Бихте ли направили компромис за качествата на партньора си?

• 13 791
  • 662
  •   1
Отговори
# 585
  • София
gabiplus, интересно ми е какво ти би предложила. Не говоря в чисто материален план.

# 586
  • Агент под прикритие
Нещо се бъркаш, Галка. За качества говоря (конкретно аз) и за това какво става когато не правиш компромис с някое от тях, защото те дразни.

Партньор или кандидат такъв, качествата са качества и това не се променя съществено. Дори ако проспиш това на ниво кандидат, рискуваш да ги проспиш и по-късно.

В тази тема велики хора няма! Simple Smile

# 587
  • София
Финикс, са ще кажеш и че не съществувам Laughing

Малко ви е любовта, малко, малкоооооо.

# 588
Е, аз неведнъж съм разказвала, че имах списък..)
И му го показах.’, с намерението да го уплаша и да го откажа.
Да, ама не.
Той се усмихна и каза: Това съм аз.
И се оказа прав.

# 589
Да нямаш три синджира и каишка на врата?
В някои случаи не е необходимо. Когато тези неща не са в твоята глава, а в чуждата. Simple Smile
Но.... говоря принципно. Не твърдя, че случаят е такъв. Или не е.

Тя е права, не му е опряла пистолет в главата.
С изключение на последното изречение, не се разбира какво искаш да кажеш, Агенте.
Скрит текст:
Твърде лично приемаш женските коментари в темата.
В разгара на лятото пускайте теми "кой на кого форумския образ харесва", че от тия дълбоките само дислайк трупаме. Ей ся някой ще се изпусне с езика на омразата и отиде коня у ряката.

Списъците с критерии са ми непонятни на мен лично. Осланям се на очи, уши и глава, засега се справят.

# 590
  • София
gabiplus, интересно ми е какво ти би предложила. Не говоря в чисто материален план.

Да ти кажа.. мога да предложа точно това, с което самата аз не бих искала да правя компромиси. Вече.

И мусака. Simple Smile

# 591
И аз не съм по списъците и далечните планове, но пък ах как обичам да мечтая. И като си сбъдна някоя малка дори мечтичка и ми е такъв кеф. Не съм грандоман, ама пък умея да се радвам на дребни наглед неща, та нямам претенции.
Това с мантрите, цитати и списъци не е по моята част, твърде силен  индивидуалист съм.

# 592

Искрено ми е любопитно какъв отговор очакваш да получиш тук. Буквално списък с "аз съм такава и такава" или имаш нещо друго предвид? Хитроумният отговор на gabiplus свърши ли ти работа?

# 593
От години се благодаря, че не търся мъж сега. Каквито поведение и разсъждения се показват във форумите от мъжките индивиди, са ми просто несъвместими с мирогледа.

И аз не съм по списъците и далечните планове, но пък ах как обичам да мечтая. И като си сбъдна някоя малка дори мечтичка и ми е такъв кеф. Не съм грандоман, ама пък умея да се радвам на дребни наглед неща, та нямам претенции.
..
+1

Важното е да се сбъдват мечтите и да се върви напред. Колкото и на моменти да си мисля, че искам спокоен живот , то толкова бързо ми става явно, че така надали бих била щастлива.

# 594
Не съм чел темата - безумна 40 стр.
Прехвърлих.
Толкова много неща мога да "смелям", и на много потребителки индивидуално, ама не ми се занимава. Sweat SmileSmile

Wing, кефят ме списванията ти. Simple Smile
Кратки, ясни, по същество, без много драма. Разбира се, начинът на мислене и представите ти за живота и отношенията, също.
Ти си от малкото жени с критерии, ясни и конкретни, но в същото време ненатрапчиви, недразнещи, а с цел мачване, което си си го намерила. Wink
Знаеш кога да натиснеш, и кога да си кротка и спокойна. Абе, какво да те описвам, знаеш си. Simple Smile

Агенте, чудех се дали да не сложа в подписа изречението ти: "Велики хора в темата няма", което реално би напомняло във всяка една тема. Mr. Green

Albe, поздрави и на теб, отдавна не съм те засичал. Simple Smile

Каквито поведение и разсъждения се показват във форумите от мъжките индивиди, са ми просто несъвместими с мирогледа.
Спокойно, същото е и с вас женските индивиди, нали ви виждам. И не само онлайн, навсякъде. С 8 от 10 почти няма какво да си кажа. Ако приемем, че имат някакъв чар, физически дадености, бързо ще се изчерпат и няма да е достатъчно.
Вундеркинд - свръхамбициозна - хиперактивна, или другата крайност - пасивна сдухла, с "настроения", също не ми трябва. Среда и баланс джанъм. А претенциите си може да ги отправя към мама и тати.
Hands V

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 02:32 от FragranceFanatic

# 595
... С 8 от 10 почти няма какво да си кажа. ...
Това си е едно доста добро съотношение.
Би било ненормално, ако си допадахме с всеки втори човек.
Аз лично си допадам и имам какво да си кажа с доста по-малък процент.
Не, защото имам претенции, просто интересите, разбиранията, хобитата ми са такива. Не са толкова масови.
Иначе мога да общувам на всякакви теми и липсата на интерес от моя страна реално ще остане незабелязана, но на мен ще ми е скучно и едва ли ще повторя срещата си.

# 596
Сервалан, за теб едно уточнение специално - с всяка мога да общувам на ниво "хай", и пет приказки на кръст, или служебно да свършим нещо - идва, заминава, пито, платено. Много съм добър в small talk, и не само - в много други неща, но да не става самореклама. Sunglasses
Всякакви хора познавам, срещал съм и т.н.
Говоря за потенциална партньорка, която да устои на - чар, адекватност и качества. Обичам да казвам - да ме понесе. Изградил съм си живота, и общо взето напасване трябва, приоритизиране. Връзка, отношения, които да ме връщат назад, не ми трябват, нямам нужда от стрес и напрежение, а ежедневието и животът да стават още по-хубави. Не стават ли, няма смисъл. Сега ти стана по-ясно. Wink

Относно срещите - колкото и да придобивам представа от час, два, три за човека отсреща, не е достатъчно. И ако съм видял стойност, винаги ще дам шанс реално и на двама ни - втора, трета среща, другият да се отпусне, да се опознаете по-добре, преди да правя "изводи и заключения". Условието е да има химия, физически да си пасваме, и да ни е готино, то си личи.

# 597
Фанатик, май съм вече от 2 години поне в този форум, ми ти още все на потенциални партньорки караш. Уж хай контакти, срещи с бамбини всякакви, как пък от такъв голям избор не попадна на стойност.
Вкарването на тези английски думи/изрази между другото е ужасно, не го прави.

# 598
На мен ми беше ясно и преди.
Аз също говоря за партньор и намирането на такъв.
Затова казах, че сходство 2 от 10 си е добра цифра.

# 599
  • Агент под прикритие
Аз искам да задам един въпрос, на който досега никой в този форум не ми е отговорил (не и нещо смислено де): след като някои от вас решават, че имат "амбиции за развитие", защо тръгват да правят опитите за реализацията им и в същото време се ангажират с човек до себе си? Какво пречи да си реализират въпросните амбиции сами?

Общи условия

Активация на акаунт