"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 28 599
  • 802
  •   1
Отговори
# 420
ааааааааааааааа, ядосах се, това момиче се подиграва вече, аз се чудя утре как да стигна до нея с кирливите си 3 лв дето имам #Cussing out
утре ще ида до Роси нонезнам по кое време, после замислям да мина през склада за памперси, казвайте за къде колко памперса трябваха по софийските домове
и кой иска да ме заведе до Пенчо славейков да видя Ники и да им оставя пампи

# 421
  • София
Ще и откъсна главата на Бранимира!!!!! Заклевам се!!!!

# 422
ааааааааааааааа, ядосах се, това момиче се подиграва вече, аз се чудя утре как да стигна до нея с кирливите си 3 лв дето имам #Cussing out
утре ще ида до Роси нонезнам по кое време, после замислям да мина през склада за памперси, казвайте за къде колко памперса трябваха по софийските домове
Криси,аз май ще трябва да дойда с теб-първо заради памперсите-още не са платени онези-щото така и не уточнхме за колко пари са newsm78-в мен има пари за пампеси 100 лв-освен това много искам да видя ники-взела съм му и белъо че нямаше-проблема е ,че първо съм без кола утре и второ-получавам от 2 дни много често контракции и не знам как ще съм утретака,че ако искаш преди да тръгнеш сутринта ми звънни на домашния 9839429 или ми пиши тук-поне да се видим някъде да ти дам парите за тия памперси и да дойда с теб до дома

# 423

няма да коментирам щото ще се потретвам и почетвъртвам с моето отношение по въпроса-само да кажа-ми тичайте през глава момичета,тичайте-коя с по 3 лева в джоба,коя с такси щото нямала кола........ ooooh!..щом ви радва да угаждате на прищявки-детска му работа тва на бранимира,ма и вашто....ако щете ми се сърдете-ама докъто не почнете да отсявате истинските нужди от капризите(що не бил отишъл някой да я види цели 2 дни-май тва питаше бранимира преди няколко дни-било й скучно Crazy)аз ще продължавм да ви го натяквам-щото много ме е яд #Cussing out!!!ай млъквам.... Sick

# 424

няма да коментирам щото ще се потретвам и почетвъртвам с моето отношение по въпроса-само да кажа-ми тичайте през глава момичета,тичайте-коя с по 3 лева в джоба,коя с такси щото нямала кола........ ooooh!..щом ви радва да угаждате на прищявки-детска му работа тва на бранимира,ма и вашто....ако щете ми се сърдете-ама докъто не почнете да отсявате истинските нужди от капризите(що не бил отишъл някой да я види цели 2 дни-май тва питаше бранимира преди няколко дни-било й скучно Crazy)аз ще продължавм да ви го натяквам-щото много ме е яд #Cussing out!!!ай млъквам.... Sick
абе и аз се бях зарекла да я отрежа, ама пусти Ицко много сладък, но и на мен ми писна
Мариетке с тез контракции почивай, сутринта ще ти звънна да се разберем , ако трябва и през вас да мина Hug

# 425
Крис,споко  Wink-аз ще дойда с теб до дома-мисълта ми беше че няма как да дойда до склада преди това а парите са в мен newsm78-ама по-добре ми звънни утре сутринта или ми клипни на мобилния да се разберем от къде ще е най-удобно да ме вземеш-а ти изобщо с кола ли ще си? май прочетох че имаш провинения в къръщина и са ти отнети правата Crazy

# 426
Момичета и аз искам да дойда с вас до П.Славейков, трябва да оставя бельо на Ники от Роси.Моля ,ви обадете ми се по кое време ще тръгвате,  Praynig

