"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 28 599
  • 802
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Привет на всички  Hug
Извинявам се, че хич ме няма, но се надявам да ме разберети и да ми простите.
Имам няколко питанки и молби.
Уговорих се да ни подготвят брошурата, но ми трябва ЛОГОТО (ръчичката -цветенце) на движението, както и основните цветове които са използвани в брошурата, както и при изработката на визитките.Това ми трябва във ВЕКТОРЕН ФОРМАТ, а не в джепег, както ми е изпратила Роси  Hug  Peace
Друго.Скоро изнасяме всичко.Имам питане към ОВНЕ или Мая.Мога ли да докарам пералнята и хладилника за Хелиана там?На кой етаж е?Кога и с кого да се уговоря за да ги закараме?Ще има ли с кой да ги качим???
Извинявам се пак, че не съм на линия, но няма начин.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 18:13 от Дамаянти

# 451
Отново да попитам за незрящите деца, които трябва да бъдат транспортирани всеки ден от дома до училището:аз нямам възможност да помагам с кола всеки ден, но ще давам пари за такси или каквото там се организира, през целия курс на обучение.Нещо конкретно ли търсим  newsm78 или просто събираме идеи по този въпрос Crossing Arms

това трябва да се уточни с Лихарска, но може да се събират пари за такси, Миленка ( 4arlin) ти ходиш по често, може ли да кажеш как варвят нещата с детето( и да нагушкаш сладураната моля те)

Последна редакция: нд, 01 окт 2006, 10:23 от rut

# 452
Дамаянти,когато решиш само ми казваш от днес за утре .Стаята е на партера. Стъбите са 5-6 пред блока.Но тука  няма кой да ни помогне за свалянето и пренасянето.

# 453
  • София
Rut, днес говрих с Лихарска...Абе няма дете Елизабет там??? Нещо не си разбрала името.

# 454
Милена провери тогава как се казва детето, ти беше ли като ги питах за името и

Последна редакция: нд, 01 окт 2006, 10:23 от rut

# 455
Милена провери тогава как се казва детето, ти беше ли като ги питах за името и ми казаха Ели от Елизабет
Аз също това име чух, но може и да е станала грешка newsm78 ще питам, но нека тук да не споменаваме имена на дечицата. Praynig Все пак много хора четат темата и...... вие си знаете:hug:

# 456
 :hug:4arlin, моля да дадеш някакво инфо за незрящите деца и техния транспорт newsm78 правим ли нещо Crossing Arms и ако не-какво следва, въобще от кой се организира и координира  newsm78 БЛАГОДАРЯ  bouquet

# 457
Еми, пералнята ще я забърсвам от време на време от праха Wink. В къщи е и когато кажете я давам.

# 458
4arlin има проблем с нета и не може да влезе. Помоли ме, ако някой има спешни въпроси да й звънка

# 459
Еми,бяхме говорили за стилажи и кашони евентуално. Аз трябваше да взимам  и други неща от тебе?....

# 460
  • София
Дамаянти,когато решиш само ми казваш от днес за утре .Стаята е на партера. Стъбите са 5-6 пред блока.Но тука  няма кой да ни помогне за свалянето и пренасянето.
Значи този вариан отпада  Tired
Момичета, дайте идея кой да ми помогне и къде да ги занесем тези неща, защото няма да ги местим с нас в новия апартамент  Rolling Eyes Съжалявам  Embarassed
Ще се опитам да се свържа с жената от акцията която има бус, но не мога да наемам хамали да ги качват, а сама няма как да го направя.Пералнята тежи доста и трябва да се изнесе през прозореца на детската стая, което значи, че трябват поне двама мъже  Close
Започвам да разбирам Ефи за багажа  #Crazy

# 461
  Митко е на работа от обяд до 21ч. (всеки ден без неделя). Ако намерим още едно мъжко рамо...Или в неделя.

# 462
  • София
Обади ми се педагожката от Св.Параскева. Спешно трябва да се осигурят поне 30 фотоалбум4ета до неделя. В мен има 20 лв от Дамаянти- може ли да ги ползвам, Иве от парите за канцеларските материали можем ли да ползваме?? Много е важно!! Ще ви пиша на ЛС за какво става дума. В тази връзка събота сутрин мисля да съм в дома.

# 463
  • София
В мен има 105 лева - ще ползваме от тях  Peace Само как да ти ги дам?? newsm78

# 464
  • София
Ми как, аз ще ги платя, като се видим ще ми дадеш Simple Smile
В събота не искаш ли да дойдеш до Св.Параскева?

Общи условия

Активация на акаунт