КАУФЛАНД - тема 44

• 62 820
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
И аз загледах маслото в брошурата.

# 451
  • Плевен/Пловдив

Някой може ли да даде отзиви за този уред? По характеристики ми изглежда добре, но знам ли. Вие какво мислите? Върши ли някаква работа въобще?
Имам, но от друга верига магазини. За преглеждане става. Доволна съм. И все пак зависи колко са намачкани дрехите. С тениските се справи добре и ризите. За по- дебели дрехи все още не съм го пробвала. Има добра гаранция, вземете и пробвайте.

# 452
Моята парна четка е от Лидл, но не й знам параметрите наизуст. Дали прави нещо - да, където има сложни орнаментики по дрехи, няма как по друг начин, освен с нея да минавам. Дали може да замести ютия - в никакъв случай.

# 453
Соул, а лиосел панталона с нея ли гладиш или с ютия?

# 454
Не съм се сетила да пробвам, той е към общия куп дрехи за гладене. Последно с парната четка понареждах къдрите на един топ, както и падащия гръб на една официална копринена рокля. А ютията ми е безкабелна и много удобна, каквото може - заминава към нея. В началото, когато взех четката, имах мерак всичко да гладя с нея. Пробвах дали ще се справи с ленена рокля. Изглади я, но я и овлажни, трябваше да чакам да съхне после. Също и някои от по-упоритите гънки се образуваха отново. Не е като да мине ютията.

# 455
Дамските якета дали са хубави? Цената е много добра, а Лидл се мотаят и не пускат олекотените.

Гледах сега мъжките, май са подобни, за тая цена мисля са супер. Принципно техните марки имат гаранция за удовлетвореност и може да върнеш, ако не ти хареса...но питай за всеки случай на информация....

# 456
  • Стара Загора
Замразената мерлуза дали е хубава? Някой да е опитвал? И как я приготвяте?

# 457
Сега не съм,но преди съм купувала и не е нещо уау, като всяка замразена риба,но и по-лоши съм взимала. Ние си я хапваме пържена

# 458
  • Стара Загора
Сега не съм,но преди съм купувала и не е нещо уау, като всяка замразена риба,но и по-лоши съм взимала. Ние си я хапваме пържена
Благодаря!

# 459
И аз искам такова яке, но не знам цветовете какви са? На дамските.

# 460
Харесва ми и на мен якето, но не запарва ли? Иначе в брошурата за дамските са дадени два цвята (тъмносиньо с оранжева подплата и розово с оранжева подплата), а дали е така в магазина...

# 461
Ами то е за студено време

# 462
  • In transit
Дамските якета дали са хубави? Цената е много добра, а Лидл се мотаят и не пускат олекотените.

Гледах сега мъжките, май са подобни, за тая цена мисля са супер. Принципно техните марки имат гаранция за удовлетвореност и може да върнеш, ако не ти хареса...но питай за всеки случай на информация....
Мъжките само без качулка ли са? Обърна ли внимание?

# 463
Някой има ли впечатления отностно Кухненска машина Wizzo QB3101. Май и преди са я пускали в кауфланд.
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/det … _id=00089226.html

# 464
Днес отидох за Персил прах, няма, не бил дошъл изобщо, имаше само течен.
И детски маски не намерих.
Някъде има ли ги тези дефицитни стоки или е само в "моя" магазин?

Общи условия

Активация на акаунт