"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 7

• 28 599
  • 802
  •   1
Отговори
# 480
ами ще я платим какво да правим, и аз друг вариант не виждам. Пак казвам, организирайте го до неделя, в понеделник може да се наложи да пътувам за една седмица и няма да ме има
Мерелин утре сутрин ще ида до склада за да поръчма пампите за Кюстендил , би трябвало да има превод, ще взема и пампи за Славейков и може да мина от склада на Майо да изнеса нещата за Славейов- ученическите, защото в четвъртък съм на лекар и незнма дали ще сколасам
но ще ти звънна сутринта
ОВНЕ от мен имаш 5 лв за наема всеки месец, вярвам че и другите ще се включат, все пак 15 лв не са нищо, а това помещение ще ни свърши отлична работа
пак питам - при кой има багаж
знаете ли, Мая, Овне, защо не вземете само пералнярта и хладилника при вас, в краен случай - в мазето имам в предвид, пък аз ще мисля транспорт с ойто да ги закараме до Радомир по натам newsm78

# 481
Защото товароразтоварването е пак същото #Crazy и от Ивето и при помещението-няма кой, а и транспорта е същия;само без 23 лв. newsm78. Не знам-аз съм на линия, когато кажете и преди неделя.  Heart Eyes Ако има и други с транспорт или такива, на които може да се звъни... ooooh!

# 482
но нали на Ивето й пречат  вече нещата. Криси ако имаш в предвид в помещението пак ни трябва помощ за товарене и разтиварване Или аз нещо не разбирам.........

# 483
:hug:4arlin, моля да дадеш някакво инфо за незрящите деца и техния транспорт newsm78 правим ли нещо Crossing Arms и ако не-какво следва, въобще от кой се организира и координира  newsm78 БЛАГОДАРЯ  bouquet
Съжалявам, че не ти отговорих веднага, но от снощи изобщо неможах да влеза в сайта Close
Искам тези дни да доуточня някой неща с ЛИхарска, за транспорта на слепите деца и ще пиша.
Роси имаше предвид една таксиметрова фирма, но и там в момента хората имат лични проблеми и трябва да се изчака. Аз също си мислех да се събира някаква месечна сума която да им покрие поне част от транспорта Thinking

# 484
ок казвайте кога ще ги караме, петък, събота или неделя, само Дамаянти да каже кой ще помага, а на Хели кой ще и ги качи до 8-я етаж неам никва идея #Crazy

# 485
Чудех се  дъъълго дали да давам и аз мнение по въпроса с пералнята и хладилника, но..........ми не се стърпях  Embarassed

Няма ли кой в самия Радомир да помогне - мъж й на Хели, или пък отзивчивите съседи (нали им съчустваха и помагаха) та дори и кмета - те нали са най-бедните в района, ако трябва пък още 20тина лв. да се съберат за некакви там хамали  newsm78 или пък нещо в натура..........от мен едно шише ракийка домашна (веднъж давах вече  Mr. Green е нямах отзиви но и критики така че... Heart Eyes).
В крайна сметка ги осигурявате с тези уреди съвсем безвъзмездно, ми не може ли да си размърдат и те малко .....за да си ги подсигурят ако толкова много ги искат  Thinking  Знам ли, но ако на мен ми се предложи нащо когато съм в нужда няма да го чакам  Crossing Arms до вратата само да ми се донесе.

Съжалявам че не предлагам нищо конкретно а само акъллллл, но вече месеци наред ви виси този проблем и се кахърите и хабите.

Heart Eyes

# 486
Sunnily* съпруга и е в Испания, живеят в гетото на Радомир, където имат за съседи ай-голямата измет на Радомир, имат едни съседи - човека каза че ще помогне, дано и някой друг се включи. Просто нямате идея с ккво е длъжна да се справя Хели, скоро ми писа смс - гласеше - Криси , ако не бяхте вие и заради това че го обичам, щях да го оставя в детски дом, много е трудно.
мъчно ми е за нея, свястно дете е, не се прави на тъпа като Бранимира, никога не е издевателствала с добрината и помоща ни, никога не е хленчела и се опитва да се бори със немотията и липсата на истински близкки и приятели.
Моля ви - включете всякакви втързки - нека и намерим работа
Еми питай твоя познат, някъде в Радомир за чистачка поне не можем ли да и намери нещо, тя каза че няма значение ккаво ще работи Confused

