КАУФЛАНД - тема 44

• 62 786
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Лъки, малко извън темата но при нас малкия така се напикваше че пропускаше и протектора. Купих подложки от тези които са за възрастни и слагам под чарашафа ,а през деня на дивана под одеало, доста ми помогнаха.

Иначе взех външната батерия днес, ходих към 10 за да остане и за мен то пък имаше доста. Не бях ходила в понеделник сутрин , толкова много хора в магазина имаше кой с маска кой без маска беше лудница.
Исках да взема и тонколоната ама тя толкова малка , че чак се очудих 😀 и не взех

# 196
Сладолед Ескимо на клечка хубав ли е или е бледо подобие на детските ми спомени? Под "хубав" разбирам да е с млечен вкус и да не е отровно сладък.

# 197
Не е същият определено.

# 198
И при нас я нямаше вертикалната прахосмучка,дали е мощна?Моята нещо прави проблем и се оглеждам за нова преди да ме е осавила съвсем.
Скрит текст:
И аз заради махането на памперса търсех,ето такъв е нашия.Отдолу пак е памук,а средния слой е непромокаем.Не съм имала проблеми с него.На дребният на леглото взехме същия като се премеси в неговата стая,издържа си напишкване без проблем.И в сушилнята ги пускам,не мърдат.Дано не се приеме за реклама.
https://matraci.bg/zip-protect-nepromokaem-protektor-za-matrak-t … #customer-reviews

# 199
Дева, ти какъв протектор беше взела, помниш ли? Същия търся Да взема като го пуснат пак, много ми хареса, но не бяха останали в размера който ми трябваше... Confused

# 200
  • София
Аз взех от предишното пускане и действително е по-добър от сегашните, но не помня на коя фирма беше, защото изхвърлих опаковките. Не шумка, не пропуска, пере се в пералня и няма износване.

# 201
  • Пловдив
Сладолед Ескимо на клечка хубав ли е или е бледо подобие на детските ми спомени? Под "хубав" разбирам да е с млечен вкус и да не е отровно сладък.

Сладолед Ескимо взех миналото лято...дори не е "бледо подобие" на сладолед.

# 202
Ако е най-обикновено Ескимо, не ми харесва.
Долче, мисля че на Тед беше, но и аз не пазя опаковка, той е в другия апартамент, на дъщеря ми.

# 203
Този, който аз взех е на ред. Миналата седмица пак имаше от него. Като чаршаф с ластик се слага. Спаси 2 от 3 изпускания на голямото дете. Просто третия път се е паднал в част без протектор/ на ръба на матрака. Повече ми харесва от този, който ползвах за кошарата му, който беше от Джъмбо

# 204
Да, това да се слага като чаршаф с ластик ми е най-удобното нещо. Ще ги чакам пак.

# 205
Някаква идея този кувертюр млечен шоколад дали е с пълнеж

И този, който е за готвене какъв е натурален или нещо друго

# 206
И двата са за готвене/кувертюр/. Не би трябвало да има пълнежи.А къде стоят в магазина?

# 207
До кокосовите стърготини, бакпулверите, сладкарските бои, канелата и тем подобни.

# 208
Нещо хвали скоро, Лъки...помня. Какво пък да е било...сигурна ли си че нямаш протектор Stuck Out Tongue Closed Eyes
Сериозно те питам...
Какво друго скоро си купувала...я ми шушкай ☺☺

Пийк...на Тед какъв е? С гумирано отдолу ли?

Този,който е тази седмица на промоция,според мен не е хубав.
Имахме го миналата година,наистина много шумоли,размества се,за капак един ден след като го изпрах,докато го слагах лентата,с която се захваща за матрака се скъса.Дотам беше.
Взех този,който беше миналата седмица на промоция,на Тед.Много сме доволни,ние също сега сме с малко дете и махнахме тъкмо памперса.Нищо не пропуска и най-важното е,че е без ленти и е като чаршаф.И не шуми като легнеш отгоре GrinningGrinning

# 209
А замразеният почистен хек за 5 лв става ли? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт