Бихте ли направили компромис за качествата на партньора си?

• 13 803
  • 662
  •   1
Отговори
# 570
  • Агент под прикритие
Пример: Няма как една жена, която прилича на Митьо Пищова в комбенизон да търси косур, че мъжа и бил неинициативен. Той ако беше щеше да си намери по-красива.

И косури, и кусори, и кусури има право да му търси, ако не е доволна. Кое не е ясно?
Грешка. Ако не е доволна и я дразни, го сменя.
Не търси кусури, не му дудне и още по-малко не казва как ще го смени, а на практика да не го прави.

Не ти харесва даден мъж? Няма проблем, ей ти го пазарът на мъже, иди, разгледай се, ако нещо ти хареса, вземаш си и така. Може да не е точно днес, утре също е ден. Идваш, разглеждаш.... и така.
Защото най-често оплакването от мъж и търсенето на кусури е все едно да правиш рекламация в магазин за стока и да я връщаш, защото не ти харесва как работи. А тя си работи както е по дизайн.
Doesn't work as expected му казват.

Защото приказките са едно, а историята помни всякакви случаи. Simple Smile
Това чоплим цяла тема.

# 571
Хаха, страх..?)

# 572
Страх от представата на животът му без теб. Човек под страх се развива несъмнено, но как е друг въпрос. На мен ми звучи като болезнено привързан за теб и ти имаш пълния контрол в тази връзка. Ти ще кажеш дали е така все пак, аз само казвам как ми изглежда отстрани.

# 573
  • France
Феникс, мисля, че вече обясних.

Моите критерии са 1 добро здраве, 2 добре платена работа, която да ми харесва, 3 мъж, с който се обичаме и можем да бъдем И приятели. Ще ми се да имам и повече помощ в отглеждането на поколението. С тези неща животът може да бъде чудесен.

Не знам защо се приема като толкова негативно, че една връзка върви към приключване. Това са нещата от живота, влюбваш се, споделяш красиви моменти и в един момент се разминаваш с човека до теб. Важното е да успеете да се разделите чисто.

# 574
Че е привързан - да.
Но нали казах, че ритам с копитце и си искам въздуха редовно.

Контрол - няма.
Ненавиждам го, имам органична непоносимост.

# 575
  • Агент под прикритие
"Ако искаш да си с мен, ще споделяш начина ми на живот."
Контрол няма... Simple Smile

# 576
  • France
Няма, когато вратата е отворена широко...

# 577
"Ако искаш да си с мен, ще споделяш начина ми на живот."
Контрол няма... Simple Smile
Да нямаш три синджира и каишка на врата?

# 578
  • Обран бостан ;)
Уингче, когато видя мъж да разпраща такива неща, първото нещо, което ми идва на ум е зомбиран и контролиран от страх мъж.

Или иска да види дали ще му мине номера. Trollface

Това онзи, който е плакал или "правилния" го е правтил.

# 579
  • София
Колкото повече напредвам с ЕГН-то, толкова повече знам с какво не бих направила компромис.

Списъкът обаче... изглежда доста труден за изпълнение и взех много да се притеснявам, дали в крайна сметка няма да остана само с него.

Значи...

Той трябва да е умен. Това условие си е задължително и не подлежи на компромиси. Пробвала съм обратното, не става.
Той трябва да е висок. Ами аз съм 176 см и ниските мъже изобщо не влизат във физическото ми полезрение.
Той трябва да има постоянна работа. Да, с това не правя компромиси, защото не мога да понасям неудачници, които хленчат какви използвачки са жените, само защото са комплексирани от собствените си неуспехи.
Той трябва да има собствено жилище някъде по света. Не мога да приема, че мъж на 40+ години не е създал нищо трайно и материално за собственото си удобство и няма къде да живее. Ако няма апартамент в града, поне да има къща на село. Simple Smile
Той трябва да не е зависим от мама, от бивша жена и да не е нездравословно отдаден на децата си. Или иначе казано- мъже, които се чувстват длъжни да задоволяват капризите на бившите си жени, само защото те са майки на децата им, не влизат в категорията "подходящ партньор". Вече не правя компромиси и с мъже, за които единствената цел в живота е- да бъдат родители и такива, които са болезнено всеотдайни към децата си- до степен, че пренебрегват изцяло себе си като мъже, респ. и аз до тях изглеждам само като придатък. За тия, на които животът се върти около МАМА, хич и не искам да хабя мастило. Там каузата е загубена от самото начало.
Той трябва да има кола. Точно така. От чисто прагматичен поглед- мъж, който няма шофьорска книжка и няма кола, за мен е чист смотльо и не представлява никакъв интерес. С мъже, които са с карта за цялата градска мрежа, мога само да си говоря за плетки.
Той трябва да се грижи за дома, в който живеем в чисто битов аспект и да не ме занимава с дребнавости от рода на "тоя апартамент е само твой, затова аз нямам намерение да инвестирам пари в него." Под това се разбира, че не може да купи нови чаши, нова брава или да плати ремонта на пералнята, защото апартаментът е мой, а не негов и ако случайно се разделим, той ще се е прецакал.
Той не трябва да е скръндза. Стиснатият мъж е жалка гледка, виждала съм я. Той пресмята до стотинка битовите разходи и държи да си ги делим наполовина. Искрено се напряга, ако ям повече от него и непрекъснато гледа промоциите в брошурите. Той пести от всичко. Аз пестя от компромисите към него.

