Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 399

• 33 939
  • 737
  •   1
Отговори
# 645

Заглавието на новия разказ е "Nezaket Hanım" - Любезната дама/Добрата дама/Госпожа Незакет.

Нова снимка на Енгин с оператора Сердар Армутлу.

Може да ви няма, но снимки има.
Енгин на сватбата на редакторката на списание Kafasına göre - Идил.
Сватбата е била в Каш на 20 август 2020 г.
До Идил е приятелят на Енгин Ясин Окуз, с който създават списанието.

Ама, че хубави новини!
Гледам снимката от сватбата и знаете ли какво забелязвам за пореден път. Енгин винаги застава на втори план и особено когато събието е на някого другиго. Възпитание, скромност, интелигентност, както и уважение към останалите. Но това си е Енгин.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 19:48 от Марта_49

# 646
Привет

Много хубави снимки 😍 Само що го стискат за лакътя все, сякаш ги е страх да не избяга 😜

Чакам новия разказ 👀👀👀

Сватбата е била скромна - роклята, букета,нищо помпозно, ами с такива хора общува Енгин, от неговата кръвна група 👍 Щастието обича тишината, казват. Кой е младоженеца или може би той снима 🙂

Честит рожден ден на Берг, един широко скроен, талантлив, лъчезарен човек! Да е жива и здрава!
  Марта, той е и висок, затуй е отзад 😜шегувам се, права си, просто не обича да е на показ, наистина е различен от другите артисти, по принцип обичат да са център на внимание, гледат да се набиват на очи. Селфита-мелфита, вижте ме какъв съм хубавец/хубавица, къде сте вий, къде съм аз 😎🙂

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 19:40 от araselia

# 647
Араселия Two Hearts
Така си е.
А относно младоженеца - може би е този от дясната ѝ страна, дискретно я придържа за ръката. Поправка - не е той.

Ами може и да ги е страх...

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 20:19 от Марта_49

# 648
  • Пловдив

Та, булката е Идил, младоженецът е Ясин - приятелят на Енгин.
Кум е футболният треньор Баяндир - приятел на Енгин - често са заедно на море.

Баяндир е по диагонал на Енгин.
Ето го и тук:

# 649
Благодаря, Марианче ❤️ Одобрявам младоженика, много си подхождат с булката, ще имат дълъг и щастлив семеен живот 👍 Аз като онази пишман врачка от нашия сериал 🙂

# 650

Та, булката е Идил, младоженецът е Ясин - приятелят на Енгин.
Кум е футболният треньор Баяндир - приятел на Енгин - често са заедно на море.

Това е единият свидетел - обзалагам се, че вторият е Енгин.
Да видим дали ще позная.

# 651
  • Варна

Привет и от мен Smile

Хубави нови снимки и от промото и от ежедневието Yellow Heart Чудесно написано четиво от Шахзад, благодаря за превода Yellow Heart
Сватбата сте я разследвали- кой сват, кой кум, кой младоженец Smirk
Искам вече обаче и от Енгиновата сватба  Rage

Честит рожден ден на Бергюзар Flowers Hibiscus
Да е все така лъчезарна, отдадена на семейството си и да радва с таланта си Two Hearts Прекрасен човек е Heart Decoration
Ставам все по нетърпелива, но като гледам не само аз, почваме да се напрягаме нещо вече Scream

# 652

Ей, всичко се знае...

# 653

Ама много пари за таз бяла дюс ризка, тц-тц-тц, Добре му стои ама чак пък близо 1000лв да дам 🙄😂

# 654

Офф, ти остави парите - ами той пак ѝ навил ръкавите.

# 655

Навил ръкавите, разкопчал я до пъпа 🤐😂 Това е официално промо на канала, другите  се стегнали, натокали 😎, ама нашия хич не е по официалностите, не му пука особено 😜

# 656

Навил ръкавите, разкопчал я до пъпа 🤐😂 Това е официално промо на канала, другите  се стегнали, натокали 😎, ама нашия хич не е по официалностите, не му пука особено 😜

Значи, за което си права - права си.
Неслихан е на токчета, Ураз е с официалните си обеци, Мелек си е Ангелче, Бюлент най-вероятно е с нова броеница /ама  не го дадоха в далечен план, затова е само предположение/.

# 657
  • Пловдив

Разсмяхте ме със запретнатите ръкави.
Ами такъв си, и вратовръзките ги няма при него, ако не е в роля.

Превъртях отново промото - всички са снимани малко над кръста.
А какво виждаме между снимките, е бонус.
Марта, ти бая, бая ме разсмя - много си наблюдателна...

Допълвам специално за araseliа.

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 22:43 от mariana51

# 658

Нова снимка на Енгин с оператора Сердар Армутлу.

Обаче и Санджар Ефеоглу с готина ризка... 

Интересно коя ли серия снимат вече?
Сетих се нещо - Гедиз беше набит, Яхя също беше набит /нали имаше едно видео /, Локи се уплаши и забягна към армията...
Остана само Неждет да изяде някой пердах, ако не си спазва задълженията по "трудовия договор"...
О-о, Кахраман също - като се разбере съпричастността му към отвличането на Акън и после на Наре. Малее, тежко му и горко. Дано се е запасил с броеници... повечко...

# 659

Усмивка.Heart

Непрощаваща.Thinking

Загадъчен.Thinking

Лека.

Общи условия

Активация на акаунт