ТЕМАТА НА ИБО 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" - №67

• 47 876
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Ръката на Зейнеп как остана да виси във въздуха...Онази бизнес-дама правилно я надушихме, че е хиена и точно на масата, на която Зейнеп и Мехди взеха решение да се оженят стоят... Smiling Imp Ааааа, колко още ще страда това момиче Sleepy Много интересно се очертава Heart И Джемилето и Кибрит, ако вземат в къщата, ще станат абсолютно женско царство - 7 жени Animal See No Evil

# 602
Бенал се барнала с голямото деколте, но ще си стои в къщи с Мюжгян.
Всички избягаха при Зейнеп!

Изглежда Мехди ще отиде за Кибрит в дома на Зейнеп, според снимката , която видяхме по- рано днес...

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 05:22 от Lilims

# 603
Бенал горската, пак втора резерва се очертава 😝
Бързо се появи кандидатка за овакантеното място на първа съпруга.
Мехди бей ще трябва да жертва не само бащиния сервиз за да стане коджамаааан ишадам 😜

# 604
Привет!
Бенал така и не разбра, че не е тръпка за Мехди!
Новата мацка е същата Бенал, мисля, че Мехди ще се подведе по нея като консултант в новото му начинание, надали ще се влюби в нея или може да е само за да лекува нараненото си его, дано само не му омете паричките и да го остави на нула! Иначе видя големия му потенциал щом му се съблече по нощничка! Забележим ще трябва да е!
Дилара и Зейнеп се бяха разбрали, че ще живеят заедно, но за Джемиле ми е изненадано, все очаквах да се съберат с Нух в неговия дом.
Домът е не само на Зейнеп, но и на Султан, двете орташки плащат наема на къщата, Султан се отказа от квартирата която беше капарирала, за да помага на Зейнеп за наема и понеже къщата е голяма, заживяха заедно.
За Мюжгян бях казала, тази жена, освен че е злобна, тя е и психически недобре. Злодеите са хитри и изпипват злините си акуратно, тази се държи,мисли и приказва като типично луд човек.
Историята на филма става все по-интересна с новите герои, които влезнаха, с историите на старите и какво ще се случи с всички!
Приятен уикенд на всички вас!

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 10:31 от НиМуКа ТеЙоКе

# 605
Нимка, няма как без годеж и сватба Джемиле да заживее с Нух. Това би било направо революция в квартала Sweat Smile
Мисля, че ще се изнесе при Зейнеп докато се уредят въпросните формалности. Иначе са сладки двамата с Нух.
Верно, че на Мюжгян погледа все по-луд става.
Не ми се вярва да е много жИлезен Мехди по отношениена  прозорливата бизнес дама. Както пиша няколко пъти - ще му се отдаде възможност да направи сравнение между два вида цивилизованост. Защото Зейнеп е само свободомислеща, а пък новата гърла си е направо сЛобододействайща (сЛободия + действие = разпасана съгл.махленската терминология).
Лошото е само, че той ще екстраполира поведението на новата върху външните признаци в държанието на Зейнеп.
Ще реши, че примерно работата й с Баръш по вечерни доби задължително приключва по начина, по който се опитва да я приключи гумаджийката.
Ама да видим как ще го разработят сценариститите. Може и положителни да са изводите на Мехди бей по отношение на Зейнеп.

# 606
Нимка, няма как без годеж и сватба Джемиле да заживее с Нух. Това би било направо революция в квартала Sweat Smile
Мисля, че ще се изнесе при Зейнеп докато се уредят въпросните формалности. Иначе са сладки двамата с Нух.
Верно, че на Мюжгян погледа все по-луд става.
Не ми се вярва да е много жИлезен Мехди по отношениена  прозорливата бизнес дама. Както пиша няколко пъти - ще му се отдаде възможност да направи сравнение между два вида цивилизованост. Защото Зейнеп е само свободомислеща, а пък новата гърла си е направо сЛобододействайща (сЛободия + действие = разпасана съгл.махленската терминология).
Лошото е само, че той ще екстраполира поведението на новата върху външните признаци в държанието на Зейнеп.
Ще реши, че примерно работата й с Баръш по вечерни доби задължително приключва по начина, по който се опитва да я приключи гумаджийката.

Ама да видим как ще го разработят сценариститите. Може и положителни да са изводите на Мехди бей по отношение на Зейнеп.
Дари, да, смятах, че Нух ще се престраши да иска Джемиле от Мехди и тогава тя да напусне тъмния дом, както го нарече Зейнеп, не смятах, че и тя ще духне от там толкова бързо!
Мисля, че Мехди ще направи разликата между тази гумаджийка и Зейнеп, и още много неща ще разбере Мехди уста относно какъв диамант е Зейнеп, но за него ще бъде късно! Трябва да е пълен глупак, за да слага на едно ниво тази новата и Зейнеп, ако го направи тогава жалко за него, съвсем ще ми се срине в очите!

# 607
Мисля, че изводите, които ще си направи Мехди след "горещата" работна среща, ще са в плюс за Зейнеп!
Защото те бяха женени законно, спаха в една стая, но нямаше кекс.
Зейнеп не е от типа жена-съблазнителка.
Интересно ще ми е, да видя реакцията на Бенал, когато види бизнес дамата. Тя си мисли, че се отървала от Зейнеп и се вижда женена за Мехди- да ама не ! Други облаци застрашават щастието, за което мечтае...
Джемиле ще бъде по- добре в дома на Зейнеп, защото нали ще правят общ бизнес с Емине, така ще обменят идеи и рецепти по всяко време.  Мехди да осъзнае вече какво зло е Мюжгян, щом и родната ѝ сестра не я търпи и се изнесе...

# 608
Трейлърът с бг суб: https://ok.ru/video/2074367363616

Много интересно развитие се очертава. Мехди ще наказва Зейнеп с мълчание и пренебрежение. Още едно доказателство, че е направила добре да го остави. Жалко, че тя има душевност, която я кара да страда, да се измъчва от чувство на вина. И поведението на Мехди ще засилва тази вина. Тя се самонавива с думи за израстване, за развитие, но няма да е лесно да живее с удовлетворение от правилното решение. Отново ще попадне в капана на вината, от който не може да се измъкне. Добре, че има подкрепата на всички около себе си, без Сакине, разбира се.

# 609
Не сте прави за Сакине. Тя я брани по единствения начин, който познава. Хилядолетия жената не е била възможна без мъжа. Сакине е направила най- голямата жертва- дала е детето си на Нериман с надежда да спаси Зейнеп от махалата. До преди едно поколение жена е била омъжвана за брата на мъжа и, за да не предизвиква съблазън и да има продължение на рода...

# 610
  • Плевен / София
Не сте прави за Сакине. Тя я брани по единствения начин, който познава. Хилядолетия жената не е била възможна без мъжа. Сакине е направила най- голямата жертва- дала е детето си на Нериман с надежда да спаси Зейнеп от махалата. До преди едно поколение жена е била омъжвана за брата на мъжа и, за да не предизвиква съблазън и да има продължение на рода...
Да...вярно е, че я спаси от махалата и после пак тя я върна там за свое удобство....

# 611
Вики, интересен поглед. Не се бях замисляла, че толкова ѝ е кръгозорът на Сакине. Има логика в насърчението човек да пази брака си, да прости, да направи компромис и от тази гледна точка има нужда и от такъв съвет в трудни семейни моменти. Сакине изпълнява тази роля, със сигурност е добронамерена, все пак това е дъщеря ѝ. Но чак толкова смазана да е една жена и за миг да не пожелае да се еманципира, мъничко поне; да се възхити на смелостта на дъщеря си, на силата на Нермин, на волята на Султан - чак толкова да се самосмачква една жена, ми е противно.

Покорството, малодушието се възпроизвеждат в една култура, в каквато е живяла Сакине. Тя не може да надскочи себе си, но лошото е, че дори не го желае. Лошото е, когато зависимото положение на жената е превърнато в абсолютна норма. Сакине е добре смачкан продукт, който иска да се възпроизведе и в Зейнеп.

# 612
Често забравяме къде живеем и колко придобивки имаме. Моята майка е била първото момиче, на което семейството е разрешило да излезе от малък град до София за да дойде да учи в София в университет. Тогава си е било революция. Сега не му обръщаме внимание. Но повечето жени по света са в зависимост. За пръв път има вице президент на САЩ жена и това е видна демокрация.

# 613
Преди малко пак си пуснах фрага към следващия епизод и се замислих - ми, той Мехди с кой акъл отива сам да подписва документи и то в дома на гумаджийката. Нали постоянно говореше на Зейнеп, че и батко му незнам си кой е адвокат. С него да се беше консултирал поне. Сега, ако Зейнеп го попита нещо за продажбата на сервиза (с най-дори намерения), ще излезе, че любопитства за неща, които вече не я касаят... Наистина ми се струва, че Мехди действа на инат и това до нищо добро няма да доведе.

# 614
Заповядайте серията с бг суб!
Благодаря за превода!!! Hug Flowers TulipFlowers Sunflower
https://ok.ru/video/2133527038484

Общи условия

Активация на акаунт