Ами това е в общи линии. Аз продължавам с търсенето. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 580
Няма, когато вратата е отворена широко...

Точно.
Била съм честна.
Наясно съм какво е важно за мен.
Никой не е принуждаван за нищо.

# 581
Скрит текст:

ММ ми го прати.
И каза: “това съм аз с теб.
Във всяка една секунда иначе преди бих ти извил врата. А чувствам само обич и ми е хубаво, каквото и да направиш”.

Та..дали прави компромиси?)

Не знам дали прави компромиси, но не звучи добре това с извиването на врата.

# 582
  • Агент под прикритие
Да нямаш три синджира и каишка на врата?
В някои случаи не е необходимо. Когато тези неща не са в твоята глава, а в чуждата. Simple Smile
Но.... говоря принципно. Не твърдя, че случаят е такъв. Или не е.

Тя е права, не му е опряла пистолет в главата.

# 583
Не ти харесва даден мъж? Няма проблем, ей ти го пазарът на мъже, иди, разгледай се, ако нещо ти хареса, вземаш си и така.

Това чоплим цяла тема.
Не. Чоплим критериите за избора между мен сам/а и мен с партньор/ка. А не как да изберем между няколко различни кандидат-партньор/ки.
Темата никога не е била някой да каже около 18 пъти на страница, че е велик и чуждите критерии не го интересуват, както се получи при вас, мъжете.

# 584
  • Обран бостан ;)
Колкото повече напредвам с ЕГН-то, толкова повече знам с какво не бих направила компромис.

Списъкът обаче... изглежда доста труден за изпълнение и взех много да се притеснявам, дали в крайна сметка няма да остана само с него.
Скрит текст:
Значи...

Той трябва да е умен. Това условие си е задължително и не подлежи на компромиси. Пробвала съм обратното, не става.
Той трябва да е висок. Ами аз съм 176 см и ниските мъже изобщо не влизат във физическото ми полезрение.
Той трябва да има постоянна работа. Да, с това не правя компромиси, защото не мога да понасям неудачници, които хленчат какви използвачки са жените, само защото са комплексирани от собствените си неуспехи.
Той трябва да има собствено жилище някъде по света. Не мога да приема, че мъж на 40+ години не е създал нищо трайно и материално за собственото си удобство и няма къде да живее. Ако няма апартамент в града, поне да има къща на село. Simple Smile
Той трябва да не е зависим от мама, от бивша жена и да не е нездравословно отдаден на децата си. Или иначе казано- мъже, които се чувстват длъжни да задоволяват капризите на бившите си жени, само защото те са майки на децата им, не влизат в категорията "подходящ партньор". Вече не правя компромиси и с мъже, за които единствената цел в живота е- да бъдат родители и такива, които са болезнено всеотдайни към децата си- до степен, че пренебрегват изцяло себе си като мъже, респ. и аз до тях изглеждам само като придатък. За тия, на които животът се върти около МАМА, хич и не искам да хабя мастило. Там каузата е загубена от самото начало.
Той трябва да има кола. Точно така. От чисто прагматичен поглед- мъж, който няма шофьорска книжка и няма кола, за мен е чист смотльо и не представлява никакъв интерес. С мъже, които са с карта за цялата градска мрежа, мога само да си говоря за плетки.
Той трябва да се грижи за дома, в който живеем в чисто битов аспект и да не ме занимава с дребнавости от рода на "тоя апартамент е само твой, затова аз нямам намерение да инвестирам пари в него." Под това се разбира, че не може да купи нови чаши, нова брава или да плати ремонта на пералнята, защото апартаментът е мой, а не негов и ако случайно се разделим, той ще се е прецакал.
Той не трябва да е скръндза. Стиснатият мъж е жалка гледка, виждала съм я. Той пресмята до стотинка битовите разходи и държи да си ги делим наполовина. Искрено се напряга, ако ям повече от него и непрекъснато гледа промоциите в брошурите. Той пести от всичко. Аз пестя от компромисите към него.

Ами това е в общи линии. Аз продължавам с търсенето. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Аз подобен списък не мога да го запомня посмъртно. Ще си карам по "външен вид" Trollface

Общи условия

Активация на акаунт