утре ще ида до Роси нонезнам по кое време, после замислям да мина през склада за памперси, казвайте за къде колко памперса трябваха по софийските домове
и кой иска да ме заведе до Пенчо славейков да видя Ники и да им оставя пампи

-в мен има пари за пампеси 100 лв-освен това много искам да видя ники-взела съм му и белъо че нямаше-проблема е ,че първо съм без кола утре и второ-получавам от 2 дни много често контракции и не знам как ще съм утретака,че ако искаш преди да тръгнеш сутринта ми звънни на домашния 9839429 или ми пиши тук-поне да се видим някъде да ти дам парите за тия памперси и да дойда с теб до дома
..щом ви радва да угаждате на прищявки-детска му работа тва на бранимира,ма и вашто....ако щете ми се сърдете-ама докъто не почнете да отсявате истинските нужди от капризите(що не бил отишъл някой да я види цели 2 дни-май тва питаше бранимира преди няколко дни-било й скучно
)аз ще продължавм да ви го натяквам-щото много ме е яд
!!!ай млъквам....
..щом ви радва да угаждате на прищявки-детска му работа тва на бранимира,ма и вашто....ако щете ми се сърдете-ама докъто не почнете да отсявате истинските нужди от капризите(що не бил отишъл някой да я види цели 2 дни-май тва питаше бранимира преди няколко дни-било й скучно
)аз ще продължавм да ви го натяквам-щото много ме е яд
!!!ай млъквам.... 
-аз ще дойда с теб до дома-мисълта ми беше че няма как да дойда до склада преди това а парите са в мен
-ама по-добре ми звънни утре сутринта или ми клипни на мобилния да се разберем от къде ще е най-удобно да ме вземеш-а ти изобщо с кола ли ще си? май прочетох че имаш провинения в къръщина и са ти отнети правата

, исках да пиша за помещението в Люлин още в събота, но нещо не стигнах
Криси ми даде също МНОГО ДРЕХИ 
-ти и майка ти сте страхотни
-браво за склада и за свършената работа там-сега трябва само да се организираме къде какво има и да се занесе там-аз мога с колата,ма не мога да пренасям торбите-така,че когато кажат другите-идваме
-какво да коментирам повече
една мама беше дала доста добро предложение за детска кухня-ето-за това дете на 2 години е много подходяща-ще хапва месо,разнообразна храна,която едва ли може майката да му осигури-при това на цената на кутията й цигари на ден-попитахте ли за този вариант?защо не я е записала на кухня? това май никой не го провери?
-ще повече че тези момичета са на място,където има персонал отговарящ за тях-и самата директорка беше помолила да няма прекалена помощ-защото ги познава-много е просто-тези момичета(повечето от тях де) идват от дом-там са свикнали ,че едва ли не им се полага-и друг е длъжен да им оигури необходимите неща-няма да коментирам,че това е грешка на политиката на държавата,но е факт-така,че не очаквайте благодарност-те едва ли не го смятат за нормално-да получават и да си искат-и за да ги научим ,че не това е правилния начин-трябва да се подхожда по-организирано и с повече умисъл-първо посещение и разговор с майката-помощ с храна и дрехи само за детето-абсолютен контрол-и чак като видим,че се полагат усилия -може да се дават дрехи и на нея и храни и други помощи....и .тн. и т.н.-
ако изобщо някой е дочел до края
БЛАГОДАРЯ ТИ ,МЕРЕЛИН
Исках да знам дали се движа в правилната посока в разсъжденията си 
въобще-може да се разберем нещо