблем.

# 470
  • Агент под прикритие
Тя, полигамията си е ок, ама ако всички в групата са напред в съзнанието..Wink
Въртим, сучим и към условията и поставянето им вървим, Уинг.
Това не е характерно за полигамията. Simple Smile

Ти къде си видяла полигамия с условия, която не е просто един частен случай на моногамия?

# 471
Абе сами са тия жени, бе. И на ресторант и на почивка ходят с приятелки или сами. Как да ви го кажа.  И мъже такива познавам. Искат жена, ама не става. И не са единични случаи. Колкото повече остарявам, толкова повече такива хора срещам.

# 472
  • София
Кристина, ако са окей, теб какво те бърка?

# 473
Мен нищо не ме бърка. Не са ок, защото ми го признават с болка, близки сме с тия хора. Приятели са ми. Ама не могат да се пречупят.

# 474
  • Sofia
Крис, аз съм във връзка, ама много обичам да правя неща сама. Когато мъжът ми е бил зает, и на кино съм била сама, и на ресторант, и на планина. И на почивка теоретично бих заминала без никого друг, но едва ли ще ми се случи. Simple Smile

# 475
В Изтока полигамията е баш условна.
Че и едностранно важи само..Wink

# 476
Не е задължително да си във връзка. Аз мога и без такава, макар че сегашната много ми допада. Това не значи да се лишавам от секс. Ако има някакво очакване и търсене на ангажираност от едната страна, по-трудно се получава.

Аз расъждавам от гледна точка на 40 годишна. На 20 не мислих така и се ожених рано без особени критерии и желания. Макар че бракът ми приключи, 17 години ни беше добре заедно и постигнахме много.

# 477
  • Агент под прикритие
Абе сами са тия жени, бе. И на ресторант и на почивка ходят с приятелки или сами. Как да ви го кажа.  И мъже такива познавам. Искат жена, ама не става. И не са единични случаи. Колкото повече остарявам, толкова повече такива хора срещам.

Може, но проблема не е, че не могат да намерят човек. Проблемът е В тях и той е, че подсъзнателно (или съзнателно) не искат.

Законът на джунглата и без твоето разрешение си е в сила, Агенте.
Ама не  така, както си го представяш в мечтите.
Не знам какво си мислиш, че знаеш че се случва в мечтите ми.... Wink

В Изтока полигамията е баш условна.
Че и едностранно важи само..Wink
Когато се практикува само от единия пол, без право на другия да прави същото, не е никаква полигамия. Не и в класическия смисъл. Simple Smile

# 478
  • София
Искат на думи, Криси. Вътрешно не желаят. Какво да пречупват?

# 479
Феникс и аз мисля, че съзнателно или подсъзнателно не искат друг човек, ама пък все ме карат да им търся партньор. Като се опитам да им уредя среща, казват: - не става, не го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт