Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 127

• 37 007
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Яко в Матрицата...
Много як озет Joy Гедиз си искал конака обратно, ама Наре като дъщеря на един баш комарджия ще направи план, който ще попречи на Гидьо Joy

# 616
Глупост до глупост бе Head Band
Иначе тансиона между влюбените се повишавал Joy

От Ураз Heart Eyes

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 15:32 от Еванджелин

# 617
  • Яко в Матрицата...
И късканчлъкът също Joy Не знам защо ги мъчат Наре и Санджар. Обичат се, за какво са тия изкуствени препятствия, изобщо не разбирам.

# 618
Наре, която не може да понесе, че столетното приятелство между Ефеоглу и Ъшъклъ се е развалило заради нея, се противопоставя на картите, които е раздал Гедиз. Като дъщеря на комарджия, решава да раздаде свои карти. Този план поставя камък на пътя на Гедиз, който е решил да си върне всичко, което е поделил със Санджар, дори конака. Това заставя Санджар да вземе решение, което никой не е очаквал.
Менекше се опитва да скрие аборта от Санджар и жителите на конака, знаейки, че ако разберат, ще я изгонят. Но това на практика е невъзможно и тя има нужда от нов план.
Елван разбира от Наре, че Яхя е невинен и отива да му се извинява. През това време Яхя, който живее в дома на Наре, има гост - Дуду.
Тъй като Санджар се приближава постепенно към Кахраман и Акън, той гради и играта си да получи попечителството на Мелек. От друга страна, Кахраман се опитва да разбере, дали Санджар и Яхя наистина враждуват, с помощта на информация, която получава тайно от конака.
Докато се случва всичко това, напрежението между двамата влюбени се увеличава с всеки ден. От една страна войната за попечителството, от друга страна растящата им ревност, ще накара Санджар и Наре да направят нещо, което те никога не са очаквали от себе си.

Господи, дай ми търпение Head Band

# 619

Злодеят- чаровник Heart Eyes

След, като първо Санджар, а после Наре го зачеркнаха с лека ръка, явно Гедиз е решил да ги остави само с колибата Stuck Out Tongue Closed Eyes Има смисъл Thinking Все пак, там влюбените бяха най- щастливи Smirk
Сигурна съм, че го прави за тяхно добро Smirk

А, иначе нямаше нужда, от толкова подробен озет. Буквално ми разказаха епизода Smiling Imp

# 620
  • София
И аз съм на мнението на Еви, че снимките от фотосесията са направени умишлено разтегнати, за да изглежда по-слаба. Сравнена с тази снимка от ДП се вижда разликата от действителната Несли.

# 621
И аз съм на мнението на Еви, че снимките от фотосесията са направени умишлено разтегнати, за да изглежда по-слаба. Сравнена с тази снимка от ДП се вижда разликата от действителната Несли.

Грим о ъгъл на заснемане

# 622
Сложно, и това го има Hands Metal

На въпрос към Едип Тепели (Каврук), каква е Неслихан Атагюл, ето го отговора му:

"Това е истинското лице на @neslihanatagul" Heart Eyes

А на въпроса НарСан или НарГед е той, отговора му е КавГед (Каврук и Гедиз) Grinning

Кадир на снимките на "Бизнес по Казахстански в Турция" Grinning

https://twitter.com/neskadDfan_ro/status/1309522381921300480

# 623
  • Яко в Матрицата...
Ахахаха, КавГед JoyJoyJoy

Този Едип е скица, те добре си се разбират с Ураз извън сета Grinning

# 624
Интересно четиво нося от Televizyon Gazetesi Sunglasses

"Кой повярва на тези думи? Изгориха Гедиз в Дъщерята на посланика, но публиката се отказа и от Наре!"

https://televizyongazetesi.com/kim-inanir-bu-laflara-sefirin-kiz … tm_medium=twitter

Има бутонче за гугъл превод, бая разбираемо е Hug

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 20:45 от Еванджелин

# 625
  • Кърджали
Обаче забелязвам че колкото повече сценаристите "вървят" свещу Гедиз, толкова повече медиите  го обикват. За голяма част от зрителите дума не отварям даже.

# 626
Еви, благодаря, че ни държиш в течение за настроенията в медиите.
Статията е хубава, но реакциитее на публиката смятам, че са леко прибързани. Нали, никой не очакваше, че Наре ще е на върха на щастието от признанието на Гедиз. Да, може да се каже, че не прояви нужното уважение към чувствата на човека, който винаги е проявявал разбиране към нейните. Но тя беше шокирана и много изплашена от последствията, за това мога да разбера леко неадекватната и реакция.
Не мисля, че СЦ са изгорили Гедиз все още, както и не мисля, че Наре се проявява, като слаба жена, все още...
Войната в социалните мрежи се води след всеки епизод, за всяка сцена, за всяка реплика и май всички забравят, че това е голям проект, който няма да приключи утре. А, нищо не е свършило, докато не свърши Grinning

Едно е ясно обаче-  Гедиз се превърна в сила в този сериал, която никой не може да пренебрегне, дори и да иска.
Образът му е уникален и се радвам, че среща такава подкрепа от зрителите.
Браво на Ураз Simple Smile

# 627
  • Яко в Матрицата...
Хората не са слепи и глупави, както на някои им се иска. СЦ да се вземат в ръце и отдадат на легендарната любов повече внимание.

# 628
Рени, именно! Като са решили да избелват Санджар, нека го направят върху негови бъдещи добри дела, пишманлък и прочее. Нека публиката сама го хареса. Те какво правят? Взимат Гидьо, дето до вчера го представяха като разбиращ, уважаващ, подкрепящ приятел и на двамата, и днес ни го подхвърлят съвсем различен. Готов да "яктън, йъктън и филан" Joy Ми да се вземат в ръце и да не оправят Санджар за сметка на Гедиз.
Няма да стане тази работа, отдавна изтърваха трена.

Джули, публиката реагира спонтанно, не можем да й се сърдим. Не постъпиха сценаристките добре с нея, не е съгласна да даде Гидьо без бой Sunglasses

# 629
  • Яко в Матрицата...
Аз Гидьо го искам bad boy, ай стига се е правил на добър Stuck Out Tongue Winking Eye То още отначалото е ясно, че е скрита лимонка, нека да е катализаторът на новата легендарна любов.

Общи условия

Активация на акаунт