"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 28 599
  • 802
  •   1
Отговори
# 465
Ах, иска ми се да дойда с вас в събота, но съм заета. Какво става за петък? Някой иска ли да ходим до някъде? Или май имаше някаква идея? Ох - нещо съвсем се обърках. МНого ми се събра да изчета и доста неща не разбрах.

# 466
  • София
Ах, иска ми се да дойда с вас в събота, но съм заета. Какво става за петък? Някой иска ли да ходим до някъде? Или май имаше някаква идея? Ох - нещо съвсем се обърках. МНого ми се събра да изчета и доста неща не разбрах.
Мацка, петък сме в дом7, 9ч пред магазин 345 на Овча Купел.

# 467
 #CrazyНещо много сложно днес с този форум... #CrazyНе знам какво получи Дамаянти последно на лични Crossing Arms, но пиша тук, за да стане организацията по-бързо, надявам се!!!Ето какво: мога да организирам транспорт от Люлин до Радомир за нещата на Хелияна. Жената е с бус и е свободна всеки ден след 10.00 часа сутрин. Трябва да й се плати едноседнична /няма по-малка/ винетка, че понастоящем няма.Остава проблемът с пренасянето, качването на пералнята и хладилника.Също трябва да пътува някой от Люлин до Радомир, който знае къде се отива /може би Криси, ако има възможност и т.н./ newsm78 Мисля че това е добър вариант, защото може да се случи свеки един следващ ден, когато се организираме Hug Моля пишете, аз утре най-вероятно няма да съм пред компа, но ако трябва ще се чуем или Sickкаквото трябва...Който е на линия по този проблем  bouquet и смята, че това е решение...чакам, че май на Ивето вече й е спешно  bouquet

# 468
Мая аз съм ок, ще ви придружа до Радомир, но нямам познати в люлин , които да дойдат да ги качът на буса, така че когато Дамаянти намери мъже да ни предупреди предишния ден и да се ходи, аз в понеделник може и да пътувам и да ме няма цяла седмица, а този четвъртък съм на лекар, така че - свободни са ми петък, събота и неделя, това е. когато и както решите.
на мен лично вече тая пералня и тоя хладилник ми стурват над 50 лв телефонни разговори за 3 месеца да търся кой хем да ги изнесе хем да ги закара и меко казано ми писна, защото и аз не съм бездънна яма, така че - казвайте вие
абе незнам, много неща се омешаха напоследък
днес ми звъняха от звеното майка и бебе, докато не ви пусна списък с нуждите им, моля никой нищо да не носи до там
Хелияна моли да и намерим някаква работа в София, може да пътува за 50 ст до тук, Дани е на ясла и тя стои без работа по цял ден, така че ако се сещате нещо почасово или нещо от 8 до 4 да рфечем - няма претенции какво да е.
какво друго беше - Ели от Кюстендил не се е включвала скоро и ми трябва Джуджанка 6 - познавате ли мадамата с този ник.
друго - кажете, при кой каквъ багаж има за да се организирам да го метна в люлин и да се сортира, ОВНЕ нали няма да е проблем, Овне ти спомена че наема на помещението е 15 лв, кажи кога се плаща за да даваме от нас си тези пари, няма да го плащаш ти, ще се организираме дружно
Еми имаш от мен 4 албумчета за снимки, най обикновенни са но за 36 снимки, все е нещо, ще се пробвам в събота да мина покрай св Параскева и аз защото ми е мъчно за децата
това е за сега от мен

# 469
а колко струва тая винетка?щото миналата година купувах за буса като карахме едни легълца до Перник и знам,че беше над 20 лв newsm78

# 470
 Hug Криси, отговарям вместо мама-тя е с главоболие-няма проблем за багажа, ключа е в нея.Ще се доразберем - и аз мога да метна нещо, ако трябва и да се сортира newsm78 Относно Люлин-за мен е без значение кой ден-от тези, които изброи, само малко събота не ми е удобно, но ако се наложи-няма проблем Naughty Давайте по-нататък-товароразтоварването. Мисля, че и аз имам албумчета-ще ги дам на Криси  bouquet - преди събота, разбира се #CrazyВинетката е не повече от 20 лв.  ThinkingАко е скъпо-не знам-при мен е само този вариант... Sick

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 20:11 от Мая-нова

# 471
а колко струва тая винетка?щото миналата година купувах за буса като карахме едни легълца до Перник и знам,че беше над 20 лв newsm78

23 лв #Crazy #Crazy

# 472
23 да не са малко-добре де-нали имаше покрай акцията някакви хора с преози-кой записваше координати? newsm78аз не е имам вариант да предложа,но си мисля,че е по-добре да се намери някой с винетка пък да му се налее гориво-щото то ще ни е без пари
а Хелиана няма нито хладилник нито пералня така ли? Thinking

# 473
А горивото по-малко ли ще е от 23 лв.?

# 474
за горивото имаме карта Peace
всъщност всичко дет го пиша е напразно-щото май като гледам няма друг вариант за сега-така че....

# 475
да горивото е по малко
ами -имаше много хора с превози но Даманяти трябва да каже, при нея май останах всички координати

# 476
 newsm78 Да бе - аз пропуснах картата!!!Sorry  bouquet Е, това е вариант-просто, ако се наложи-да се знае, че може и така PeaceНещо без винетка е по-добре, но аз нямам-за сега... Crossing Arms

# 477
значи остава варианта Дамаянти да прозвъни хората от акцията,които обещаха превози и след като се намери някой да се съобразим с негото време все пак и да търсим кой ще ги сваля-аз мога и моя мъж да хвана,но може също вечер след 19.30 или почивните дни евентуално newsm78

# 478
 Криси, благодаря.  Наема се плаща до 30-то число на текущия месец за съответния  месец.  За м.09 няма да плащаме . т.е. до края на октомери трябва да  се  плати.
 Относно  багажа за Хелиана предлагам да платиме винетката друг вариант не виждам и да приключим с този въпрос.

# 479
  • София
Съгласна съм с ОВНЕ, нека оставим Ивето малко докато се преместят, устроят и пр Praynig
Кой ще идва в петък в дом7 и  в събота в Св.Параскева?
Мариетка, моля те (или друг) обадете се утре на Веселинова и евентуално в Св.София. До 15ч ми трябват бройките пюрета, които са им необходими на месец. Може и броя на бебетата, които са на пюрета. После, като стане сигурно, ще кажа защо.

Общи условия

Активация на акаунт