# 427
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Утре ли ще ходите в П Славейков. Имайте ме предвид.0896839242

# 428
Момичета Heart Eyes, исках да пиша за помещението в Люлин още в събота, но нещо не стигнах  Embarassed...та:всичко, което беше при мен и което даде Еми и оше една приятелка е сортирано, описано и подредено /за сега в чували и кашони-надявам се на етажерки/ и надписано;скоро ще подам сисък с наличните неща-част още не са описани, защото бяха мокри в една торба newsm78 Криси ми даде също МНОГО ДРЕХИ   bouquet
П.П. Децата имат нужда от играчки; иска само плодови пюрета;зеленчуци, захар, грис/мама й е оставила 5лв./и за двете деца-панталони за есента;ботушки-№22,23;шапки, чорапи,пантофи №19-20,22-23;ботуши за нея-№36/без ток/;адаптирано мляко за алергични; има нужда от NAN1/ще го плати,но тя го намира на висока цена/, бодита, космонавтче;маратонки за нея-№35-36;храна за нея;тя може да шие гоблен;платила си е памперсите и дала пари за още.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 16:28 от Мая-нова

# 429
МАЯ Hug  bouquet-ти и майка ти сте страхотни  bouquet-браво за склада и за свършената работа там-сега трябва само да се организираме къде какво има и да се занесе там-аз мога с колата,ма не мога да пренасям торбите-така,че когато кажат другите-идваме
за въпросното момиче-ми не я познавам-четох само темата,която беше пусната за нея-още тогава предложих да се съберат нещата,които ще се носят,да се отиде организирано ,да се поговори с нея-за да я видим каква е,от какво наистина има нужда и какво прави за да го получи-и тогава заедно да решим как най-добре ще се помага така че да не се пречи-но.....всички хукнаха през глава-само за 3 дни се отчетохте в темата с няколко посещения и аз се отказах от всякаква организация ooooh!-какво да коментирам повече Stopедна мама беше дала доста добро предложение за детска кухня-ето-за това дете на 2 години е много подходяща-ще хапва месо,разнообразна храна,която едва ли може майката да му осигури-при това на цената на кутията й цигари на ден-попитахте ли за този вариант?защо не я е записала на кухня? това май никой не го провери? newsm78-ще повече че тези момичета са на място,където има персонал отговарящ за тях-и самата директорка беше помолила да няма прекалена помощ-защото ги познава-много е просто-тези момичета(повечето от тях де) идват от дом-там са свикнали ,че едва ли не им се полага-и друг е длъжен да им оигури необходимите неща-няма да коментирам,че това е грешка на политиката на държавата,но е факт-така,че не очаквайте благодарност-те едва ли не го смятат за нормално-да получават и да си искат-и за да ги научим ,че не това е правилния начин-трябва да се подхожда по-организирано и с повече умисъл-първо посещение и разговор с майката-помощ с храна и дрехи само за детето-абсолютен контрол-и чак като видим,че  се полагат усилия -може да се дават дрехи и на нея и храни и други помощи....и .тн. и т.н.-
ми...искаше коментар-ето!!! Hugако изобщо някой е дочел до края Crazy

# 430
няма да ходим днес в П.Славейков-ще е утре,но като уточним часа ще пиша тук Hug

# 431
 Heart EyesБЛАГОДАРЯ ТИ ,МЕРЕЛИН Heart EyesИсках да знам дали се движа в правилната посока в разсъжденията си EmbarassedДописала съм от какво наистина имат нужда там!Психоложката в дома е казала, че много трудно работи с Оксана...соц.раб.Пролет го е казала на мама.Аз също мисля,че трябва да се поговори с тези жени... Crossing Arms
Мерелен, ти къде живееш-тези дни може/след предварителна уговорка/ да минем аз или мама да вземем багаж, какавто имаш newsm78въобще-може да се разберем нещо  bouquet

# 432
а дуплика може ли Grinning
наистина трябва да се отсяват защото се злоупотребява с добрината, Роси и Мерелин се опитват да ни го обяснят, има един период в началото когато трагнах да помогам на всички Embarassed, сега вече гледам по трезво на нещата Еми послушах съвета ти
(затова и държа да отида на място да видя човека на когото помагам, предпочитам децата в домовете)

# 433
  • София
вече като има място за складиране на нещата, нека пак да напомня: в багажника ми има две торби дрехи за големи и малко играчки. през деня са до зала универсиада, следобед минават през дианабад, а вечер си ги откарвам обратно във враждебна. това е от великденския базар насам...

# 434
Мая Heart Eyes,при мен нямам багаж-още лятото го метнах на Ефи Winkда си освободя детската стая
Янита,ми що не се разбереш с Мая къде е този склад и не ги ставиш там

Общи условия

Активация на акаунт