КАУФЛАНД - тема 44

• 62 850
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Някой има ли мнение за този абсорбатор?

Много прилича на нашия стария ,но не съм сигурна. Ако е същия идва слабичък и не очаквай чудеса,у нас често се случва да ври нещо на трите котлона и определено не ми смогваше да дърпа парата

# 436
Nadejda, благодаря. И аз предполагам, че не е много мощен, но ни трябва за терасата, нещо като помощен, в кухнята ще е друг.

# 437
  • оттам, откъдето започва България
Тъй като редовно го пускат и преди съм писала мнение за абсорбатора, че е слаб.

# 438
  • Плевен
Добро утро! Някой от вас връщал ли е SD карта памет след година употреба? На опаковката не пише колко време е гаранцията, но изведнъж просто спря да работи - нито прехвърля нещо, нито може да се форматира. Пазя касов бон, но не знам има ли смисъл да ходя до магазина.

# 439
  • оттам, откъдето започва България
Въобще недей да чакаш. Отивай и я връщай. Ако не е 3 години гаранцията, поне 2 години трябва да е, доколкото си спомням.

# 440
Пъпешът се одобри. Simple Smile Сочен и вкусен е.

# 441
И аз ще похваля пъпеша, страхотен от оранжевия е и е сладък, точно вкус и спомен от детството ми на село.

# 442
Здравейте! Някои знае ли размерите на този органайзер!

# 443
  • Пловдив
Малък ми се струва, като за бюро.

# 444
Малки са,тъкмо ги загледах.Около 30 см.високи и 15 широки.

# 445
Благодаря!

# 446
Таблетки Медикс за съдомиялната ще взема - по-хубави са от Финиш.
Кафеник и микрофибърни кърпи за сина, който сега се обзавежда.

# 447
Добро утро! Някой от вас връщал ли е SD карта памет след година употреба? На опаковката не пише колко време е гаранцията, но изведнъж просто спря да работи - нито прехвърля нещо, нито може да се форматира. Пазя касов бон, но не знам има ли смисъл да ходя до магазина.

Имат 2 години гаранция.

# 448

Някой може ли да даде отзиви за този уред? По характеристики ми изглежда добре, но знам ли. Вие какво мислите? Върши ли някаква работа въобще?

# 449
Някой може ли да сподели относно маслото Milmu - истинско масло ли е, или е с палмово масло и подобни, тип маргарин? А на вкус как е?

Общи условия

Активация на акаунт