# 487
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
:hug:4arlin, моля да дадеш някакво инфо за незрящите деца и техния транспорт newsm78 правим ли нещо Crossing Arms и ако не-какво следва, въобще от кой се организира и координира  newsm78 БЛАГОДАРЯ  bouquet
Съжалявам, че не ти отговорих веднага, но от снощи изобщо неможах да влеза в сайта Close
Искам тези дни да доуточня някой неща с ЛИхарска, за транспорта на слепите деца и ще пиша.
Роси имаше предвид една таксиметрова фирма, но и там в момента хората имат лични проблеми и трябва да се изчака. Аз също си мислех да се събира някаква месечна сума която да им покрие поне част от транспорта Thinking
В училището за слепи деца има програма и за деца с ДЦП. Те се извозват с училищен бус или фирма- не знам точно но са уредили транспорта. Зоя се казва жената от фондацията, която движи нещата. Ако искате ще и потърся координати и техния транспорт просто ще минава и през св. Параскева. Ако трябва нещо да се плаща за транспорта, то ще е символично и мисля, че можем да го поемем.

# 488
При нас има багаж - дрехи, перилни препарати. Не пречат засега, но припомням периодично, ако потрябват...

За превоза - ще се включа за парите - кажете колко и къде да дам.

За Хелиана - каква работа, за какви пари, на какво работно време?

Мариетка, докъде стигнаха нещата с онава писмо?

# 489
днес не можах да свърша нищо, мъжът ми не ми остави нарочно пари и ключа от колата и ми забегна, за да не мръдна от нас. Много е кофти да си скаран с човека носещ парите и взе да ми омръзва
зьначи - за Хели - съжалявам но в момента нямам финансова възможност да се включа за винетка, защото в неделя съм на погача и трябва да купя подарък, а както споменах - съм във финансов колапс, меко казано,
за петък става ли да идем до Радомир, но трябва да водя Виктор с мен, защото няма кой да го гледа, а ако е такова времето - незнам как ще стане.
Мая, ОВНЕ ако ходим ще можете ли да ме заберете от нас, просто няма как иначе
Момичета съжалявам че поемам ангажименти, а сега немога да ги изпълня, но не е в мен вината, просто брака ми е в криза и това се отразява на всичко окло мен.
утре ще се опитам да стигна до склада за Памперси и да поръчам за Кюстендил, Мариетка има ли пари и за Перник да пратя 3 хиляди защото за Кюстендил са само 6 хилядфи не е пълен бус,тоест няма да се навият да закарат само 6 хиляди, та мислех да комбинирам - 3 хил Перник и 6 хил Кюстендил - ще е пълен буса newsm78

# 490
Аз мога да помогна с товаренето на пералнята и хладилника, но в събота сутринта. Само ще трябва по път да се мине през Владая. През уикендите се качвам на вилата с мойте момчета и момичета, за да ремонтирам къщата и мога да помоля 2 момчета да дойдат до Радомир, за да ви помогнат. Но след това ще трябва да ги оставите във Владая при мен. Ако това ви урежда, пишете ми, за да ги попитам.

# 491
Хрумна ми идея - нека и Хели се потруди  Sunglasses

Имам рамка в спалнята и отдавна си търся някакъв симпатичен фотус за нея, но ........къде от липса на време, къде от липса на подходящ, но рамката си стои отще празна....ТА идеята ми е ще дам 15-20лв. на Хели за една картина от нея, които да отидат за винетката.

Какво ще кажете.

# 492
Не че не мога и без нищо да дам парите, но като чета за момичетата ми се иска да свикнат, че парите се печелят.

# 493
Хрумна ми идея - нека и Хели се потруди  Sunglasses

Имам рамка в спалнята и отдавна си търся някакъв симпатичен фотус за нея, но ........къде от липса на време, къде от липса на подходящ, но рамката си стои отще празна....ТА идеята ми е ще дам 15-20лв. на Хели за една картина от нея, които да отидат за винетката.

Какво ще кажете.
сигурна съм че за Хели ще е огромно удоволствие, но измисли какво искаш да ти нарисува.
прави страхотни животни особенно кончета
Ивет ще съм ти благодарна да отпуснеш момчетата, повече от -3-4 часа няма да отнеме

# 494
вече като има място за складиране на нещата, нека пак да напомня: в багажника ми има две торби дрехи за големи и малко играчки. през деня са до зала универсиада, следобед минават през дианабад, а вечер си ги откарвам обратно във враждебна. това е от великденския базар насам...
нещата вече са при мене. прибрани са в склада

Общи условия

Активация на акаунт