Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 399

• 34 224
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна

Привет, момичета Smile
Каня ви на закуска на тревата Smile
Прекрасен да ви е деня !

# 181
Добро утро.

Чаша кафе, шепа усмивки и милион малки радости имайте днес...  Coffee

Чудесен е анализа, очаквам с нетърпение следващия.
Марта Blue Heart   И аз се надявах да открехне темата за бъдещите събития, какво мисли, че ще се случи между тях. Сигурно и тя, като нас предполага и има мнение. Ще  бъде непрофесионално и некоректно да го изрази.
Радвам се, че съм разбрала доста голяма част от смисъла и малките детайли в сюжета.
На този етап има едно нещо,което е сигурно, безкрайна,споделена, забранена  и единствена любов.  Очаквам двамата да започнат да се борят за любовта си, да я доказват с действия не с приказки.
Нямам търпение да видим първия трейлър. Август напредна доста, скоро, скоро ще загатнат какво са подготвили.

Относно Ерхан Алпай, думи нямам... Като комисар Хакан беше  блестящ, добър, а тук идеално ми приляга на образа. Като го видях на лодката, първата ми реакция беше, този все едно излиза от Карлуково, мн сполучливо. Няма слаба игра на някой от  актьорите в  сериала. Прекрасни професионалисти са целия екип, сценаристите... Неслихан и Енгин не случайно са сред любимците на публиката, доказани и обичани. Страхотно се напасват и без докосване усещаме и виждаме  любовта им.  Адмирации за тях и хората зад гърба им.

Коя двойка е вашия фаворит?

Всички са чудесни актриси, всяка играе добре ролята си и е на мястото си...

# 182

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден четвъртък!
Да пием по късно кафе и да захващаме задачите за днес.

# 183

Миг от Санджар.Heart

# 184

Оставям ви в една морска компания.
За разхлаждане...
Дайвинг клубове - Каш и Бодрум.

# 185
  • Пловдив

Не си е пуснал мустак.
Така ще е през 2-и сезон.

# 186

Не си е пуснал мустак.
Така ще е през 2-и сезон.

Писах повече от 10 минути пост и какво натиснах не разбрах и всичко изчезна...
Няма пак да пиша всичкото, но само ще кажа това - става ми мъчно някак за Яхя.
Как малкото братче, което винаги е било под закрилата на по-големия, делил е с него всичко включая и обувките - сега когато има всичко - се превърна в подлец и предател, жалък страхливец поддал се на манипулациите на една интригантка - вместо да я постави на мястото ѝ.
Имали тайни, които да си ги пазят взаимно. Интересно ми е каква тайна на Менекше пази Яхя.
Защото "неговата" не е нищо особено. Това с Дуду не е нещо страшно, защото те с Елван всъщност нито се обичат, нито живеят като истинско семейство. Защо да стоят в един фалшив брачен съюз, когато всеки може да намери щастие и разбирателство с някого другиго.
Ако Яхя се събере по-нататък с Дуду - това ще разклати основите на конака. Дуду е съвременна млада жена с образование и хубава работа и няма да се затвори  да бъде домакиня, ами ще  внесе нова съвременна нотка в живота на конак Ефеоглу. Ще "детронира" старите възгледи и модел на поведение на мама Халисе.
Зехра има нужда от такъв тип снаха, за да излезе и тя от своята черупка. Зехра също има образование и професия, но атмосферата в конака направо я "вмухлясва".
Елван заслужава някой, който хем да я "събуди" - хем да ѝ позволи да "разцъфне" , защото в нея бушува живот, който в конака е бил подтискан. Елван в конака - Елван при Наре. Разлика от небето до земята.
За Елван виждам Кахраман. Той има нужда също от  едно "изваждане" от самоналожената тъмнина в която се е потопил. В него има добра страна, която е дълбоко скрита и мисля, че Елван би я извадила.
А защо не и да роди дете Елван. Имам едно мъгляво усещане, че при нея и Яхя нещата не се получават не само по нейна вина. Елван му е "натрапена" от Халисе като булка, той не е чувствал нищо към нея - възможно е "нещото" при тях да не е било кой знае какво като усещане и емоция, защото един малък детайл ме навежда на тази мисъл. Яхя използва най-малкия повод, за да се изнесе от семейната стая, още повече че преди това се правеше и на заспал /демек съпружеските задължения не му бяха съвсем натамам/.

А прическата му в момента ми харесва. Бива и брат му да пусне по-дълга коса, ама това в сферата на пожеланията...

# 187
На мен ми е много интересно кога, ще избухнат Зехра и  Яхя.  До кога ще стоят зад  сянката на брат си, може би ще нядигнат глави..За да прегазят семейните традиции, честта и да търсят своето щастие и обичта ..  Яхя е заслепен от завист и е потънал в комплекси. Мисля, че каквото и да направи, не е защото не обича брат си. За всичко случващи вини него, а виновника е майка му.. Ще има промяна със сигурност. Нормално е да търси щастие, обич, да иска деца... Ще се покае, освен ако не стигне твърде далеч с интригите и Менекше, тогава няма да му прости Санджар.. Може бебето да е клопка, но твърде елементарно ми се струва...Ще има още много драма..

# 188
Керим.Heart

"След среща с тъгата, се радваме на радостта.
................................................................................
След слабостта ни, оценяваме упоритостта.
.............................................................................
След безразсъдството, се учим да бъдем предпазливи.
..................................................................................................
Може би всеки път, когато изберем да бъдем себе си, ще загубим нещо.
Но това, което никога няма да загубим, е всичко, което сме. "

Патриция Бано

А дали, наистина помъдряваме?

За Керим, да.Hands Plus1

# 189
  • Пловдив

Ооо, няма да се разделяме с никой от персонажите.
Ще има мъка, ще има радост, всичко ще има.
Важно е ние като зрители да знаем, а героите - не...

# 190

Лято... Релакс... Любими неща...

Цитат
За всичко случващи вини него, а виновника е майка му..

Ние търсим  /казвам ние, имайки предвид зрителите/  вина у всички други  - едни считат за най-виновен Санджар, други считат Акън, вина има и Наре, виновни са Менекше за едно, Яхя за друго, Дуду и Кахраман, дори Каврук за трето...
Но най-голяма вина за всичко случващо се сега /в настоящето/ имат вина родителите.
Посланикът - за това как се е отнасял към дъщеря си и към  осиротялото дете на приятелите си.
Никак към дъщерята, всичко към "сина". Защо - защото Акън има пари, тези пари ги е управлявал първоначално посланикът, после ги е получавал като "бонус" заради маниакалната страст на Акън към Наре.
Халисе - за да запази статуквото си на господарка на имението - поощри Яхя да се опълчи на брат си.
"Почерни" и двамата си сина със съпруги, с едничката цел - да има внуци.

Родителите са институция за децата. Добри или лоши - те са. И най-големите грешки с течение на времето "олекват"  и губят същността си.

Не ми се иска Наре и Санджар да бъдат "лоши" родители за Мелек. Правят грешки, обаче най-лошото е, че на моменти детето им има най-правилните решения - които някак убягват на мама и тати.
Втори сезон искам да гледам вече осъзнала себе си Наре,  твърд спрямо любовта си Санджар.
Сега всички са се омотали в себе си, около другите и всички заедно...

Скрит текст:

# 191
  • Пловдив

На мама прости, на тати - измисли как да се сдобри и с него.
Няма тати, няма мама - чакаме да видим какво и как ще се случи.

# 192

Днес е време, да си поплача. Sad

# 193
  • Пловдив

Остава около месец до началото на сезон 2.
Продуцентите вероятно са готови с плана за ПР.
Ние сме в очакване също...

# 194
Дамска фотосесия 👍
Най-малката, най-красива 😍

Общи условия

Активация на акаунт