КАУФЛАНД - тема 44

• 62 817
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • На изток от Ада
Днес отидох за Персил прах, няма, не бил дошъл изобщо, имаше само течен.
И детски маски не намерих.
Някъде има ли ги тези дефицитни стоки или е само в "моя" магазин?
Днес ходих, имаше Персил прах,разни препарати, за маски не знам. Аз взех спрей мопа, сирене Елена.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 01:11 от nasito8988

# 466
Икник, детски маски, както и други, имаше на Пещерско шосе в Пловдив вчера вечерта (малко преди затваряне). Стояха малко след пастите за зъби, странично на рафтовете (при нас там имаше и слънцезащитни, и лакове Бел и др.). Малко забутани бяха, честно казано.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 00:04 от dolce miele

# 467
Благодаря, ще търся пак.

# 468
В брошурата е само гел и капсули Персил. Пише прах, но май няма.

# 469
  • Сливен
В Сливен вчера прах имаше на рафта и не му бяха сменили цената и беше само за цветно.И аз два пъти обиколих докато намеря.На касата си излезе 11.99лв

# 470
Някой опита ли суровия бекон от миналата брошура? Дали е в постоянния асортимент? Исках да го опитам, но съвсем забравих за него.

# 471
  • Варна

Кажи дали си доволна, как го ползваш. Според ММ било измислица Stuck Out Tongue Winking Eye

# 472
Аз не съм доволна от спрей мопа.
Пълен боклук е.

# 473
Тя Кисето пак ще го вземе 😃

Детските маски тази седмица ли бяха или миналата? Как са..някой нещо ?

# 474
  • Варна
Тази и следващата са намалени, иначе май постоянно би трябвало да ги има. И аз ги загледах, защото ще трябват за училище и по снимката ми се струва, че ластиците обгръщат главата, а не се закрепят за ушите. Така ли е и удобни ли са наистина?

# 475
Утре ще ходя и ще ги снимам и докладвам. Ако намеря де..

# 476
  • Варна
Тя Кисето пак ще го вземе 😃

Да бе, не съм стъпвала в тоз КФ от месеци и ММ също.
Ти какво си смени аватара, мислиш, че няма да те позная по критиките ли? Joy

# 477
  • Пловдив
През пролетта взех маски от К с цели ластици,не само зад ушите,на мен ми са по-удобни-няма риск да си изгубя маската,защото я свалям надолу когато не е на носа ми,устата и когато трябва да я вдигна само горните ластици пипам(с дезинфекцирани ръце,разбира се).Пера ги в пералнята на 60градуса и не са мръднали до сега,доволна съм.

# 478
Слушай мъж ти...звучи като разумен човек 😜..той и за тиганисимото май имаше др.мнение 😛

И аз не съм ходила скоро...утре ще го навестя спеСиално...

За маските...ластаците обаче дано паснат на главата на сина. Сигурно не се регулират...

# 479
Аз не съм доволна от спрей мопа.
Пълен боклук е.
И аз имам такъв... събира прах. Само замазва.

Общи условия

Активация на акаунт